Як зупинити газовий лічильник магнітом в домашніх умовах

  1. Сильні сторони
  2. Що потрібно робити
  3. практичний приклад

Отже, середина осені. Дощі вже заливають практично всю Україну, а в будинках і квартирах гуляє холодний вітер. Так і хочеться відшукати побільше теплих зимових речей або улюблений плед дістати з шафи. Хтось же справляється з похолоданням газовими обігрівачами або просто включеними пальниками плити. Однак, з сучасними тарифами, це не найекономічніший варіант. Давайте ж дізнаємося, як повернути платіжки за комуналку до звичних цінами, а саме - як зупинити лічильник магнітом в домашніх умовах.

як зупинити лічильник магнітом в домашніх умовах

Сильні сторони

Відразу обмовлюся, що мова піде про магніти для зупинки лічильника газу, та й з назви сайті про це можна було здогадатися. Чесно сказати, ми вивчили безліч різних способів економити на комунальних платежах і неодимові магніти стали найбільш вигідним. Ось лише кілька переваг, які ми знайшли для себе:

  • Час - щоб скоротити рахунки не потрібно чекати, поки рак підійметься на гору для переможного свистка, в будь-який момент можна використовувати магніт;
  • Вартість методу - купити магніти для зупинки лічильника сьогодні можна за скромними цінами, а з огляду на їх окупність, то ще й в прибуток можна піти;
  • Доступність - мова йде не про матеріальну сторону питання, а про теоретичну, щоб зупинити газовий лічильник неодимовим магнітом не потрібно бути семи п'ядей у ​​чолі або розбиратися у внутрішньому устрої вимірювального приладу.

Такі сильні сторони застосовні практично для всіх, про що свідчить велика кількість тем на місцевих форумах. Ми неодноразово уточнюємо, що говоримо про газові лічильники, але насправді такий метод підходить для більшості вимірювальних приладів. за засланні знайдете статтю про те, як зупинити неодимовим магнітом лічильник електроенергії.

Що потрібно робити

Що потрібно робити

Так як же зупинити газовий лічильник магнітом в домашніх умовах? Досить просто! Щоб не відповісти на це питання всього один раз, ми вирішили вивести таку інструкцію:

  1. Визначитися з назвою і моделлю лічильника, який збираєтеся зупинити.
  2. Підібрати відповідний неодимовий магніт (наприклад, такий магніт підійде для вітчизняних вимірювальних приладів, в то в ремя як для європейських знадобиться потужніший).
  3. Прикласти його до лічильника як показано на фотографії.

Власне ось і все! Правда потрібна невелика обмовка. Зазначена точка актуальна для більшості приладів, але буває, що для зупинки лічильника газу неодимовий магніт необхідно трохи перемістити. Також зустрічаються варіанти, коли слід розташовувати його на задній панелі пристрою. Тому не панікуйте, якщо прилад не зупинився миттєво.

практичний приклад

Якщо залишилися питання, рекомендуємо ознайомитися з наступною статтею , В якій ми розповідаємо про те, як зупинити газовий лічильник Gallus. Докладні поради та чіткі інструкції - це все, що вам знадобиться для початку економії на комунальних платежах.

Новости