Як вибрати купальник: підбираємо правильно купальник по фігурі

  1. Типи жіночих фігур
  2. Як підібрати правильно купальник по фігурі
  3. Як вибрати купальник жінці з широкими стегнами (тип фігури груша або трикутник)
  4. Як вибрати купальник дівчині з широкими плечима (тип фігури перевернутий трикутник)
  5. Як вибрати купальник дівчині з фігурою пісочний годинник
  6. Як вибрати купальник жінці з фігурою яблуко або коло
  7. Як вибрати купальник жінці з фігурою прямокутник

Як вибрати купальник по фігурі? - популярне питання, бо наближається довгоочікуване літо! З екранів телевізора милих дам вже щосили закликають до схуднення і не дивно адже один з основних літніх нарядів - купальник, а вже він точно не допоможе приховати нічого зайвого. Але зайвої вагу це особиста справа кожного, думаю, варто відзначити, що чимало важлива роль належить самому купальнику, адже неправильно підібрана модель може зіпсувати саму «ідеальну» фігуру. Як же вибрати купальник, який підкреслить ваші достоїнства?

Ви не замислювалися, чому існує така велика кількість фасонів? Все тому що у дівчат різні типи фігур, і той купальник, який відмінно підходить одній, абсолютно не йде інший.

Типи жіночих фігур

Про все по порядку, для початку потрібно визначити який у вас тип фігури. Швидше за все вам відомо, але все ж уточню, як правило, виділяють 5 типів фігури - вони представлені на фото нижче.

Швидше за все вам відомо, але все ж уточню, як правило, виділяють 5 типів фігури - вони представлені на фото нижче

  1. Груша або трикутник ( «підстава» внизу): власниці цього типу фігури мають широкі стегна, на тлі вузької талії і плечей.
  2. Перевернутий трикутник: в цьому випадку навпаки дівчата мають широкими плечима, вузькою талією і вузьким тазом.
  3. Пісочний годинник: поєднання двох попередніх варіантів - вузька талія, а ось плечі і стегна однакової ширини.
  4. Яблуко або коло: форма тіла яблуко принципово відрізняється від трьох попередніх. У жінок з такою фігурою талія значно ширше стегон (у них вузькі стегна і тонкі ноги) і дорівнює або майже такої ж ширини, як бюст.
  5. Прямокутник: у власниць цього типу фігури ніяких істотних відмінностей між розмірами бюсту, талії і стегон немає, плюс вони, як правило, худі.

Як підібрати правильно купальник по фігурі

Отже, з типом фігури визначилися, тепер можна приступити до вибору підходящого саме вашій фігурі літнього вбрання.

Як вибрати купальник жінці з широкими стегнами (тип фігури груша або трикутник)

Основне завдання для вас: створити баланс між широкими стегнами і вузькими плечима. Вам можна купувати як злитий купальник, так і роздільний, але вони повинні відповідати основним принципам:

  • візуально збільшити плечі вам допоможуть моделі халтер (зверху на зав'язках або застібках) або бандо (взагалі без зав'язок)
  • крім того у верхній частині вітаються малюнки (горизонтальні смуги) і яскраві кольори
  • а нижня частина повинна бути навпаки однотонної (без принтів і зав'язок з боків) плюс вітаються високі вирізи - вони візуально подовжать ноги
  • якщо ви оберете роздільний купальник, вам буде ще простіше: потрібно використовувати два різнокольорових блоку (принцип той же: яскравий верх, темний, що не кидається в очі низ)
  • крім того намагайтеся вибирати бікіні, плавки яких будуть сидіти прямо на стегнах (не нижче їх) - це дозволить відвернути увагу від широких стегон
  • і пам'ятайте: міні-бікіні вам протипоказані (вони візуально роблять стегна ширше), як і шортики
  • а от гарні пляжні спіднички вам підійдуть

Як вибрати купальник дівчині з широкими плечима (тип фігури перевернутий трикутник)

Основне завдання: створити баланс між широкими плечима і вузькими стегнами. Вам потрібно навпаки привертати увагу до нижньої частини тіла.

  • в злитих купальниках у верхній частині вітаються широкі бретелі, асиметричні зав'язки і малюнки у вигляді вертикальних ліній
  • в нижній частині вам показані всілякі рюші, волани, малюнки, зав'язки з боків
  • в роздільному: однотонний, що не кидається в очі верх, при цьому яскравий низ
  • крім того вузькі стегна відмінно скоректує купальник з низом у вигляді «шортиків»

Як вибрати купальник дівчині з фігурою пісочний годинник

Щасливим власницям фігури пісочний годинник можна тільки позаздрити, бо вам підійде будь-який купальник.

