Як працює служба експрес-доставки DHL

  1. DHL
  2. FedEx
  3. UPS
  4. EMS і Пошта Росії

Отже витягуємо з мішка   серпневого столу замовлень   , Чергову тему, автором якої є    german_ukraine   : Доставка вантажів «експрес-поштою», TNT, DHL, UPS

Отже витягуємо з мішка серпневого столу замовлень , Чергову тему, автором якої є german_ukraine : Доставка вантажів «експрес-поштою», TNT, DHL, UPS. Як це працює і особливості митного оформлення вантажів в різних країнах.

Візьмемо за основу все таки якусь окрему компанію, наприклад DHL

DHL - німецька компанія з міжнародної кур'єрської доставки пошти і вантажів. Є однією з провідних в світі логістичних компаній. Заснована 20 вересня 1969 року. Початкове завдання полягала в організації кур'єрських поштових відправлень між Гонолулу і Сан-Франциско. Поступово розширювалася географія перевезень. Основним напрямком роботи була організація кур'єрської роботи між країнами, включаючи і держави, що входили до складу Варшавського договору.

DHL працювала з Радянським Союзом в той час, коли інші західні компанії не мали можливості налагоджувати бізнес з країнами соціалістичного блоку. Назва компанії походить від вживання великої літери прізвищ засновників - Adrian Dalsey, Larry Hillblom і Robert Lynn. Штаб-квартира знаходиться в місті Бонн, Німеччина. Посада голови ради директорів компанії займає Франк Аппель. У 2011 році кількість співробітників становило 275 000 чоловік. Термінова доставка пошти і вантажів відбувається в більш ніж 120 000 міст, розташованих в 220 країнах світу. DHL Express володіє близько 76 000 автомобілів.

З 1998 по 2001 роки німецька компанія Deutsche Post поступово набувала акції DHL, а в 2002 році стала власником цієї компанії. Основним напрямком в роботі нового підрозділу Deutsche Post стала експрес-доставка. Крім сформованого під старим логотипом DHL Express, були організовані і інші відділи, такі як DHL Freight (наземні перевезення), DHL Global Forwarding (авіа та морські перевезення), DHL Global Mail (послуги прямої поштової розсилки) і DHL Supply Chain (управління ланцюгами поставок і логістика).

У Росії DHL працює з 1984 року. Головний офіс розташований в Москві. Доставка здійснюється в 850 населених пунктів, транспортний парк складає 900 автомобілів. З травня 2010 року з-за кордону на територію Росії можлива тільки доставка листів і товарів деяких інтернет-магазинів. Нові правила регламентовані митними органами Росії.

Нові правила регламентовані митними органами Росії

Візуалізувати і пояснити процес роботи компанії нам допоможе відомий всім Сергій Доля , А в кінці його репортажу почитаємо тонкощі митного оформлення. Отже, передаю слово Сергію:

«Кожен день тисячі людей нашої планети стикаються з необхідністю передати щось важливе і термінове в сусіднє місто або в іншу країну. І це не можна переслати по електронній пошті або відправити смскою. Як правило, це щось матеріальне, від терміновості доставки якого залежить вигідна угода, успіх важливого заходу або навіть життя людини.

Для всього цього існують служби експрес-доставки, які не дивлячись на негоду, незважаючи на політичну обстановку, не дивлячись на природні катаклізми протягом доби доставляють ваше послання адресату.

Нещодавно компанія DHL Express надала мені можливість своїми очима побачити який шлях проходять термінові документи і експрес-вантажі, перш ніж потрапити до одержувача, що відбувається з ними, після того, як їх забрав кур'єр і яким чином DHL примудряється доставляти документи в інші країни протягом доби ... »

Щоранку близько 9 ранку в Шереметьєво прилітає літак DHL:

3. 3

Що мене приємно здивувало так це те, що DHL використовує наш Ту-204 для перевезення вантажів:

4. 4

Щовечора цей літак відвіз всі посилки, що відправляються з Росії, в сортувальний центр в Німеччині, а наступного ранку повертається в Москву з новими вантажами:

5. 5

Протягом дня він стоїть в Шереметьєво, де наземні служби уважно стежать за його станом:

6. 6

Після того, як всі формальності дотримані і влада дала «добро», починається розвантаження літака:

