Як відстежити посилку з Аліекспресс в Росії

  1. Як дізнатися трек-номер своєї посилки на Аліекспресс
  2. Як відстежити посилку Аліекспресс через пошту Росії

Питання - як відстежити посилку з Аліекспресс, виникає практично у всіх покупців, вперше зробили покупку на цій популярній торговому майданчику. І він цілком закономірний, адже якщо не відстежувати куплений товар, цілком покладаючись на сумлінність продавця, то час, виділений системою для захисту покупця, що дає можливість оцінити товар або відкрити суперечка, може закінчитися, а статус товару автоматично зміниться на статус «Отриманий». Добре якщо він, нехай і з запізненням, прийде в цілості й схоронності, повністю відповідає опису, а якщо ні? Або він просто загубиться в дорозі? Доведеться неабияк потрудитися, щоб повернути свої гроші. У цій темі розглянемо, як відстежувати товар з Аліекспресс в Росії найбільш простим і доступним способом.

Як дізнатися трек-номер своєї посилки на Аліекспресс

Перш ніж дізнатися, як виробляється відстеження міжнародних поштових відправлень, необхідно знати їх унікальний ідентифікатор або як його ще прийнято називати трек-номер. Як правило, він присвоюється всім товарам поставляється поштою і дозволяє дізнатися, де знаходиться в даний момент ваша посилка. Що він собою являє, яку інформацію несе в своєму коді, і чому деяким товарам він не присвоюється ми докладно описували в цієї статті . На сайті Аліекспресс знайти його можна на сторінці оформленого замовлення. Для цього необхідно авторизуватися на сайті Аліекспресс і перейти в розділ «Мої замовлення». Далі вибирати зі списку цікавить товар і праворуч натиснути на «Перевірити відстеження».

Відкриється сторінка «Дані про замовлення», де ви і зможете подивитися той самий поштовий ідентифікатор, що складається з букв латинського алфавіту і цифр.

Зверніть увагу: придбаним товаром трек-номер присвоюється не відразу, а через деякий час після оплати і обробки продавцем вашого замовлення і його відправки. Тому на сторінці замовлення він деякий час може бути відсутнім.

Як відстежити посилку Аліекспресс через пошту Росії

Тепер давайте безпосередньо розглянемо, як по наданим ідентифікатором проводиться відстеження посилок в шляху їх слідування в Росію.

Для цього є чудовий сервіс самої пошти Росії. Її офіційний сайт для відстеження та інших послуг - www.pochta.ru . Щоб з його допомогою відстежити будь-який з куплених товарів на Аліекспресс реєстрація на на ньому поки не потрібно. Просто відкриваєте сайт і вводите отриманий поштовий ідентифікатор у відповідне поле. Після чого сервіс надасть по ньому вичерпну інформацію.
Для цього є чудовий сервіс самої пошти Росії

Також, крім комп'ютерної версії сайту, існує мобільний додаток, доступне для скачування. Дана програма для відстеження посилок з Аліекспресс, надає зареєстрованим користувачам можливість привласнювати назву посилок, що відображає їх вміст, з подальшим автоматичним їх відстеженням в режимі онлайн.

Тобто, користувачеві, коли його смартфон буде підключений до мережі інтернет, будуть приходити повідомлення про місцезнаходження посилки щоразу, коли з посилкою будуть відбуватися якісь події по шляху її проходження - надходження на митницю, в сортувальний центр і т.д., аж до кінцевого пункту її призначення.

Крім усього сказаного можна не відзначити той факт, що тепер, щоб дізнатися що прийшла посилка з Аліекспресс, не потрібно день у день перевіряти свою поштову скриньку в надії на те, що повідомлення про надходження посилки у ваше відділення зв'язку листоношею доставлено. Дане повідомлення тепер можна заповнити на сайті пошти самому і роздрукувати його на принтері, після чого сміливо нести операторам свого відділення зв'язку для отримання довгоочікуваної посилки.

Можливо і ці статті Вам будуть так само цікаві

Добре якщо він, нехай і з запізненням, прийде в цілості й схоронності, повністю відповідає опису, а якщо ні?
Або він просто загубиться в дорозі?

Новости