При виборі, зверніть увагу лише на пару нюансів:

  • колір повинен підходити до вашого кольоротипу, ну і врахуйте такі індивідуальні особливості як: повнота, розмір грудей, довжина ніг і т.д.
  • і вам все ж потрібно визначитися, яку частину тіла підкреслити: верх або низ

Як вибрати купальник жінці з фігурою яблуко або коло

Ваше головне завдання: візуально звузити талію. Вам можна купувати цілісний купальник або танкіні, до речі, якщо комплекція дозволяє, можете приміряти купальник з вирізами на боках.

  • моделі купальників з глибокими вирізами, вертикальними смужками і темних кольорів - створять ілюзію стрункості
  • вам показані глибокі вирізи, як в області декольте, так і біля ніг - так ви відволічете увагу від живота
  • світлий або яскравого забарвлення верх, темний низ
  • крім того можна вдатися до таких хитрощів як: стягуючі вставки в області живота

Як вибрати купальник жінці з фігурою прямокутник

Основне завдання: створити ілюзію форм і обсягів в області декольте і стегон, а в області талії - вигинів.

  • відповідно в області декольте і стегон вітаються яскраві кольори, глибокі вирізи і рюші, і заздалегідь сформовані чашечки бюстгальтера
  • в області талії також імовірний певний деталізація (ремені, рюші), клиновидні вставки (контрастні за кольором) - вони візуально звузять тулуб в центрі, і ще один відмінний для вас варіант: бічні вирізи
  • а ось розрізи на купальнику вздовж тіла, горизонтальні смуги і однотонний колір вам протипоказані

Слідуючи цим не хитрим рекомендацій, ви без зусиль підберете правильно купальник під ваш тип фігури.

Однак варто відзначити той факт, що мало яка дівчина задоволена своєю фігурою. Тому, при підборі купальника, крім типу фігури необхідно враховувати такі зокрема як розмір грудей, довжину ніг і т.д.

Маленькі груди

Тим, у кого маленькі груди, безсумнівно, хочеться візуально її збільшити, для цього вибирайте купальники з чашечками push-up на каркасах, без бретелей, з яскравим забарвленням верху (малюнки, блискучі тканини, рюші), декоративними деталями.

Тим, у кого маленькі груди, безсумнівно, хочеться візуально її збільшити, для цього вибирайте купальники з чашечками push-up на каркасах, без бретелей, з яскравим забарвленням верху (малюнки, блискучі тканини, рюші), декоративними деталями

Якщо, навпаки, у вас великі груди, обсяги якої вам хочеться зменшити, робіть все навпаки: ніякого пуш-ап, темний колір, діагональний малюнок. До того ж пам'ятаєте, що вам не підійдуть купальники з верхівкою у вигляді трикутника і з тонкої тканини. Ваших грудей необхідна «підтримка»: намагайтеся шукати такий бюстгальтер, який зав'язувався б і на шиї і на спині. Такий тип бюстгальтера підніме вашу груди і дозволить вам самій регулювати натяжку.

Такий тип бюстгальтера підніме вашу груди і дозволить вам самій регулювати натяжку

Приховати виступаючий животик допоможуть злиті моделі з утягивающими вставками. Якщо мрієте про роздільне купальнику, вибирайте модель з трусиками із завищеною талією або танкіні. До того ж можете скористатися рекомендаціями для жінок з типом фігури яблуко.

Пишні формиПишні форми

Який купальник вибрати повної дівчині? Вам підійдуть злиті моделі: танкіні, майо і свімдресс з широкими бретелями, темних кольорів. Повним дівчатам можна вибрати і роздільний купальник: його низ повинен мати класичну посадку (для підтримування живота), а верх добре підтримувати (чашечки повинні бути з кісточками).

Для вас не припустимі великі малюнки і принти, проте в невеликій кількості по вертикалі і не дуже великі малюнки вам відмінно підійдуть. Для повних дівчат дуже важливо підбирати купальник хорошої якості, вам необхідно вибрати купальник з високим вмістом лайкри (він буде добре тримати форму).

І підбирайте наряд відповідає вашому розміру, купальники маленького розміру не вигідно підкреслять ваші опуклості, тим самим зроблять вашу фігуру візуально значно більшими.

І підбирайте наряд відповідає вашому розміру, купальники маленького розміру не вигідно підкреслять ваші опуклості, тим самим зроблять вашу фігуру візуально значно більшими

Читати люблять не всі, тому дивимося наочні приклади на відео.

І ще одне відео про те, як правильно вибирати купальник з медичної точки зору.

Неповторного вам літнього відпочинку і захоплених поглядів чоловіків!

Як же вибрати купальник, який підкреслить ваші достоїнства?
Ви не замислювалися, чому існує така велика кількість фасонів?

Новости