Як підібрати прикраси на весілля для нареченої

  1. Головне правило підбору весільних прикрас
  2. Підбираємо прикраси в залежності від образу нареченої
  3. Романтичний весільний образ
  4. грецький образ
  5. Весільний образ в стилі «Сніданок у Тіффані»
  6. "Зимова казка"
  7. "Російська красуня"
  8. бохо

В день весілля все повинно бути ідеально: церемонія, фотосесія, банкет, танець молодих ... І звичайно, наречена повинна бути найкрасивішою і чарівною. Ще б пак, адже це її день! Але, на жаль, в гонитві за досконалістю і бажанням бути най-най є ризик перегнути палицю.

Часто причиною невдалого весільного образу стають саме прикраси. Підібрати ювелірні вироби - це ціле мистецтво, тонке і не кожному підвладне, а поєднувати їх з вінчальну сукню - взагалі дуже делікатне завдання. Справа в тому, що наряд нареченої зазвичай і так насичений деталями - стразами, ажурними мереживом, вишивкою, драпіровками, квітами, тому можна переборщити з прикрасами і помітити це тільки на весільних фото.

Справа в тому, що наряд нареченої зазвичай і так насичений деталями - стразами, ажурними мереживом, вишивкою, драпіровками, квітами, тому можна переборщити з прикрасами і помітити це тільки на весільних фото

Головне правило підбору весільних прикрас

Воно дуже просте: чим більше деталей на шлюбній вбранні, тим непомітніше повинні бути прикраси. І навпаки, нехитре відкрите плаття з гладкою струмує тканини можна сміливо доповнювати помітними сережками і браслетами.

Стиль прикрас нареченої також залежить від її способу. Ми зробили для вас невелику добірку з рекомендаціями, які ювелірні вироби підійдуть під той чи інший весільний look.

Підбираємо прикраси в залежності від образу нареченої

класика

Якщо у весільному образі немає акцентів в сторону якогось певного стилю, його можна сміливо назвати класикою. Які ювелірні прикраси будуть доречні для цього образу?

  • Сережки. Під класичний стиль добре підходять ажурні вироби з каменями з білого золота і срібла. Наряд з відкритими плечима доповнять подовжені моделі. Із закритою горловиною і високою зачіскою гармонійно виглядають невеликі сережки або Пусети з камінням. Для класичного весільного образу рекомендуємо колекцію «Досконалість».
  • Прикраси на шию. Сукні з відкритими плечима або глибоким декольте підійде витончена підвіска на тонкому ланцюжку. Щоб образ був гармонійним, прикраса на шию і сережки повинні бути з одного комплекту або добре поєднуватися. Весільна сукня без вишивки і мережив можна доповнити масивним кольє. Але в такому разі не увійдіть або образ масивними сережками, віддавши перевагу гвоздик або невеликим моделям.
  • Браслети. Дізнатися класику серед весільних образів можна по оголених руках нареченої - ні довгих рукавів, ні рукавичок. Тому браслетик, що дає акцент на тендітне зап'ястя, буде дуже до речі. Підійде тонка ниточка перлів, ажурна ланцюжок з вставками з каменів або неширока жорстка модель.
  • Ювелірні прикраси для волосся. Класичний весільний образ прекрасно доповнюють тіари і діадеми. З ними виходять розкішні зачіски. Але будьте обережні: якщо ви зважилися на таку прикрасу, від кольє доведеться відмовитися.

Романтичний весільний образ

У такий романтичний день хочеться виглядати відповідно. Створюючи образ, використовують мереживо, легкі, повітряні тканини і обов'язково - квіти. Романтичний образ підкреслює жіночність і ніжність, таку наречену хочеться обсипати поцілунками і носити на руках. Які ювелірні прикраси надіти нареченій на весілля в стилі «романтик»?

  • Сережки. Скромні, невеликого розміру моделі ідеально підходять до романтичного образу.
  • Підвіска. Прикраса на шию також вибирають непримітне або зовсім від нього відмовляються. Романтичний образ зазвичай передбачає закриту сукню, тому підвіски не завжди доречні.
  • Прикраси для волосся. Хоча даний весільний стиль і нагадує класику, тіара або діадема до нього не підходять. Краще прикрасити зачіску штучними квітами з фоамірана, стрічками або красивими шпильками.

грецький образ

Зараз можна влаштовувати весілля в грецькому стилі, головний акцент якого - вінчальну сукню-тога. До речі, це один з небагатьох образів нареченої, що відмінно поєднується з золотими прикрасами. Наші рекомендації по підбору ювелірних виробів для грецького стилю:

  • Сережки. Гармонійно виглядатимуть як крихітні пусети, так і масивні моделі. Замість ажурною ошатною класики з камінням віддайте перевагу гладенькому металу або сережках з геометричним візерунком.
  • Прикраси в волосся. Для цього стилю підходять вільно хвилясті по плечах волосся, укладання з дрібними косичками або зачіска в грецькому стилі, коли волосся за допомогою спеціального обруча збираються в акуратний пучок. Прикрашають такі зачіски ланцюжками, стрічками, золотими вінками.
  • Браслети. Широкі масивні кільця на обох зап'ястях нареченої - відмінне рішення для грецького стилю. Вони ефектно контрастують з простим фасоном сукні, вносячи особливу нотку в весільний образ. Добре буде виглядати роз'ємний браслет на плече.

Весільний образ в стилі «Сніданок у Тіффані»

Чарівна Одрі Хепберн - приклад елегантності, жіночності і кокетства для багатьох жінок. А тому не дивно, що одна із знаменитих стрічок з її участю лягла в основу модного сьогодні способу. Весілля в стилі «Сніданок у Тіффані» - це гламурне і досить непроста в реалізації рішення. Щоб гідно його реалізувати, потрібно або володіти бездоганним смаком - не гірше Холлі Голайтли! - або доручити організацію хорошого дизайнера.