7. 7

Всі вантажі упаковані в контейнери спеціальної форми, в точності повторюють фюзеляж літака, щоб можна було використовувати весь його обсяг:

8. 8

9. 9

Розвантаження відбувається силами аеропорту:

10. 10

В першу чергу вивантажуються найтерміновіші документи, і вони відразу відправляються на митний термінал для випуску в митниці та одночасної сортування:

11. 11

Від літака від'їжджає перша партія контейнерів з самими терміновими документами і вантажами:

12. 12

Всю кореспонденцію обробляють у спеціальній сортувальної зоні:

13. 13

Документи московських одержувачів прямо в Шереметьєво сортують по маршрутам доставки.

Співробітник DHL сканує штрих-код на відправку, після чого програма визначає правильний номер маршруту:

14. 14

Номери маршрутів відображаються на моніторі:

15. 15

Далі співробітники DHL вручну розподіляють конверти по мішках з номерами маршрутів:

16. 16

За кожним кур'єром закріплена своя територія, яка відповідає певному номеру маршруту. Після доставки в сервісні центри в Москві кур'єр отримує відповідний мішок і розвозить по своїй території:

17. 17

В підлогові корзини упорядковано документи для регіонів Росії. Через Шереметьєво ввозяться і вивозяться експрес-вантажі для основної території Росії - від Калінінграда до Східного Сибіру:

18. 18

Поки обробляються термінові документи, вантажники продовжують розвантажувати літак і підвозять наступні партії вантажів на митний термінал:

19. 19

Пол в сортувальному центрі влаштований таким чином, що по ньому навіть важку паллету з вантажем можна спокійно переміщати в будь-якому напрямку:

20. 20

Ціни на доставку DHL визначає в тому числі з розрахунку фізичного або об'ємної ваги. Щоб не взяти з клієнта зайві гроші, кожну посилку обмірять і зважують:

21. 21

У Москві у DHL два великих сервісних центру: в північній і південній частинах міста. Залежно від подальшого маршруту по країні кожен вантаж з Шереметьєво перевозять в один з них. Для одного сервісного центру використовуються зелені мішки, для іншого - жовті:
22. У Москві у DHL два великих сервісних центру: в північній і південній частинах міста

23. 23

Я знімав ці фотографії відразу після акції «Блогери проти Сміття». На дошці оголошень митного терміналу в Шереметьєво в той час висів заклик до співробітників компанії взяти участь в акції. Користуючись нагодою, хочу висловити величезну подяку і вдячність компанії DHL за допомогу з доставкою інвентарю. Як завжди в нашій країні, все футболки, рукавички, сміттєві мішки і бандани були готові в останній момент, і у DHL було всього 2 дні на те, щоб встигнути доставити все це більш ніж в 120 міст Росії:

24. 24

Поруч зі складом, в офісі, працюють фахівці з митних операцій, що займаються декларуванням вантажів:
25. Поруч зі складом, в офісі, працюють фахівці з митних операцій, що займаються декларуванням вантажів:   25

Митниця розташована в тій же будівлі і відділена скляною стійкою:

26. 26

Як тільки всі документи зібрані, співробітники компанії відправляють електронну декларацію по Інтернету, а необхідні документи віддають в митницю, вставши з-за столу і пройшовши 10 метрів до віконця:
27. Як тільки всі документи зібрані, співробітники компанії відправляють електронну декларацію по Інтернету, а необхідні документи віддають в митницю, вставши з-за столу і пройшовши 10 метрів до віконця:   27

Офіс оформлений в сучасному корпоративному стилі:

28. 28

Компанія DHL притримується електронного документообігу, тобто, наскільки можливо, всі необхідні документи не роздруковуються, а пересилаються по електронній пошті. Також все сміття збирається роздільно і відправляється на переробку:
29. Компанія DHL притримується електронного документообігу, тобто, наскільки можливо, всі необхідні документи не роздруковуються, а пересилаються по електронній пошті

Щоб відправити вантаж компанією DHL, ви можете викликати кур'єра або принести посилку в одне з сервісних відділень компанії в Москві і в інших містах:

30. 30

Центральний офіс DHL:

31. 31

Колл-центр відділу по роботі з клієнтами. Сюди стікаються всі вхідні дзвінки:

32. 32

За стандартами компанії, кожен дзвінок повинен бути прийнятий протягом 10 секунд після надходження. Рівень сервісу відображається на великих моніторах, розвішаних по всьому залу. Такі ж монітори висять в кабінеті у керівництва:
33. За стандартами компанії, кожен дзвінок повинен бути прийнятий протягом 10 секунд після надходження

Московські кур'єри. Тут вони отримують завдання і роздруковують супровідні документи:

34. 34

У кожного з них є власний столик з номером маршруту, де вже лежать відправлення, які потрібно доставити:

35. 35

Часом весь вантаж маршруту поміщається в невелику коробку:

36. 36

Проте, служба експрес-доставки не приносить оперативність в жертву економії бензину і відправляє вантаж по кожному маршруту в окремому автомобілі:

37. 37

Сортувальний центр або «станція» на півночі Москви:

38. 38

У сортувальному центрі встановлено сканер, через який проходять всі види відправок. Кожна відправка перевіряється на предмет заборонених до перевезення речовин та предметів:

39. 39

Всі відправки ретельно обміряються і зважуються:

40. 40

Разом з фізичним вантажем йде вантаж віртуальний - вся інформація заноситься в ІТ-систему відразу ж після чергового етапу обробки або доставки. Майже відразу статус видно клієнтові, а детальна інформація - співробітнику DHL в будь-якому іншому офісі світу:

41. 41

Також як і в Шереметьєво, всі вихідні вантажі упорядковано відповідно до напрямків:

42. 42

Кожному напрямку відповідає свій маршрутний мішок:

43. 43

44. 44

45. 45

Незважаючи на те, що компанія відповідає за схоронність всіх посилок, особливо цінні вантажі транспортують в закритих контейнерах:

46. 46

З московських сервісних центрів вантажі відправляються в аеропорти для подальшої доставки по містах Росії:

47. 47

У DHL - три глобальних сортувальні центри і зараз в Шанхаї будується четвертий. Інвестиції в інфраструктуру, в персонал і в операційні процеси масштабні, але, дивлячись на цей бізнес поблизу, розумієш, чому це необхідно. Начебто що простіше - привезти щось з А в Б, але на ділі, як виявилося, стільки потрібно дотримати - забрати, перевірити на безпеку, підготувати супровідні документи, забронювати місце в літаку, привезти в аеропорт, завантажити, пролетіти іноді півсвіту, розвантажити , розмитнити і тільки потім доставити в цілості.

Stay Tuned!

Купуючи речі в інтернет-магазинах, а саме в тих які знаходяться за кордоном, ви можете зіткнутися з питаннями митного оформлення вантажів або посилки. Це процедура є необхідною для того, щоб припинити ввезення в країну заборонених товарів. Також в ряді випадків, покупцеві доводиться щодо сплати митних платежів. Про те коли потрібно, а коли не потрібно оплачувати додаткові збори, що можна пересилати, а що ні, ми розберемося в даній статті.

МПО - міжнародні поштові відправлення. Про те, що це таке, ви можете прочитати в цьому матеріалі.

Мита - обов'язковий платіж до федерального бюджету, який стягується митними органами у зв'язку з пересиланням товарів через митний кордон. Оплачувати мито повинен одержувач.

Отже давайте розглянемо як і які категорії товарів обкладаються митом.

Митом обкладається товар, вартість якого перевищує n-ую суму. Для Росії митом не обкладаються поштові відправлення на суму до 1000 (тисячі) євро і масою до 31 кілограма на одну людину в місяць за умови, що річ або речі будуть використовуватися для особистого користування. Т. е. Якщо ви замовляєте 20 однакових товарів на суму 1000 євро, вам потрібно буде пояснити і довести для чого вам знадобилося 20 однакових речей, а також вам необхідно буде переконати митний співробітників, що це не комерційна партія.

Якщо поштові відправлення перевищують вищевказані ліміти, то ви зобов'язані будете сплатити мито. Вираховується вона від вартості пересилається вантажу або товару. Вартість посилки вказує відправник, якщо ж оцінна вартість відсутня - оцінку посилки виробляє митниця. Як правило, вартість доставки не входить в оцінну вартість.

