Як правильно вибрати бюстгальтер без примірки: за формою, по типу, за розміром.

  1. Вибір бюстгальтера за формою грудей
  2. Кругла груди.
  3. Асиметричний бюст.
  4. Широко посаджена груди.
  5. Груди «дивляться» в різні боки.
  6. Каплевидний бюст.
  7. Вибір бюстгальтера за розміром
  8. Вибір бюстгальтера за типом фігури
  9. Вибираємо спортивний бюстгальтер
  10. Вибираємо бюстгальтер для вагітних
  11. Вибираємо бюстгальтер для годування
  12. І на останок
  13. Читайте також
  1. Головна сторінка
  2. Блог
  3. Як правильно вибрати бюстгальтер без примірки?
  4. Красиві груди - незаперечна перевага жіночої фігури. Грамотно підібраний ліфчик є найбільш оптимальним способом для того, щоб підкреслювати достоїнства грудей і коригувати всілякі недоліки. Крім того, «неправильний» бюстгальтер здатний нашкодити грудей (наприклад, тісний ліфчик провокує застій крові в молочних протоках, через що страждають лімфатичні залози і грудні тканини).

    Отже, чи задоволені ви бюстгальтерами, які є у Вашому гардеробі? Відповісти на це питання досить просто: якщо білизна тисне, сповзає, і в цілому незручне - це значить, що воно точно не для Вас. Ключ до успішної покупки ліфа - не тільки точне знання своїх параметрів, а й облік певних нюансів, які допоможуть підібрати потрібний елемент нижньої білизни навіть без примірки.

    Вибір бюстгальтера за формою грудей

    Багато сучасні фахівці при підборі ліфчика пропонують дівчатам опиратися не на сантиметри, а на вигляд своїх грудей. Це дієвий спосіб, єдиною складністю якого стане саме визначення форми бюста.

    Кругла груди.

    Найчастіше, такий бюст досить об'ємний, що забезпечує його власницям не тільки увагу оточуючих, а й труднощі, пов'язані з підбором бюстгальтера. Оптимальне рішення - ліф із закритою чашкою на кісточках і широкими лямками.

    Асиметричний бюст.

    "У мене одна грудь більша за іншу" - часто зустрічається скарга серед жінок. Але така "проблема" цілком природна: асиметричність властива тілу будь-якої людини. Однак, відмінність буває як практично непомітним, так і цілком проблематичним (більше ніж на 1 розмір). В обох ситуаціях така проблема легко вирішується без хірургічного втручання. Підбирати бюстгальтер слід по більшій грудей, так як втиснути в меншу чашечку, вона буде виглядати не кращим чином. Якщо ж різниця в обсягах значна, потрібно підбирати ліфчики з push-up ефектом, що досягається знімними вкладишами (прибравши вкладиш з однієї чашки, можна підкоригувати форму одних грудей під іншу).

    Широко посаджена груди.

    Відстань між грудьми відіграє значну роль у виборі ліфчика, від цього багато в чому залежить і естетичність і зручність. Ідеальне рішення - ліфчик на передній застібці. Дана модель розроблена таким чином, щоб шляхом наближення грудей до центру формувалася гарна улоговинка. Груди в такій білизні не буде «роз'їжджатися» в сторони, а м'яко фіксуватися в анатомічно правильному положенні.

    Груди «дивляться» в різні боки.

    Складність у виборі бюстгальтера полягає в тому, що жорсткі вироби (особливо пуш ап) для таких грудей дуже незручні, тому що соски розташовуються не в тому місці, яке для них передбачили дизайнери білизни. Кращий варіант - ліф з передньої застібкою і м'якою чашкою.

    Каплевидний бюст.

    Дана форма характерна об'ємом знизу, і його недоліком зверху. В такому випадку оптимальний ліфчик з посиленою фіксацією. Також обов'язкові кісточки, а якщо груди значних розмірів, потрібні широкі лямки і поясок. Також, у випадку з каплевидной грудьми, дуже важливо щоб ліф її піднімав, тому кращі моделі «балконет» або косого крою.

