Як правильно вибрати плаття на великі груди

  1. Як підібрати бюстгальтер на великі груди Ті дівчата, які соромляться великих грудей часто намагаються...
  2. Чому сукні на тонких бретелях додадуть обсяг грудей
  3. Які вирізи суконь зроблять шикарну груди візуально менше, а які краще не вдягати
  4. Як правильно вибрати прикраса
  5. Який рукав краще
  6. Обов'язково підкресліть талію, якщо вона у вас є
  7. Які повинні бути тканини і принти
  8. Як збалансувати пропорції
  9. Які фасони суконь ідеально підійдуть дівчатам з великими грудьми, а які ні
  10. Плаття футляр
  11. Сукня А-силуету
  12. Плаття з контрастними вставками
  13. Плаття із завищеною талією
  14. Яку зачіску вибрати
  15. висновок

Як підібрати бюстгальтер на великі груди

Ті дівчата, які соромляться великих грудей часто намагаються носити бюстгальтер меншого розміру, щоб зменшити обсяг бюста. Але це сильно шкодить здоров'ю і некрасиво спотворює форму грудей. правильно підібраний бюстгальтер повинен фіксувати груди і надавати їй красиву форму.

Для пишних грудей вибирайте щільні матеріали бюстгальтера, а білизна з витонченого мережива залиште для особливого моменту. Підбирайте бюстгальтер з цельнокроеной чашкою, щоб вона охоплювала груди повністю, а не на половину. Так ви зможете уникнути невиразного контуру грудей зі складками і нерівностями, а також не переживати, що груди можуть випасти з бюстгальтера.
---
Бретельки і пояс бюстгальтера повинні бути достатньо широкими, щоб тримати вагу грудей і піднімати її, за рахунок цього груди буде виглядати більш акуратно. Широкі бретелі не врізався в шкіру, це допоможе уникнути некрасивого ефекту гусениці на спині і плечах, а також зняти навантаження на хребет.

Ще один нюанс - щоб назбирати і зробити акуратніше грудей, які широко розташовані, треба вибирати щільний бюст, з твердими кісточками і бретельками. У свою чергу бретельки повинні бути широкими біля основи, щоб груди не дивилися в різні боки, а наблизилися до центру.

Яких елементів декору слід уникати, щоб не створювати додатковий об'єм грудей

Не носіть сукні з рюшами, жабо, блискітками, бантами, кишенями у верхній частині - ці елементи декору додадуть об'ємність і тяжкість вашому верху. Виріз-хомут теж надає масивність грудей, уникайте великих комірів, складок і драпіровок на верхній частині наряду, а також корсетів.


У нашому інтернет-магазині «Платьевибірай.рф» великий вибір витончених і елегантних моделей суконь на будь-який випадок. Переходьте в наш каталог і радуйте себе карколомними обновками!

Чому сукні на тонких бретелях додадуть обсяг грудей

Маленькі акуратні тонкі бретельки - це не для вас, так як на тлі тоненьких лямок груди буде здаватися ще більше.

Крім того, коли у жінки шикарні груди її нижню білизну повинно бути з широкими бретелями, щоб тримати вагу грудей і правильно розподіляти навантаження на спину. І не забувайте, чим більше розмір грудей, тим ширше бретельки повинні бути у бюстгальтера. І звичайно ж, широкі бретелі бюстгальтера не зможуть сховатися під вузькими бретелями сукні, а це некрасиво.

Які вирізи суконь зроблять шикарну груди візуально менше, а які краще не вдягати

Якщо ви хочете зменшити груди, то не надягайте плаття з наглухо закритим верхом або з дуже маленьким вирізом біля основи шиї. Також не підійдуть сукні з високою горловиною, так як на тлі маленького вирізу або глухий високою горловини груди буде виглядати ще масивніше. Крім того, плаття з горловиною спотворює силует і груди можуть опуститися на живіт, а якщо ви розіб'єте зону грудей лініями вирізу - це зробить груди акуратніше.

Давайте поговоримо про те, які вирізи підійдуть для великих грудей.

V-подібний виріз

V-подібний виріз відволікає увагу від грудей, привертаючи увагу до улоговинці. Він створює оптичний обман: погляд буде плавно ковзати по двом чітким лініям вниз, відзначаючи стрункий трикутник і минаючи масивні частини тіла.

Але тільки не надягайте занадто глибоке декольте, тому що це більше вечірній варіант ніж повсякденний, і при цьому потрібно стежити щоб не було видно білизни. У повсякденному ж житті груди буде вивалюватися і здаватися більше, а образ буде виглядати вульгарним.

Каре або квадратний виріз

Виріз каре або квадратний виріз добре виглядає на пишних грудей. Але у цього вирізу є один мінус - дуже складно під нього підібрати білизну, щоб воно не виглядало з-під вирізу.