Тобто, якщо ви купили товар на суму до 1000 євро, максимум 31 кілограми, то поштове відправлення ви можете отримати в своєму поштовому відділенні. Якщо ж ви перевищили ліміти, то вам прийде повідомлення від митного складу вашого району або міста, про те, що вам необхідно з'явитися на склад і оплатити мито, після чого ви зможете забрати свою посилку. Але це стосується лише поштових відправлень. Інша картина складається якщо ви використовуєте послуги приватної кур'єрської служби.

Вартість розмитнення поштових відправлень.

Тут можуть бути декілька варіантів і все залежить від того, якою службою відправлена ​​посилка.

  • якщо посилка відправлена ​​державної поштовою службою (USPS - США, Royal mail - Англія ...), то вам потрібно буде сплатити мито в розмірі 30% від суми, що перевищує 1000 євро + послуги митниці з оформлення посилки.
  • Якщо посилка відправлена ​​приватної кур'єрською службою, такий як FedEx, DHL, UPS і іншими, вам необхідно сплатити «сукупний митний платіж», який складається з мита, акцизу, ПДВ і збору за митне оформлення. Мито залежить від виду і визначається по Товарній номенклатурі зовнішньоекономічної діяльності (ТН ЗЕД). За кодом ТН ЗЕД визначається акциз і ПДВ. Збір за митною оформлення 250 рублів. Коди ТН ЗЕД ви можете знайти в будь-якій пошуковій службі по запити «коди тн зед».

Нижче представлена ​​таблиця, яка допоможе вам розібратися.

DHL

Одержувач Не обкладається митом у день Не обкладається митом на місяць обкладається митом в день обкладається митом на місяць Фізична особа до 1000 євро і 31 кг до 1000 євро і 31 кг більше 1000 євро і 31 кг більше 1000 євро і 31 кг Юридична особа до 200 євро і 31 кг до 1000 євро і 31 кг більше 200 євро і 31 кг більше 1000 євро та 31 кг

Вартість доставки включається в вартість посилки. Можлива не більше 5 вкладень одного найменування.

Якщо ви замовляєте товари з Німеччини з доставкою DHL, то після імпорту в Росію, посилка буде доставлятися Поштою Росії або EMS, у яких ліміти вище.

FedEx

Одержувач Не обкладається митом у день Не обкладається митом на місяць Фізична особа до 200 євро і 31 кг до 1000 євро і 31 кг Юридична особа до 200 євро і 31 кг * до 1000 євро і 31 кг

У міста Росії посилки вартістю понад 200 євро і вагою перевищувати 31 кг не доставляються. Вартість доставки включається в вартість відправлення. Можливо не більше 5 вкладень одного найменування.
У Санкт-Петербург можлива доставка посилок вартістю до $ 50,000.

* Юридичним особам крім вартості доставк потрібно враховувати вагу, $ 3 за кожен кг.

UPS

Одержувач Не обкладається митом у день Не обкладається митом на місяць обкладається митом в день обкладається митом на місяць Фізична особа до 200 євро і 31 кг до 1000 євро і 31 кг більше 200 євро і 31 кг більше 1000 євро та 31 кг

Доставка фізичним особам не провадиться!
Вартість доставки включається в вартість посилки. Можлива не більше 5 вкладень одного найменування.

Не плутайте UPS (United Parcel Service) з USPS (United States Postal Service) - державної поштовою службою США. Посилки відправлені USPS доставляються Поштою Росії і EMS.

EMS і Пошта Росії

Одержувач Не обкладається митом у день Не обкладається митом на місяць обкладається митом в день обкладається митом на місяць Фізична особа до 1000 євро і 31 кг до 1000 євро і 31 кг більше 1000 євро і 31 кг більше 1000 євро і 31 кг Юридична особа до 1000 євро і 31 кг до 1000 євро і 31 кг більше 1000 євро і 31 кг більше 1000 євро та 31 кг

Вартість доставки не включена у вартість посилки. Припустимо всього 5 вкладень одного найменування.

EMS є підрозділом Пошти Росії і здійснює «експрес-доставку».