    Важливо! Вибір бюстгальтера в будь-яких випадках повинен грунтуватися і на вигляді ззаду. Хороший поясок ліфа НЕ загортається і не задирається, а займає положення, паралельне підлозі. Широка лямка на спинної частини в рази краще вузької, так як ефективно протистоїть зміщення основи ліфа до верху.

    Вибір бюстгальтера за розміром

    Щоб правильно вибрати свій розмір бюстгальтера, потрібно дізнатися розмір і повноту чашечок. Для правильного виміру, важливо здійснювати маніпуляції при опущених руках, а сантиметр повинен бути в неослабленим стані і паралельний землі. Також, заміри важливо проводити на видиху.

    Щоб правильно вибрати свій розмір бюстгальтера, потрібно дізнатися розмір і повноту чашечок Найбільш поширені позначення бюстгальтерів - європейські, з цифр і букв (цифра - визначення обсягу окружності під грудьми, а буква - повнота чашки).

    З чого почати? В першу чергу слід виміряти обсяг під грудьми, а потім і саму груди по виступаючих точках, при цьому, сильно не стягуючи сантиметр, для отримання максимально правильних вимірів.


    Важливо! Даний спосіб застосовується для моделей ліфів з розтягується тканини. У виготовленні сучасного білизни використовуються еластичні нитки з поліуретану. Тому отриманий результат може змінюватися в бік зменшення.

    Однак, знання одного розміру ліфчика недостатньо, щоб вибрати «правильний» варіант. Є свої певні критерії вибору як для великої, так і маленькі груди.

    Власницям великого розміру грудей лікарі настійно радять з усією серйозністю підходити до вибору бюстгальтера, який не тільки підкреслить всю красу форм, але і допоможе зняти навантаження зі спини. І рішення всіх проблем не криється в «бабусиних» бюстгальтерах, адже різноманітність сучасних моделей дозволить поєднати приємне з корисним. У бюстгальтері на великі груди повинні бути передбачені так звані кісточки (ефективний каркас для підтримки грудей) і широкі бретельки (зняття навантаження з хребта), матеріал виготовлення - еластичний, з додаванням мережива.

    У бюстгальтерів на маленькі груди свої тонкощі вибору. На таких грудей дуже добре виглядають ліфи з м'якими чашечками, без «кісточок», з непомітною підкладкою з поролону. Візуально збільшити груди допоможуть такі деталі як мереживо і драпірування, а також моделі push-up.

    Вибір бюстгальтера за типом фігури

    Як відомо, існує 3 канонічних виду фігури: пісочний годинник, груша і яблуко. Відштовхуючись від їх особливостей можна легко вибрати ідеальний бюстгальтер і наблизити свій силует до досконалості.

    Груша (невеликі груди, вузькі плечі і стегна). Головне завдання для цього типу фігури полягає в візуальному збільшенні грудей, тоді вона знайде пропорції типу «пісочний годинник». Тому, слід віддавати перевагу пуш апу або ліфам з силіконовими вставками.

    Яблуко (великі груди, широка лінія талії). У цьому типі важливо "зробити" талію, тому слід підбирати бюстгальтер з хорошою підтримкою. Відмінно підійдуть класичні моделі, «балконет», каркасні ліфи.

    Пісочний годинник (виражена талія, широкі стегна і плечі). Навіть ідеальні пропорції вимагають «правильного оформлення». При виборі ліфа, важливо звертати увагу, щоб він не робив бюст ширше ніж стегна. Кращий варіант - ліфи зі вставками з боків чашок, які будуть злегка зміщувати груди до центру.

    Важливо! Якщо, примірявши масу білизни, Ви так і не знайшли потрібний бюстгальтер, намагайтеся варіювати розмір пояса, чашки і саму модель, в залежності від відчуттів і свого виду в дзеркалі. Кожна жінка індивідуальна

    Таблиця .container-fluid table td {border: 2px solid # 2f3154; padding: 5px; }
    обхват
    під
    грудьми
    (См) Обхват грудей по виступаючих точках A B C D E F G 65- (63-67)
    см
    71-79 79-81 81-83 83-85 70 (68-72)
    см
    82-84 84-86 86-88 88-90 90-92 75 (73-77)
    см
    87-89 89-91 91-93 93-95 95-97 97-99 99-101

