Як зняти гроші з карти Кукурудза без комісії

  1. Особливості зняття грошей з карти Кукурудза
  2. Переведення в готівку великої суми
  3. Інші способи зняття готівки

Карта від «Евросети» Кукурудза - зручний платіжний засіб як на території нашої країни, так і в подорожах. Його просто отримати, легко поповнювати і зручно використовувати. Здійснюючи покупки за допомогою цієї карти, ви отримуєте кешбек в розмірі від 0,5 до 3%. І це далеко не всі її переваги. Але постає закономірне питання: як зняти гроші з карти Кукурудза без комісії?

Особливості зняття грошей з карти Кукурудза

Це платіжний засіб обслуговується в будь-якому банкоматі, що працює з системою MasterCard.

  1. Зняття готівки з Кукурудзи не відрізняється від процедури роботи з будь-якою іншою картою. Але в даному випадку буде утримана комісія в розмірі 1% від суми. При цьому вона не може становити менше 100 рублів.
  2. Знімати готівку можна і в відділеннях банків через касу. У цьому випадку комісія буде ще більше. Вона становить 4% від суми, але не менше 400 рублів.
  3. Ви можете також оформити переказ грошей на карту будь-якого банку. Але і тут вам доведеться заплатити комісію в районі 1,5%. Точна сума буде залежати від приймаючої банку.
  4. Якщо ви користуєтеся Кукурузою закордоном, з вас можуть взяти додаткову комісію. Заплатити доведеться за конвертацію валюти. Втратити кошти ви можете і через різницю між фактичними курсами нашої країни і тієї місцевості, в якій ви перебуваєте.

Віддавати свої кошти банкам за просте переведення в готівку, безумовно, не хочеться, тому і виникає питання: чи можна зняти гроші з Кукурудзи без комісії? Є кілька шляхів вирішення цієї проблеми.

Переведення в готівку великої суми

Для того щоб знімати з Кукурудзи суми, що перевищують 30 000 рублів, необхідно підключити спеціальну функцію. Вона називається «Відсотки на залишок». Для того щоб отримати можливість зняти кошти, необхідно зробити наступні дії:

  1. Перейдіть в Інтернет-банк, авторизуйтесь зі своїм логіном і паролем.
  2. Зайдіть у вкладку «Сервіси». Виберіть пункт «Відсотки на залишок». Карта від «Евросети» Кукурудза - зручний платіжний засіб як на території нашої країни, так і в подорожах Далі заповніть форму, необхідну для оформлення грошового переказу за системою «Золота Корона». Надсилайте переклад на своє ім'я.
  3. Прийдіть в будь-який зручний для вас пункт видачі перекладу. При цьому необхідно буде пред'явити паспорт. Назвіть оператору контрольний номер.

Якщо ви не знаєте, де без комісії зняти гроші з карти Кукурудза, використовуйте цей спосіб. Список всіх пунктів видачі переказів ви можете знайти на офіційному інтернет - сайті Золотий корони . За одну операцію можна переводити не більше 500 000 рублів. Ліміт на місяць становить мільйон рублів.

Інші способи зняття готівки

Іншим способом зняття готівки стане використання карти банку «Тінькофф». Для цього необхідні наступні дії:

  1. Зайдіть в особистий кабінет під своїм логіном і паролем.
  2. Перейдіть у вкладку «Платежі». Виберіть пункт «Погашення кредитів».
  3. Введіть реквізити своєї картки «Тінькофф» і підтвердіть платіж.
  4. Вам залишиться тільки перевести в готівку кошти з карти «Тінькофф» звичним способом.

Аналогічним чином можна переказувати кошти і на платіжні засоби інших банків, але деякі з них стягують комісію. Ознайомитися з тарифами ви зможете на офіційному сайті. Не маючи ніякої іншої карти, зняти гроші без комісії буде неможливо.

Таким чином, відповідь на питання про те, чи можна зняти гроші з карти Кукурудза, ствердна. Проте, набагато вигідніше буде розплачуватися їй в звичайних або онлайн-магазинах. В цьому випадку ви не переплатите нічого. Так ви зможе отримати кешбек, накопичувати бали і отримувати відсотки на залишок грошових коштів на рахунку.

Але постає закономірне питання: як зняти гроші з карти Кукурудза без комісії?
Віддавати свої кошти банкам за просте переведення в готівку, безумовно, не хочеться, тому і виникає питання: чи можна зняти гроші з Кукурудзи без комісії?

Новости