Як одягнути дитину на Новий рік

Новорічні ранки, ялинки і всілякі святкові розваги вже не за горами. Дітвора замовляє подарунки до Святого Миколая та Дідуся Мороза. Намагається добре себе вести. Домовляється з мамою і татом про те, щоб в новорічну ніч лягти спати після 12:00. А батьки тим часом бігають по магазинах - потрібно купити гостинці, подивитися і подумати, як одягнути дитину на Новий рік, визначитися з меню і про себе не забути. Давайте зупинимося на одному з пунктів і подумаємо разом - будь-що народити дитину на свято.

Свято на свіжому повітрі

Вибираючи дитячий одяг для святкового заходу, необхідно відштовхуватися від того, де і як воно буде відбуватися. Якщо батьки вирішили зустрічати Новий рік на центральній площі і прихопити з собою дітей, то теплий светр , штани зверху на колготки або підштаники , носочки , пуховик і шапка з шарфом - єдиний варіант. Ну і про рукавички забувати не варто. А краще взяти з собою відразу кілька пар. А святковий настрій подарують маски, яскраві носи на гумках, бенгальські вогники та хлопавки, звичайний дощик, в кінці кінців.

Тематична вечірка

Якщо на Новий рік має бути карнавальна ніч, свято піратів, піжамна вечірка або щось ще, не обійтися без відповідного костюма. Його можна зробити самостійно, взяти на прокат або купити.

Як одягнути хлопчика на новий рік

Якщо свято буде вдома

Якщо мама з татом вирішили відзначати Новий рік в тихому сімейному колі, або в галасливій компанії друзів, але вдома, одягайте хлопчика в зручні джинси і кофту . Під низ - класну футболку , Адже від активних ігор дитині точно стане жарко.

Якщо свято буде в ресторані

Якщо дорослі вирішили провести новорічну ніч в кафе, ресторані або іншому розважальному комплексі, то чому б не одягнути брючки ? Доповніть образ хлопчика сорочкою на випуск і стильним джемпером . Такі наряди виглядають доречно і, головне, дитині зручно і комфортно.

Як одягнути дівчинку на Новий рік

Дівчата люблять вбиратися. без пишного сукні принцеси в новорічну ніч не обійтися, незалежно від того, де пройде свято. Дівчатка ошатно одягаються, прикрашають волосся ніжними стрічками і пов'язками. Деяким мами дозволяють нафарбувати нігті непомітним лаком. Але пишні спідниці і ліфи, прикрашені бісером і паєтками, можуть швидко набриднути навіть самої витонченої натурі. У довгому плаття не побігаєш в догонялки, не зробиш колесо і перекид через плече. А іноді так хочеться. Адже всі хлопці і дівчата колом граються. Тому, дорогі батьки, подбайте про змінної одязі.

Візьміть з собою на свято джинси і симпатичну кофточку . або туничку з лосинами . Головне, щоб було зручно не тільки водити хоровод навколо ялинки, а й танцювати від щирого серця, стрибати і скакати з однолітками.

Як одягнути дитину на Новий рік: фото

Ось ми і визначилися як одягнути дитину на Новий рік.

Щоб купити дитячий одяг, загляньте до нас в магазин. Ми допоможемо визначитися з розмірами, фасонами, квітами. А ще ми даруємо знижки і часто проводимо акції. Ласкаво просимо на ModaKids)

Інші статті в блозі ModaKids:
Що подарувати дитині на Новий рік - ідеї подарунків
Як написати листа Діду Морозу і куди потім його відправити
Як вибрати шапку дитині - рекомендації досвідчених мам
Як вибрати дитячу зимову куртку

Новости