    Вибираємо спортивний бюстгальтер

    Найпоширеніша причина, по якій жінка починає займатися спортом - це схуднення.У бажанні привести себе в форму, жінки можуть годинами пітніти на біговій доріжці, є лист салату в день, ходити на всілякі косметологічні процедури.Але в гонитві за своїм ідеалом жінки забувають про далеко важливий чинник - про свої груди.Як правило, при регулярних фізичних навантаженнях, на жаль, першою «худне» саме груди.І якщо для тренувань ви використовуєте самий звичайний бюстгальтер, та ще пуш ап і з тоненькими бретельками, то будьте готові, що Ваш бюст приблизно через місяць спортивного марафону зменшиться в півтора-два рази, а в гіршому випадку ще й валиться.

    Вся справа в тому, що повсякденний ліфчик зовсім не призначений для бігу та інших спортивних занять.І це цілком очевидно: що спадають бретельки, «стрибає» груди, тертя і потіння, загальний дискомфорт - вірні його супутники.Спортивний ж бюстгальтер подібний другий шкірі - комфортний, зберігає форму бюста і запобігає розтяжки.

    Візуальна відмінність спортивного бюстгальтера від звичайного - колосально.Спортивні ліфчики схожі з топіки, мають широкі бретельки, які виготовляються з такого ж матеріалу, як і основа.У нижній частині спортивного ліфа передбачена широка гумка, яка добре обтягує тіло, не здавлює, не скручується і гарантує ідеальну фіксацію.

    Спортивні ліфчики виробляються з різними рівнями підтримки.Так, м'яка підтримка - ідеальне рішення для калланетики, йоги і пілатесу;середня - актуальна для аеробіки та силових тренувань;сильна - для високоінтенсивних тренувань (кардіо, активні танцювальні або бойові стилі).

    Також, на окрему увагу заслуговує тканину виготовлення спортивних бюстгальтерів.Слід вибирати ліфи з синтетичних «дихаючих» матеріалів.Моделі з таких тканин як лайкра або поліамід найбільш стійкі до зносу, довговічні і приємні до тіла, характерні легкістю і швидким висиханням.

    Варто відзначити, що розмір спортивного бюстгальтера, як і звичайного, повинен повністю відповідати параметрам Вашої грудей.Визначити відповідний розмір дуже просто - «правильний» бюстгальтер відмінно фіксує груди, тому під час стрибків або бігу вона повинна залишатися в стані спокою.

    Важливо!Чим більше Ваша груди і інтенсивніше фізичне навантаження, тим більше закритий ліф Вам потрібен.Якісний, технічно правильно розроблений спортивний бюстгальтер буде «ховати» груди, а не випинати її на показ, що ми можемо спостерігати, наприклад, на спортивних моделях Women's Secret, які крім естетичного задоволення для оточуючих більше не несуть ніякої користі.

    Вибираємо бюстгальтер для підлітка

    Потреба в ліфчику у дівчаток найчастіше з'являється до 12-13 років, але все індивідуально, адже при ранньому статевому дозріванні він може знадобитися і набагато раніше.

    Ліфчики для дівчаток виробляються в "нульовому" розмірі. Якщо білизни такого розміру не знайшлося, то варто купувати ліфи у вигляді топа, з еластичного матеріалу. Варто відзначити, що «дорослі» бюстгальтери не можна використовувати в якості підліткових, так як останні шиються виходячи з фізіології розвивається тіла підлітка. Наприклад, ліфи з «кісточками» можуть пошкодити груди, що дуже небезпечно в період її формування.

    Отже, як правильно вибрати бюстгальтер для підлітка? Краще рішення - виріб з бавовняного трикотажного полотна, і бажано, без швів. Груди в правильно підібраному ліфчику НЕ нависає над чашкою, він не передавлює тіло і надає хорошу підтримку, але при цьому не сковує в рухах. І найголовніший аспект - бюстгальтер повинен подобається самій власниці, щоб вона носила його з задоволенням і без сорому.

    Важливо! Для дівчаток-підлітків не рекомендовані ліфи зі вставками для додання об'єму грудей, так як вони перетискають її нижню частину.

