Як вибрати обручки

  1. Тип золота
  2. Візерунки та орнаменти
  3. Кільця оригінального виконання

У нареченого і нареченої стільки клопоту в процесі приготування до найважливішого в їх житті події: покупка сукні та костюма, вибір ресторану і відеооператора на весілля , Замовлення ведучого на весілля. Але жодна з цих клопотів не зрівняється з вибором обручок, так як після свята залишаться фотографії та спогади, а кільця будуть поруч протягом усього життя. У ювелірних магазинах є дуже великий вибір даного виду прикраси, і молоді можуть виявитися перед серйозним вибором. Як же вибрати правильні обручки? Давайте розберемося.

Тип золота

По-перше, потрібно визначитися, з якого золота ви хочете кільця: біле, жовте, червоне або ж комбінований варіант двох або більше видів золота в одному кільці. Дуже красиво виглядають кільця з червоного золота зі вставками з білого золота. Також цікавий варіант кільця що складається з трьох кілець різного кольору. Можливий варіант кільця зі срібла.

Візерунки та орнаменти

Наступним критерієм у виборі кільця є орнамент. Існує маса кілець з різними візерунками у вигляді гравіювання або розсипи каменів. Тут потрібно бути обережним, тому що не варто вибирати кільця з великими каменями посередині - щоб на життєвому шляху не зустрічалися труднощі, або як то кажуть «каменів на дорозі». Також не слід віддавати перевагу кільцям з поперечними візерунками, краще вибрати поздовжній орнамент, який не перетинає кільце, можна у вигляді знака нескінченності - щоб сімейне життя було довгим.

Кільця оригінального виконання

Окремою темою в розмові про вибір кілець можна відокремити кільця оригінального виконання, тобто на замовлення. Тут все залежить від вашої фантазії і віртуозності виконавця роботи. Кільця у вигляді двох половинок серця, з замочком і ключиком від нього, кільця у вигляді гайок - все залежить від вашої індивідуальності залишатися унікальними. Матеріалом для таких кілець може служити як золото, так і інші види металу або сплави. Оригінально виглядатимуть кільця з каменю або дерева.

Прикрасити обручки також можна гравіюванням. Написи, зазвичай наносяться на внутрішню сторону кільця. Слова вічної любові і вірності зазвичай пишуться латиною, але можна виконати напис на будь-якій мові світу. Гравірування не обмежується тільки написами, технології дозволяють нанести портрети або контури осіб на поверхню кільця.

Іноді, думки у виборі кілець у нареченого і нареченої розходяться, і приймається рішення покупки різних кілець. Не варто цього робити, краще знайти компромісний варіант і бути єдиними в своїх думках протягом всього сімейного життя.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА зйомки

інші статті

Як же вибрати правильні обручки?

Новости