Як розблокувати Самсунг: покрокова інтсрукціі

  1. Розблокування смартфона Samsung при неправильно введеному пін-код
  2. Як розблокувати телефон Самсунг віддалено
  3. Як підготувати телефон Самсунг для дистанційного управління
  4. Як разлочить екран на Самсунг
  5. Як зняти блокування з Самсунга через безпечний режим
  6. Як зняти графічний ключ або пін-код через скидання даних
  7. Скидання даних через Find My Mobile
  8. Хард ресет за допомогою клавіш
  9. Перепрошивка з комп'ютера
  10. Що ще спробувати

Блокування екрану за допомогою графічного ключа, пароля або пін-коду істотно підвищує безпеку телефону. Цей захист не дозволить зловмиснику отримати доступ до ваших файлів, фотографій, зламати паролі і дізнатися номери банківських карт. Але іноді блокування обертається проти самого власника гаджета. Нижче наводиться кілька способів як розблокувати телефон Samsung Galaxy. Методи працюють і з планшетами компанії.

Розблокування смартфона Samsung при неправильно введеному пін-код

Після 6-ти невірних пін-кодів гаджет блокує введення нових даних на 30 секунд. По закінченні цього часу у користувача є шанс ввести заповітні цифри знову.

Тому перший метод розблокування Samsung полягає просто в очікуванні, поки закінчиться час таймаута після невірно введеного пін-коду і спробувати іншу комбінацію.

Як розблокувати телефон Самсунг віддалено

Цей метод стане в нагоді в двох випадках:

  • Користувач забув графічний пароль або пін-код на телефоні і не може зняти блокування екрану гаджета.
  • Користувач бажає надати доступ до смартфону іншу особу, ніж повідомляючи при цьому секретної комбінації цифр або графічного пароля на телефоні Самсунг. Наприклад, щоб дитина могла пограти в ігри на планшеті, залишеному вами будинку.

Фірмовому віддаленого розблокувальників - сервісу Find My Mobile буде потрібно доступ до гаджету. Перед першим використанням цього методу слід підготувати телефон для дистанційного управління.

Заходимо на сайт Samsung і авторізуемся обліковим записом Самсунг. У вікні пошуку пишемо «знайти телефон». Система переведе користувача на сервіс FindMyMobile.

Як підготувати телефон Самсунг для дистанційного управління

Виберіть пристрій зі списку належать вам гаджетів і натисніть кнопку Підготувати.

Користувачеві повідомляються кроки, виконавши які він може підготувати гаджет до віддаленого управління. Головний момент - в меню Налаштування в розділі Екран блокування і захист повинен бути відкритий пункт Пошук телефону.

В меню опцій необхідно встановити прапор Віддалене управління.

Пункти, що стосуються передачі розташування гаджета, другорядні і прямого відношення до можливості блокування / розблокування пристрою не мають.

Як разлочить екран на Самсунг

Виберіть потрібний телефон зі списку. Справа з'явиться меню доступних дій. Зробити їх можна без прямого доступу до телефону.

Не забувайте, що гаджет при цьому повинен бути в зареєстрований стільникового або Wi-Fi мережі. Якщо включити режим У літаку, метод не спрацює.

Вибираємо пункт Розблокування і чекаємо результату. У цей момент інтернет-сервіс зніме блокування екрану. Успішність операції підтверджується зміною кольору пункту в меню на сайті.

Успішність операції підтверджується зміною кольору пункту в меню на сайті

Цей метод дозволяє знімати блокування пін-кодом, графічним ключем або паролем. Таким способом управляються всі сучасні смартфони Самсунг, включаючи дуос, Samsung Galaxy J1, J3, mini, A5 і інші, що працюють під управлінням операційної системи Андроїд.

На сайт сервісу Find My Mobile можна зайти з телефону друга або родича. Гаджет необов'язково повинен бути проведений Самсунг. Підійде пристрій на будь-якої мобільної ОС: Андроїд, iOS, Windows Mobile. Критично наявність доступу в інтернет.