Виріз-сердечко

Цей виріз просто створений для великих грудей, тому що будь-яка груди великого розміру в такому вирізі буде виглядати карколомно. Він гідно обрамляє форми, не загострюючи увагу на обсязі, причому груди в сукню з таким виразом він робить трохи менше, а талію вже. Якщо ви хочете підібрати в міру відвертий наряд з вирізом сердечко, то зверніть увагу на плаття з прозорими плечима.

Якщо ви хочете підібрати в міру відвертий наряд з вирізом сердечко, то зверніть увагу на плаття з прозорими плечима

U-подібний виріз

Лінія вирізу може проходити чітко над улоговинкою, не відкриваючи погляду зайвого, а може приспускається нижче, ефектно обтягуючи і показуючи верхню частину бюста.

Головне - не вивалювати надто груди з декольте, інакше елегантний наряд перетвориться в викликає.

виріз човником

Тут є певні нюанс - якщо виріз човник проходить під горлом, то він не зробить вашу груди менше. А такий виріз, який опускається вниз і відриває ключиці неодмінно візуально зробить груди акуратніше.


Як правильно вибрати прикраса

Вибираючи розмір прикрас на шию, виходите від вашої комплекції. Якщо у вас велика фігура, вибирайте велике прикраса. Якщо ви струнка дівчина, нехай прикраса буде мініатюрним. Про те, як правильно підбирати прикраси ви дізнаєтеся в нашій стати Яке прикраса до якого сукні підбирати правильно - 5 порад

Найголовніше, щоб прикраса не доходило до рівня самої виступаючої частини грудей, а закінчувалося вище. Якщо воно буде на рівні, то додасть обсяг. Якщо буде закінчуватися нижче, то швидше за все воно не ляже на плаття, а буде висіти в повітрі, наче б окремо від всього образу.

Не допускайте таку довжину прикраси, при якому воно «застрягне» між грудей.

Який рукав краще

Рукав не повинен закінчуватися там, де груди максимально виступає, так як збільшиться горизонтальна лінія, яка візуально зробить груди ще більше. Ваш варіант рукава - це неширокий рукав ¾ або довгий рукав. Такий тип рукава найкраще збалансує фігуру, ніж короткий рукав або його відсутність.

Але якщо ви все-таки хочете надіти короткий рукав, то використовуйте той який закінчується вище лінії грудей. І пам'ятайте, відсутність рукава зробить груди більше. Не носіть величезні пишні рукави і рукава, що закінчуються воланами.

Обов'язково підкресліть талію, якщо вона у вас є

Обов'язково підкреслюйте талію, щоб силует здавався стрункішою! Але для цього знайдіть свою ширину ременя, яка буде максимально гармонійно на Вас виглядати в залежності від Вашої комплекції. Тільки не варто ремінці пов'язувати під саму груди. Як зав'язати пояс дізнайтеся з нашої статті Як красиво зав'язати пояс на сукні - 15 нових способів


Які повинні бути тканини і принти

Тканина сукні, якщо це трикотаж, повинна бути щільна, що не розтягуватися і тримати форму, це допоможе максимально приховати недосконалості фігури. При цьому буде ідеально, якщо тканина зможе м'яко облягати (але не обтягувати) фігуру, не додаючи зайвий обсяг.

Відмовлятися від тонких струмуючих тканин зовсім не обов'язково. Але! Слід запам'ятати одне важливе правило - сукні з тонкої тканини краще не робити приталеними. Така сукня має бути злегка вільне по всьому тілі, лягати м'якими складками і приховувати груди.

Така сукня має бути злегка вільне по всьому тілі, лягати м'якими складками і приховувати груди

А ось сукні з цупкої тканини (деніму або костюмної тканини) краще вибирати по фігурі. Слід також уникати визнаних суконь з товстої в'язкою.

Обережніше з принтами. Наприклад, ви вибрали плаття з еластичної тканини з вертикальною смужкою, яке вас сильно обтягує. Таким чином в області грудей смужка може розтягуватися більше, ніж на інших частинах тіла, а це створить додатковий обсяг.

Уникайте блискучих тканин, які відображаючи світло, будуть привертати увагу до вашого бюсту. Зверніть увагу, що похилі плечі теж роблять груди більше, тому використовуйте невеликі підкладні плечі.

Зверніть увагу, що похилі плечі теж роблять груди більше, тому використовуйте невеликі підкладні плечі

Ряд гудзиків в контраст сукні, у верхній частині, теж відверне увагу від грудей. Вибирайте сукні так, щоб вони сиділи чітко по фігурі, але не перетягували і не обліплювали її.

Вибирайте сукні так, щоб вони сиділи чітко по фігурі, але не перетягували і не обліплювали її

Мішкуваті сукні теж не підходять. Обидва варіанти і коли одяг сильно обтягує, і коли надто вільна можуть додати непотрібний обсяг.

