Як лікувати геморой будинку?

Геморой - одна з найбільш сором'язливих хвороб людства: відчувши незручність в районі п'ятої точки, лише одиниці з нас поспішають на прийом до фахівця Геморой - одна з найбільш сором'язливих хвороб людства: відчувши незручність в районі "п'ятої точки", лише одиниці з нас поспішають на прийом до фахівця. Тому перший і головний рада з лікування цього захворювання: як тільки виникли підозри - біжіть до лікаря не відкладаючи!

"Але ж в Мережі є безліч порад на тему як лікувати геморой, цілком можна обійтися без походу в поліклініку!" - заперечать прихильники самолікування. Так можна. Тільки ось діагноз самому собі ставити не варто, помилка може призвести до непоправних наслідків.

Отже, що робити, якщо лікар підтвердив наявність геморою. Перше - не панікувати, не замикатися в собі і строго слідувати отриманим рекомендаціям.

Друге - зрозуміти причину геморою і усунути її. Як правило, це малоактивний спосіб життя, жирна їжа (фаст-фуд), брудна і густа кров, зловживання алкогольними напоями і тютюном.

Третє - переглянути свій спосіб життя і прийняти за правило регулярно пити воду (за добу рекомендується випивати обсяг, рівний масі тіла, помноженої на 30 мл), відмовитися від фаст-фуду і вставати зі стільця або автомобільного крісла як мінімум раз на годину на 10 хвилин .

Четверте - використовувати спеціальні вироби, які допомагають полегшити біль і прискорюють процес лікування. Якщо не знаєте, що можна застосовувати (або якщо вам потрібні конкретні інструкції), придивіться до Електрет "Елпласт", накладки Селіванова і подушкам для сидіння від компанії "Спеціальний текстиль".

П'яте - постаратися не застудитися і не піднімати важке. Ні в якому разі не сідайте на холодні поверхні без теплого одягу або раніше не поклавши якусь прокладку.

Шосте - використовуйте спеціальні біологічно активні добавки та мазі, які заслужили довіру тисяч користувачів. Почати пошуки потрібних коштів можна з пшеничних висівок "Рекицен-РД" і крему "Прополіс Геліант" або "Огнівка Бджолина".

Про лікарські препарати говорити нічого не будемо, оскільки це справа лікарів-фахівців. До того ж потрібно знати особливості організму, щоб рекомендувати використовувати ті або інші ліки.

Пам'ятайте: щоб домогтися успіху в лікуванні геморою, слід http://www.64z.ru/gemorroy/ - налаштувати себе на перемогу і змінити звички, спосіб життя і меню. Інакше все буде даремно - поліпшення настане, але тимчасово.

Варто терпіти біль і позбавлятися радощів заради того, щоб через якийсь час хвороба повернулася? Однозначно ні. Тому йдіть до кінця і будьте здорові!

Варто терпіти біль і позбавлятися радощів заради того, щоб через якийсь час хвороба повернулася?

Новости