Як зняти блокування з Самсунга через безпечний режим

Якщо блокування звичним способом не знімається, можливо телефон заблокували якісь шкідливі програми. Це не обов'язково означає вірусну активність, але цей факт заслуговує на пильну увагу.

  1. Для початку спробуйте перезавантажити гаджет в безпечному режимі. Для цього повністю вимкніть смартфон. При включенні затисніть кнопку зменшення гучності.
  2. Напис Безпечний режим в лівому нижньому кутку повідомить про успішно завершенні процедури. Щоб розблокувати його звичним способом: ввівши пін код розблокування або графічний пароль.
  3. У безпечному режимі сторонні програми блокуються. Працюють тільки системні програми, які йдуть в поставці Андроїд. Можливо, заблокується і робота шкідливої ​​програми, що викликала нестандартну блокування.

Якщо спроба виявиться успішною, проаналізуйте останні встановлені програми і видаліть їх з гаджета. По завершенні операції перезавантажте смартфон звичайним чином.

Як зняти графічний ключ або пін-код через скидання даних

Якщо користувач забув графічний ключ, але віддалений доступ через сервіс Find My Mobile недоступний, у нього залишається ще одна можливість розблокування на Samsung. Повний скидання налаштувань або Hard reset вирішить проблему.

Скидання даних через Find My Mobile

Зайдіть на сайт фірмового веб-сервісу з пошуку втрачених мобільників і знайдіть свій пристрій в списку. Виберіть пункт Видалити моє пристрій.

Всі дані будуть видалені і телефон перейде в заводський стан.

Важливе зауваження для власників сучасних телефонів, що працюють на Android 5.1 і пізніших версіях. Для забезпечення підвищеної безпеки користувачів розробники Google передбачили захист від крадіжки гаджетів.

Після того, як скинути свій мобільник, користувач повинен вказати пароль останнього встановленого на ньому аккаунта. В іншому випадку допоможуть тільки фахівці фірмового сервісного центру і тільки при пред'явленні документів на пристрій і чеків про його оплату в магазині.

Хард ресет за допомогою клавіш

Що робити, якщо забув пароль від гаджета, заблокували без доступу до мережі? Допоможе виконання жорсткого скидання за допомогою кнопок.

  • Вимикаємо телефон повністю.
  • Затискаємо три кнопки: харчування, гучність вище і додому.
  • Коли з'явиться малюнок логотипу Самсунг, відпускайте харчування.

Коли з'явиться малюнок логотипу Самсунг, відпускайте харчування

  • Не пізніше, ніж через 10-15 секунд з'явиться інженерне меню .
  • Вибирайте пункт меню клавішами гучності, поки курсор не встане на Wipe data / factory reset.

Вибирайте пункт меню клавішами гучності, поки курсор не встане на Wipe data / factory reset

  • Натисніть кнопку живлення для підтвердження вибору і чекайте вказівок системи.

Метод підійде для старих моделей телефонів Самсунг міні і дуос і інших.

Перепрошивка з комп'ютера

Якщо після того, як спроби розблокувати графічний ключ або невдалий скидання даних привели до порушень режиму завантаження, залишається останній засіб - перепрошивка з комп'ютера .

Для цього процесу потрібна спеціальна програма, кабель USB і скачана з сайту виробника версія прошивки для моделі апарата. Цей метод прошивки вимагає від користувача певної підготовки і пов'язаний з ризиками втрати гарантії в сервісному центрі.

Детальний опис процедури, яка проводиться на страх і ризик користувача, ви знайдете на спеціальних форумах.

Що ще спробувати

Якщо жоден з перерахованих способів не допоміг вирішити проблему, зверніться на спеціалізовані форуми, де присутні власники наявної у вас моделі гаджета.

Звернення в сервіс зазвичай вважається останнім засобом вирішення проблем з розблокуванням. Але далеко не всі користувачі знають, що при пред'явленні документів на телефон і чеків з торгової точки, його продала, вони можуть розраховувати на швидку фахову допомогу. У певних випадках робота виконується безкоштовно.

Поскаржитись на контент

Новости