Як збалансувати пропорції

Коду груди великого розміру, вона додає розмір загального вигляду вашого тіла. Плюс до всього створюється диспропорція між об'ємним верхом і вузьким низом, особливо це простежується у дівчат з вузькими стегнами. Тобто виходить такий Чупа-чупс на паличці.

Для того, щоб збалансувати верх і низ потрібно: візуально подовжити торс, збільшити таз, зменшити груди.

Збільшуйте обсяг на стегна дуже обережно, він повинен додаватися за рахунок нашарування легких прозорих тканин або драпірування.

Не можна щоб поділ сукні був занадто пишним, тому що об'ємний верх і об'ємний низ - це силует «баби на чайнику». Тобто замість бажаного ефекту ви отримаєте додатковий непотрібний обсяг.

Найкраще вибирати плаття, які не мають контрасту між верхом і низом, це витягне фігуру і зробить стрункішою.

Які фасони суконь ідеально підійдуть дівчатам з великими грудьми, а які ні

Плаття з запахом

Сукня з запахом утворює діагональні лінії, які візуально звужують вас в грудях за рахунок асиметрії і V-образного вирізу. За рахунок запаху талія виглядає стрункішою. А за рахунок асиметрії Подолу розширюються стегна і створюються правильні пропорції об'ємного верху і вузького низу.

Дуже зручно, коли запах не справжній, а помилковий. Це дає впевненість, що сукня не розкриє більше, ніж вам це потрібно.

Плаття футляр

Дівчатам з великими грудьми ідеально підходить плаття-футляр, воно добре збалансує фігуру і підкреслить талію. Футболка виправдає ваші очікування, якщо буде полупрілегающего силуету. Краще довжина сукні до середини коліна або трохи нижче.

Сукня А-силуету

Ідеально приховає груди плаття А-силуету. Але потрібно звернути увагу, на те, щоб тканина сукні м'яко обгинала груди, це зробить силует стрункішим. Довжина не повинна бути занадто короткою (пам'ятаємо про ефект Чупа-чупс).

Плаття сорочка

трохи приталена плаття сорочка - 100% ваш варіант. Футболка акуратно окреслить груди. Розстебніть дві верхніх гудзики, щоб вийшов V-подібний виріз, який витягне силует. Не забудьте позначити талію паском.

Про те як носити сукню-сорочку дізнайтеся в нашій статті Сукня-сорочка: з чим носити в будь-який час року

Сукня з спідницею-сонце

Сукня з спідницею-сонце підійде, якщо буде відповідної довжини тобто до коліна або трохи нижче. Це пояснюється тим, що в короткій сукні зі спідницею-сонце верхня частина виглядає ще більш потужно, особливо це псує дівчат з низьким ростом. Поділ помірно пишний, щоб збалансувати фігуру, але не надати зайвий обсяг.

Про підборі суконь для дівчат невисокого зросту читайте в нашій статті Як вибрати плаття для жінок маленького росту

Про підборі суконь для дівчат невисокого зросту читайте в нашій статті   Як вибрати плаття для жінок маленького росту

Плаття з контрастними вставками

Плаття з контрастними вставками відмінно приховають груди і додадуть витонченість силуету.

Плаття із завищеною талією

Якраз в такій сукні дуже велика ймовірність того, що ви будете виглядати як Чупа-чупс, тому що будь-які варіанти плаття зі зміщеною талією до верху будуть підкреслювати розмір грудей.


Яку зачіску вибрати

Якщо у вас велика груди ніколи не заплітають волосся в тугий колосок, не носіть хвостик. Робіть пишні зачіски та укладки, або просто розпустіть волосся. Інакше вийде непропорційний силует - маленька голова на великих плечах. Дуже елегантно виглядає на дівчині з великими грудьми капелюх з полями.


висновок

Дуже непросто підібрати сукні на великі груди, і не виглядати при цьому вульгарно. Але дотримуючись наших порад ви легко підкреслите свою природну красу. А щоб вам легше було орієнтуватися ось короткий список речей, яких потрібно уникати:

  • Не носіть на грудях елементи, які додадуть обсяг (накладні кишені, оборки, банти)
  • Остерігайтеся тканин, які відбивають світло (наприклад, атлас) і акцентують увагу на грудях
  • Не носіть сукні із завищеною талією
  • Чи не застібайте під грудьми пояси й ремені
  • Уникайте маленького круглого вирізу біля основи шиї і комір-хомут
  • Звертайте увагу на те, на скільки сильно принт сукні деформується в області грудей
  • Плаття з тонкими бретельками не ваш варіант
  • Прикраси на шию не повинні бути на рівні самого виступаючого місця грудей

Новости