До даного способу ми рекомендуємо такі ювелірні вироби:

  • Сережки. Моделі з великим перлами або невеликі, але неодмінно дорогі і розкішні відмінно підійдуть під стиль «Сніданок у Тіффані». До речі, в цей образ добре вписуються кліпси.
  • Прикраса на шию. До непомітним сережках і в цілому до образу підійде масивне кольє з каменями або перлинні намиста в три нитки.
  • Прикраса для волосся. Атласна стрічка, шпильки з перлами або тіара, щедро прикрашена каменями ефектно доповнюють такий гламурний образ.

"Зимова казка"

Весільним сезоном прийнято вважати теплу пору року. Зате зима відкриває нові простори для створення дивного способу. Зимовий пейзаж здається продовженням білої сукні, а хутряна накидка робить весільний look по-королівськи розкішним.

Які прикраси підійдуть «зимової» нареченій?

  • Сережки. Цьому образу добре підходять класичні моделі з білого металу з камінням і ажурними візерунками. Рекомендуємо вибирати масивні, подовжені сережки, вони підкреслять розкішний спосіб.
  • Прикраси для волосся. Фата погано поєднується з хутряною накидкою, тому можна і потрібно підібрати шпильки і шпильки зі стразами або білими квітами з фоамірана. Також доречні тіара або діадема.
  • Браслети, підвіски та кольє ми не рекомендуємо для зимового образу. Їх не буде видно під накидкою, ці прикраси тільки охолоджують тіло.

"Російська красуня"

Мила російська красуня - образ, закладений в наших дівчат генетично. Цей стиль також підходить для зими, але на відміну від холодної «снігової королеви» він наповнений теплом і душевністю.

До роботи над нарядом нареченої в образі російської красуні можна підійти комплексно: підібрати закрите ретро-плаття, яскраві чобітки на невисокому каблуці, добротний кожушок або кожушок. Або ж просто накинути на плечі широкий розшитий хустку, від чого навіть класичний весільний стиль зазвучить в російських традиціях.

На Русі завжди говорилося, що скромність прикрашає жінку. Як підібрати ювелірні вироби на весілля, щоб відповідати образу?

  • Сережки. Скромні «гвоздики» або перлинки підійдуть російської нареченій куди краще, ніж розкішні коштовності. Також будуть доречні сережки у вигляді квітів, наприклад, маків. У російській традиційному костюмі червоного кольору і квітковим мотивам відводиться окреме, мабуть, найвагоміше місце, це можна використовувати при створенні образу.
  • Намиста. Перли в 2-3 нитки або намисто з великих намистин червоного кольору ефектно доповнять образ російської красуні. Припустимо надіти непомітну підвіску або православний хрестик на тонкому ланцюжку.
  • Прикраси на голову. Зачіску можна доповнити шпильками з перлинками, квітами, вінком і, звичайно, кокошником. Цей аксесуар максимально гармонійно впишеться в образ.

бохо

Стиль бохо - тренд сучасної моди. Це відгомін волелюбних 70-х, стильний, самобутній і відкриває величезні простори для експериментів. Бохо дістався і до весіль, причому став настільки популярний в Росії, що може потягатися з класикою і Шеббі шиком. Наречена в такому образі нагадує лісову німфу: вільна, природна, загадкова. На ній плаття вільного крою, часто з в'язаного мережива, замість шпильок - відкриті сандалі, волосся розпущене або недбало зібрані.

Які прикраси надіти нареченій, щоб доповнити весільний образ в цьому стилі?

  • Сережки. Можна вибрати маленькі непримітні або масивні, головне - не повинно бути блискучих каменів. Стиль бохо не терпить гламуру і шику. Він виглядає просто, але недешево.
  • Браслети. Бохо зародився за часів хіппі, коли було модно носити на зап'ястях «фенечки». Тому браслети дуже гармонійно впишуться в такий весільний образ. Можна надіти на одну руку різні моделі, поєднувати, тоненькі ланцюжки, «Бісмарк» і широкі суцільні моделі з різними візерунками - в загальному, тут величезна свобода для творчості.
  • Прикраси для волосся. Тонка стрічка, що оперізує лобову частину голови, відразу видає стиль бохо. В контексті весільного образу можна використовувати нитки перлів. Також доречні шпильки з квітами і вінки.
  • Кільця. Бохо один з небагатьох весільних образів, в якому крім обручального допустимі інші кільця. Це трохи провокаційне стиль, який як би відмовляється підкорятися законам і забобонам. Оригінальний перстень без каменю, кільце на верхній фаланзі або великому пальці добре доповнять образ.

З перерахованих варіантів використовуйте тільки один або два разом. Прикрас не повинно бути багато, інакше образ вийде перевантаженим і недоладним.

І на закінчення: не буває некрасивих наречених. Бо, незалежно від весільного образу, головною прикрасою кожної дівчини залишається блиск щасливих очей. Ми запрошуємо вас ознайомиться з колекціями ювелірних виробів , Які допоможуть підкреслити цей блиск, і від щирого серця бажаємо вашої майбутньої сім'ї любові і гармонії.

Які ювелірні прикраси будуть доречні для цього образу?
Які ювелірні прикраси надіти нареченій на весілля в стилі «романтик»?
Які прикраси підійдуть «зимової» нареченій?
Як підібрати ювелірні вироби на весілля, щоб відповідати образу?
Які прикраси надіти нареченій, щоб доповнити весільний образ в цьому стилі?

Новости