Як відрізнити оригінальні сонцезахисні очкіКак відрізнити оригінальні сонцезахисні окуляри Ray-Ban Aviator від підробки Ray-Ban Aviator від підробки

  1. Сучасне транспортний засіб
  2. Як вибрати автокрісло

Розглянемо популярну модель сонцезахисних окулярів Ray-Ban, а точніше Aviator Large Metal яка має номер моделі 3025 і номер кольору 001. Ця стаття містить фотографії оригінальної продукції, саме так як повинна виглядати модель Ray-Ban Aviator 3025 001.
Ray-Ban Aviator 3025 001 це класичні окуляри крапельки в золотого кольору оправі і з зеленою (саме зеленої) скляною лінзою.


Bausch & Lomb and Luxottica
Трохи історії, а точніше як Luxottica маркує продукцію Ray-Ban. У 1999 році італійський виробник Luxottica купує Bausch & Lomb саме з цього року сонцезахисні окуляри під брендом Ray-Ban перестають виробляти в США і виробництво переносять на заводи Luxottica (в основному це Італія але у концерну так само є заводи і в інших країнах, Китай не виняток) . Дуже часто на підробках сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator красується абревіатура «B & L», якщо в ваших руках саме такий екземпляр, то з більшою ймовірністю ви познайомилися з підробкою або ж дані окуляри були виготовлені в США до 1999 року.
лінзи оригінальних ray ban aviator
Лінзи моделі Ray-Ban Aviator 3025 001 виготовлені зі скла, мають трохи опуклу форму і колір обов'язково зелений, не чорний, перед сірим, а зелений! На правій лінзі (якщо окуляри надіти) повинен бути присутнім логотип «Ray-Ban», дізнатися докладніше про особливості шрифту логотипу Ray Ban. Важливо знати, напис повинен бути спрямована вгору, без завалів, фарба логотипу стійка і не стирається навіть якщо застосовувати спиртовий розчин.
Лінзи оригінальних Ray-Ban Aviator
Гравіювання логотипу оригінальних сонцезахисних окулярів Ray-Ban
Оригінальні Ray-Ban Aviator мають гравіювання на поверхні лівого скла (якщо окуляри надіти) вироблену із застосуванням лазера. Гравіювання можна виявити на дотик, буковки будуть мати шорсткості, в дешевих підробках Ray-Ban зустрічаються різні інтерпретації цієї захисту від мальованих до досить якісно виконаної гравіювання (в цьому випадку практично схожій з оригінальною).
Гравіювання логотипу оригінальних сонцезахисних окулярів Ray-Ban на лінзі
Так само на моделі сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator присутній гравірування RAY-BAN 58 $ 14 на внутрішній стороні оправи на містку перенісся, цифри означають діаметр лінзи (58) і розмір по переніссі (14).
Гравіювання логотипу оригінальних сонцезахисних окулярів Ray-Ban на переніссі
Вага сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator
Не дивлячись на те що Ray-Ban Aviator мають дуже витончену металеву оправу, у виробництві лінз для сонцезахисних окулярів моделі Aviator досі використовують виключно натуральне скло, з огляду на ці фактори вага повинен бути присутнім.
Оригінальний дизайн сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator
Перед придбанням бажано відвідати сайт виробника ray-ban.com і детально вивчити як повинна виглядати саме та модель яку ви бажаєте придбати. Сторонні виробники не дуже прагнуть при копіюванні західних продуктів і в процесі втрачають багато деталей. Будь-які відхилення в конструкції (відтінки кольору досить складно передати через фотографію) сигналізують про те, що можливо перед Вами підробка Ray-Ban.
Міцність конструкції оригінальних сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator
Оригінальні сонцезахисні окуляри Ray-Ban Aviator виробляються виключно промисловим способом і кожна партія піддається серії тестів на дефекти і допустимі навантаження, слідчо конструкція оригінальних Ray-Ban Aviator жорстка і не допускає значних деформацій і люфтів під навантаженням.
Оригінальні петлі сонцезахисних окулярів Ray-Ban Aviator
Петлі на яких кріпляться дужки оригінальних очок Ray-Ban Aviator досить складний і унікальний механізм, спеціально спроектований інженерами компанії Luxottica для своїх сонцезахисних окулярів. Такі петлі досить складно якісно повторити в дешевих підробках.

Це цікаво:

Показати ще...

Сучасне транспортний засіб

Як вибрати електросамокат з урахуванням кращого співвідношення ціни-якості? У цій статті враховані і розібрані на молекули всі деталі правильного вибору електросамоката для дорослих: якими мають бути колеса, акумулятор, амортизація, як розрахувати запас ходу і потужність батареї, і ін.

Як вибрати автокрісло

Сьогодні батькам не потрібно нагадувати, що автокрісло в машині для малюка це обов'язкова річ. Сьогодні батькам не потрібно нагадувати, що автокрісло в машині для малюка це обов'язкова річ

Новости