Як дістатися з Геленджика в Сочі

Останнім часом Сочі як курорт набуває широкого поширення Останнім часом Сочі як курорт набуває широкого поширення. Все це відбувається завдяки ряду факторів, серед яких можна відзначити якість обслуговування туристів, погодні умови, а також розташування.
Для жителів Росії одним з популярних міст біля Сочі став Геленджик. Він приваблює туристів завдяки добре розвиненій інфраструктурі, а також приємного відпочинку.

У тому випадку, коли ви не знаєте, як дістатися з Геленджика до Сочі, варто розглянути основні варіанти https://www.tourister.ru/tips/3131 . Відстань від Сочі до Геленджика становить практично 250 км. По морю це зробити не вийде, тому що ще в 2016 році всі рейси були скасовані. Також тут немає і можливості приїхати на поїзді. Єдиний спосіб це тільки траса.

Першим варіантом є автобус. Автобусних рейсів на цьому напрямку не так багато, а прямих взагалі не існує. Відправлення йде від Центрального автовокзалу Сочі і прибуває даний маршрут на автовокзал Геленджика. Час у дорозі становить трохи більше 6 годин. Все залежить від виду рису. Ціна квитка варіюється в межах від 700 до 800 рублів, а заздалегідь придбати його можна через інтернет.

Таксі для поїздки
У тому випадку, коли ви хочете бути незалежним від розкладу, то можете скористатися послугами таксі. Це досить велика і вагома перевага, тому що ви економите свій час. А в тому випадку, коли у вас велика група відпочиваючих, то вам підійде Мінівен або бус, вартість якого розділиться невеликими частинами на кожного туриста. Ціна буде залежати від віддаленості відстані, а також місткості. Підсумкова вартість становить близько 9000 руб.

Подорож на машині
Власникам власних автомобілів крупно повезло, тому що вони зможуть доїхати приблизно за 5 годин. Відстань тут досить невелике, тому по дорозі ви зможете оглянути всі визначні пам'ятки вздовж узбережжя. Варто пам'ятати, що тут є складний серпантин, який зможе проїхати не кожен.

Оренда автомобіля
За допомогою багатьох сервісів на сьогоднішній день можна взяти машину напрокат і не турбуватися про наслідки. Вартість буде варіюватися як від класу автомобіля, так і від часу прокату. Останнім часом все частіше можна зустріти такий сервіс, як пошук попутників. Тут ви зможете знайти прекрасний і економний варіант, який порадує вас і допоможе знайти нові знайомства.

Новости