Як заробити гроші в інтернеті від 200 до 500 рублів в день

    Далі потрібно писати тексти. Вони можуть бути різного типу:
    • Творчі статті з виразом особистої думки з різних питань і проблем;
    • «Вичавки» з різних інтернет-матеріалів по певній темі;
    • рерайтінг - виклад своїми словами вже наявної в мережі статті.

    Вартість роботи визначається в залежності від якості статті, від її унікальності по відношенню до інших текстів і від умов на біржі, де працює копірайтер. Плюси: постійне самовдосконалення, самоосвіта і можливість мати зиск безпосередньо за рахунок свого інтелекту.

    1. Участь в анкетуванні;

    Така діяльність гарантує не дуже великий, але стабільний дохід. Головне завдання - відповідати на поставлені запитання. Після реєстрації на електронну пошту будуть приходити запрошення на анкетування. Кожне участь винагороджується певною сумою. Плюси: мінімум затраченого часу, зрозуміла і проста послідовність дій для заробітку.

    1. Робота в соціальних мережах;

    Заробіток в соціальних мережах різноманітний. Це адміністрування груп і публічних сторінок, коментування постів, «лайки», «перепис» та багато іншого. Оплата відповідає кількості витраченого часу. Заробіток в соціальних мережах різноманітний Іноді доводиться діяти з декількох сторінок одночасно. Більш докладно про заробіток на групах, читайте в статті - як заробити на групах в контакті . Плюси: можна працювати без вироблених навичок роботи в інтернеті і не маючи спеціальних знань.

    1. Робота на поштовика;

    З цією діяльністю стикається практично кожен новачок. Виконуючи завдання на сайті, можна отримати більше 200 рублів в день. Завдання надають сайти, яким потрібна реклама, накрутка відвідуваності або кількості передплатників. Але часу на їх виконання потрібно багато. Тільки в цьому випадку можна вийти на досить пристойний заробіток. Слід звертатися тільки до перевірених сайтів. Вони гарантовано перерахують зароблені гроші. Ось кілька перевірених сайтів:

      1. SeoSprint ;
      2. WmMail ;
      3. SeoFast.

    Плюси: початкові вкладення не потрібні, при наявності якісного інтернету і великої кількості вільного часу можна добре заробляти.

    1. Інтернет-кредитування;

    Досить ризикована область діяльності. Ризики ті ж, що у банків: завжди є велика ймовірність неотримання вкладених грошей. Перевірені системи гарантують отримання відсотків з вкладеного капіталу навіть при несплаті позичальника.

    Але для цього потрібно використовувати гарант. Це теж вимагає вкладення коштів. Сайти по інтернет-кредитування пропонують також можливість заробляти, не видаючи кредити. Для цього потрібно залучати до роботи в системі інших людей. 50% з їх угод підуть в заробіток запросив людини. Плюси: стабільний дохід, починати можна з невеликих вкладень, заробітки можна будувати і без видачі грошей під кредити.

    1. Заробіток на бінарних опціонах;

    Форекс - відома біржа, але заробляти на ній без спеціальних економічних знань складно. Але є ще одна можливість використовувати зміни в курсах валют - бінарні опціони. Тут не потрібно купувати і продавати валюту, досить вгадати напрямок руху графіків вартості валют або інших активів.

    Активами вважаються сировина, метали, акції та інше. Без знань, покладаючись на одну удачу, правильні прогнози робити не вдасться. Один-два рази може пощастити, але далі навряд чи. Тому доведеться здобувати знання в галузі фінансів, ринків, і так далі. Навчання надають самі сайти. Система підказок допомагає новачкові не робити помилки. Плюси: можливість добре заробляти і придбати знання, які стануть в нагоді в подальшому житті.

    1. Продаж товарів;

    Починати можна і без вкладень, особливо якщо продаються товари власного виготовлення. Продажі здійснюються і через соціальні мережі, і через спеціальні сайти. Починати можна і без вкладень, особливо якщо продаються товари власного виготовлення Можна заробляти і на перепродажі. Але треба пам'ятати, що збільшення обсягів продажів призведе до збільшення накладних витрат (транспорт, реклама, покупка сировини, товарів). Плюси: швидкий реальний дохід, менші витрати в порівнянні з вмістом торгової точки, можливість заробляти на рекламі і супутніх інтернет-можливості.

    1. Заробіток на сайтах і блогах.

    Один з найбільш стабільних і вигідних джерел заробітку в інтернеті - блоги. У момент їх появи це було всього лише одним з хобі цікавляться інтернетом людей. Чим довше триває історія їх існування, тим більше блоги обростають різними можливостями. Утворилася ціла блог-індустрія.

    Причому заробляти в ній можна різними способами:

    • Створення блогів;
    • Ведення блогів;
    • Написання текстів для блогів;
    • Продаж реклами на блогах;
    • Партнерський маркетинг;
    • Продаж відповідних тематиці блога товарів.

    Цей список є неповним і в даний момент, а з розвитком інтернет-мережі буде тільки поповнюватися. Всесвітня мережа надає прекрасну можливість заробляти, не покидаючи власний затишний будинок.

    Вона одночасно показує способи того, і як заробити гроші в інтернеті від 200 до 500 рублів в день, і навчає цьому, і надає роботодавців і клієнтів. Якщо подолати власні лінощі і почати діяти, можна цілком пристойно містити не тільки себе, але і всю родину.

    Схожі статті:

Новости