Ці таблиці вводять вас в курс справи і допоможуть вам надалі при черговому замовленні із закордонного інтернет магазину. Але в будь-якому випадку, замовляючи речі і прівишая при цьому ліміт, має сенс розбити замовлення на кілька відправлень і вказати кілька адрес доставки, наприклад адреси ваших друзів або родичів. Це допоможе вам заощадити час і гроші на розмитнення посилки.

Багато зарубіжних інтернет-магазини, продавці на аукціоні eBay (особливо європейських філіях) можуть відправити посилку на Вашу адресу, використовуючи службу кур'єрської доставки DHL. Однак якщо вартість такої посилці більше 200 євро (за вирахуванням доставки), в Російській Федерації, перш ніж вона буде доставлена, їй доведеться пройти митне оформлення. На алгоритмі цієї процедури ми і зупинимося.

Якщо Ви, як фізична особа, отримуєте в Російській Федерації посилку з-за кордону через службу кур'єрської доставки DHL, то Вам необхідно знати наступне:

  1. З фізичними особами в РФ служба доставки DHL на даний момент не працює, але виняток зроблено для деяких зарубіжних інтернет-магазинів, таких, як, наприклад Shopbop.com , Gilt.com , Amazon.com .
  2. Безмитний ліміт для громадян РФ не змінюється в залежності від служби доставки і становить 1000 євро.
  3. Якщо митна вартість посилки одержуваної через DHL менше 200 євро, то вона зазвичай відразу видається на руки одержувачу без оформлення будь-яких додаткових документів. Однак, особливо в регіонах, вимагають оформлення посилок з вартістю до 200 євро.
  4. У разі якщо митна вартість поштового відправлення, за вирахуванням доставки, перевищує 200 євро, буде потрібно його митне оформлення. Його можна зробити, як самостійно, так і платно, за допомогою митного брокера (в Москві ця послуга обійдеться приблизно в 600 рублів. Якщо ви вирішили скористатися послугами брокера, то при отриманні достатньо передати необхідну суму кур'єру, оформлення додаткових документів не потрібно.).

Нижче, ми склали короткий алгоритм дій, які Вам доведеться зробити, в разі якщо вартість одержуваної через DHL посилки більше 200 євро і Ви хочете зробити митне оформлення самостійно.

  1. Як тільки посилка надходить в Ваше регіональне відділення DHL і вартість її більш 200 євро з Вами (зазвичай по телефону) зв'язується агент компанії, повідомляє про даний факт і про те, що необхідно зробити митне оформлення або самостійно, або через брокера (як правило радять останнім ).
  2. У разі якщо Ви повідомили, що будете вирішувати питання самостійно, він запропонує вислати по факсу або електронною поштою бланк заяви, яке необхідно заповнити.
  3. Крім докладно заповненої заяви (2 примірника, зразок, для Москви ) Вам можуть знадобитися наступні документи:
    1. Оригінал і копія громадянського паспорта (всі сторінки з фото і адреса реєстрації).
    2. Офіційна виписка операцій за платіжною карткою з банку з печаткою, де можна ідентифікувати платіж, який підтверджує вартість посилки. Іноді вистачає самостійної роздруківки сторінок онлайн - банкінгу або операцій в Paypal (де є дана операція). Зверніть увагу, що у виписці по карті, засоби по шуканої операції повинні бути не заблоковані, а зняті.
    3. Копія лицьового боку платіжної картки (бажано мати її оригінал з собою).
    4. Копія підтвердження замовлення. Це може бути лист (роздруківка), яке зазвичай приходить по електронній пошті коли замовлення зроблено (або відправлений). Якщо цих листів немає - роздрукуйте скріншот сторінки інтернет - магазину, де є інформація про замовлення. В даному пункті краще зібрати все, що є в наявності.
  4. Попередньо зателефонувавши з агентом DHL і уточнивши графік його роботи (зазвичай будні з 9 до 16 плюс перерву на обід) Ви самостійно везете в офіс DHL заповнену заяву та копії документів (у Москві, це зазвичай вул. 8 Березня, будинок 14, адреси та телефони інших відділень доступні на сайті DHL ).
  5. Процедура оформлення займає по-різному, в залежності від агента: від 20 хвилин до години.
  6. Після того, як всі необхідні документи оформлені (мито, при необхідності сплачена), Ви обумовлюєте з агентом дату доставки посилки (зазвичай на наступний день кур'єр привозить її за вказаною адресою). У деяких регіонах пропонують забрати посилку відразу, самостійно.