    Вибираємо бюстгальтер для вагітних

    Під час виношування малюка, жіночі груди значно змінюється в розмірах, важчає і стає дуже чутливою. Для того щоб усунути дискомфорт і запобігти розтяжки на грудях, лікарі настійно рекомендують використовувати спеціальний ліфчик для вагітних, який характерно відрізняється від звичайного.

    Виріб має такі важливі особливості:

    • Матеріали з натуральних матеріалів;
    • Завдяки «особливому» покрою, він забезпечує максимальний комфорт молочним залозам (не натирають шкіру, приємний до тіла);
    • За рахунок спеціально розробленої форми, він забезпечує комфорт навіть при збільшенні грудей на 2 розміри.

    Якщо під час вагітності Ви будете носити звичайний бюстгальтер, то низка проблем не змусить себе чекати. Одне з найпоширеніших негативних наслідків в тому, що здавлювання грудей непристосованим до особливостей «вагітного» організму виробом, загрожує порушенням проток в молочних залозах. Надалі це може негативно позначитися на лактації.

    Вид і розмір бюстгальтера для вагітної є основними аспектами при виборі білизни. Благо, сучасні виробники пропонують масу варіантів, здатних задовольнити будь-які побажання майбутніх мам. Найбільш популярними і практичними на сьогодні вважаються ліфи з широкими бретельками і хорошою глибиною, а також бюстгальтери-топіки, які гарантують високу ступінь підтримки і зберігають форму бюста. Визначення розміру ліфчика для вагітності нічим не відрізняється від простого - треба виміряти повноту чашки і об'єм під грудьми.

    Правильно підібраний ліфчик для вагітних гарантує безпеку і комфорт для грудей протягом усього періоду виношування дитини.

    Важливо! Найбільш оптимальним ліфом для вагітних вважається модель, застібається спереду. Вона легко і швидко одягається і знімається, а після народження дитини неодмінно стане в нагоді молодій мамі.

    Вибираємо бюстгальтер для годування


    Багато майбутні матусі пов'язують розтяжки і так звані «вушка спанієля» замість красивого бюста, з періодом лактації і грудним вигодовуванням малюка. Це правда, але лише частково. Справа в тому, що ці проблеми безпосередньо пов'язані з неправильно підібраним бюстгальтером, а точніше - носінням звичайного бюстгальтера, замість спеціального ліфа для годування. Бюстгальтери для годуючих мам мають дещо іншу конструкцію, ніж звичайні, і розраховані на максимальне підтримку грудей, пов'язане з її різким збільшенням внаслідок вагітності та лактації.

    Так, коли і як вибрати ліф для годуючих? Найскладніше у виборі такого ліфчика - визначити розмір, адже дуже складно вгадати, наскільки збільшиться груди. Тому найбільш оптимальним рішенням є покупка такого специфічного білизни безпосередньо до пологів, бажано за кілька тижнів. Варто відзначити, що відразу після пологів він може бути і трохи малуватий, але не варто лякатися, адже в перші дні груди сильно опухає через лактації.

    Головні критерії при виборі ліфа для годуючих:

    • Точний розмір;
    • Натуральна «дихаюча» тканина;
    • Ергономічний кишеньку на чашці;
    • Додаткова підтримка під кишенькою (він повинен оголювати тільки сосок);
    • Широкі і легко регульовані бретелі;
    • Велика перевага - складка для вставки прокладки;
    • Відсутність «кісточок»;

    Обраний за розміром і особливостям грудей якісний бюстгальтер буде гарантувати не тільки здоров'я, а й красу грудей.

    Важливо! Купуючи ліфчик для годування, обов'язково придбайте для нього і вкладиші-прокладки. Вони захистять ніжну шкіру грудей від подразнень, а одяг - від намокання.

    І на останок

    Правильно підібраний бюстгальтер допомагає не тільки запобігти масу проблем зі здоров'ям, але і підкреслити природну красу жінки, дозволяючи їй в повній мірі насолоджуватися активним життям. До того ж, гарне і зручне нижню білизну надає кожній представниці прекрасної статі більше впевненості в собі, ніж дорога косметика, одяг і прикраси.

    Читайте також

    9 Августа 2017

    Повернутися до списку новин

Отже, чи задоволені ви бюстгальтерами, які є у Вашому гардеробі?
З чого почати?

Новости