Як визначити розмір грудей

Здається, що свій власний розмір одягу і нижньої білизни вже точно знає будь-яка дівчина Здається, що свій власний розмір одягу і нижньої білизни вже точно знає будь-яка дівчина. Але, як показують результати опитувань, близько 70 відсотків жінок не можуть точно сказати розмір свого бюста і вибирають собі бюстгальтери , Керуючись порадами продавця, або взагалі «на око». Звичайно, в результаті вони часто вибирають білизну неправильного розміру.

Багато чоловіків, які бажають піднести в подарунок своїм обраницям вишуканий набір білизни, виявляються в глухому куті, при спробі пояснити продавцеві в магазині, якими мають бути чашечки бюстгальтера за обсягом. Так що дізнатися, як точно визначити розмір грудей і повідомити своєму чоловікові вийшов результат, натякаючи при цьому на наближається день народження або річницю знайомства, в інтересах жінки. В іншому випадку, неминуче виникне неприємна ситуація.

Яким чином уникнути цих прикрих неприємностей? Все просто: якщо ви плануєте купити або отримати в якості подарунка відповідний за розміром бюст, варто спершу дізнатися свій справжній розмір грудей.

Адже, якщо ви почнете розуміти, як визначають розмір грудей, вам самій стане набагато легше спілкуватися з консультантами в магазинах. Найчастіше при виборі розмірів нижньої білизни покладатися доводиться тільки на продавців, яким буває вкрай важко визначити параметри на око. Та й для того, щоб замовляти товари в Інтернеті, знати розміри бюста просто необхідно.

Звичайно, є очевидний спосіб вирішити це питання. Відправитися в бутик білизни і, примірявши практично весь асортимент, вибрати найбільш зручний бюстгальтер, а потім уточнити у продавця розмір підійшла моделі.

Можна виміряти свої груди самостійно і після нескладних обчислень отримати потрібний результат.

Отже, як же визначити розмір грудей? Все, що вам знадобиться - це сантиметрова стрічка і трохи часу на елементарні математичні обчислення.

Щоб визначити свій розмір бюстгальтера, ретельно виміряйте обхват в двох місцях: під бюстом і по його центру. Для правильного вимірювання обхвату під грудьми встаньте прямо і зробіть видих. Зверніть увагу, сантиметр повинен розташовуватися паралельно підлозі і облягати тіло щільно, але не дуже туго. Запишіть отримане число.

Аналогічно вимірюється і обхват грудей по центру. Власницям великого бюста перед таким виміром варто надіти ідеально сидить (краще підтягує) білизна, інакше отриманий результат може виявитися набагато менше реального.

Потім порахуйте різницю між двома обсягами. Цифра, отримана в результаті, допоможе визначити повноту чашечки. Так, якщо різниця між результатами вимірювань становить 10-11 сантиметрів, то розмір ваших грудей 0 (АА);
12-13 сантиметрів -1 (А);
14-15 сантиметрів -2 (В);
16-17 сантиметрів -3 (С);
18-19 сантиметрів - 4 (D);
20-21 сантиметрів - 5 (DD).
До речі, для великих грудей крок буде становити не два, а три см: при результаті 23-25 см вибираємо розмір (Е) 6, а при різниці обсягів 26-28 сантиметрів 6 +.

Число на маркуванні ліфчика перед повнотою чашечки повинна дорівнювати подгрудной обсягом. Крок при цьому - 5 сантиметрів, так що, якщо в процесі вимірювань у вас вийшло, наприклад, 76 см, то округляйте до 75.

При виборі білизни європейських виробників, варто врахувати, що в деяких країнах (таких як Італія або Франція) розміри бюстгальтера розраховують за іншими формулами, він може бути вказаний в дрібних цифрах. В такому випадку різниця між обхватами грудей ділиться на шість.

Щоб вимірювання відповідали реальності, дотримуйтесь наступним правилом: вимірювати груди треба в бюстгальтері, що ідеально підходить за розміром, який не збільшує, але і не зменшує ваші форми.


Яким чином уникнути цих прикрих неприємностей?
Отже, як же визначити розмір грудей?

Новости