Тепер ще трохи корисної інформації:

  • Як тільки з Вами зв'язалися представники DHL, дізнайтеся вартість брокерських послуг і якщо Ви зібралися проводити митне оформлення самостійно чітко і однозначно повідомте про це. Брокерські послуги часто нав'язують, причому дуже наполегливо.
  • Пам'ятайте, що DHL зберігає посилку безкоштовно лише перші три дні, потім ще протягом тижня (531 рубль за весь час). Вихідні та святкові дні також враховуються. По закінченні цього часу посилка може бути відправлена ​​назад.
  • У різних регіонах РФ стягується за оформлення та зберігання посилки суми варіюють, як і вся процедура. Подекуди просять просто приїхати в офіс підписати документи, подекуди змусять попотіти.

Список компаній і магазинів з якими працює компанія DHL при відправці замовлень в РФ:

  • NET-A-PORTER.COM UK / US
  • OUTNET UK / US
  • AMAZON US / CA
  • Jimmy Choo UK
  • ACCESS USA
  • DSNR (Fulfillment Center) IL
  • Global Fine Arts / Fulfillment center US
  • ESCADA (тільки для Владивостока)
  • ShopBop.com US
  • Fred Perry UK
  • MR PORTER UK
  • BROWNS UK
  • FiftyOne US
  • Mountoberon BE
  • Matchesfashion UK
  • Loropiana IT
  • Schoolwear International UK
  • Herring Shoes UK
  • CreateSpace US
  • G & BNEGOZIOnline IT
  • Luisaviaroma IT
  • Fashionis IT
  • Antonioli IT
  • Getwear.com IN
  • Braccialini.it IT
  • Three Floor Fashion UK
ОСЬ ТУТ ви можете почитати

як описують досвід пересилання через цю компанію посилки через кордони. Не зовсім позитивно там все, але корисно для досвіду ...

А ось інтерв'ю з представником компанії:

1. Чи працює компаніяDHLз фізичними особами?

DHL Express працює з фізичними особами в рамках доставки будь-яких вантажів по Росії і за кордон (експорт), а також в рамках доставки імпортних вантажів, що потрапляють під категорію «Документи». Тимчасово припинена доставка експрес-вантажів (не документ) для приватних осіб в зв'язку з тим, що в 2010 році рівень вимог до експрес-вантажів на адресу фізичних осіб змінився, зросли обсяг і терміни надання документів, необхідних від одержувача для проведення оформлення вантажу. Це вплинуло на загальні терміни доставки. Крім того, існує і ряд неврегульованих митного законодавства Митного союзу питань, пов'язаних з митними операціями і випуском товарів для особистого користування при їх переміщенні через митний кордон Митного союзу. 2. Який безмитне ліміт для посилок, що відправляються на адресу фізичних осіб?
Митні платежі не сплачуються стосовно товарів для особистого користування, що ввозяться протягом календарного місяця на адресу одного одержувача (фізична особа) і доставляються перевізниками, якщо їх вартість не перевищує € 1000 і вага 31 кг. Чи не оподатковуваний митом вартісної ліміт для супроводжуваного / несупроводжуваного багажу фізичних осіб становить € 1500. Ліміт по вазі - 50 кг.

3. Чи існує так званий «білий список» магазинів, з яких посилки доставляються без проблем?
Ніякого білого або чорного списку не існує. Ми, безумовно, зацікавлені в наданні сервісу по доставці вантажів в адреси фізичних осіб, але готові зробити це, тільки будучи впевненими, що вимоги законодавства будуть повністю дотримані, і ми забезпечимо високий рівень сервісу. В даний час ми починаємо працювати з деякими Інтернет-магазинами (тобто здійснюємо доставку вантажів на адресу приватних осіб, а також проводимо митне оформлення вантажів), з кожним з яких опрацьовано процес доставки і документи, необхідні для проведення митних процедур.

4. Що це за горезвісний ліміт в € 200?
Див. Інформацію щодо безмитного ліміту в пункті 3

5. Чи однакові умови роботи компанії DHL в різних регіонах Росії?
так

6. Питання - як ви оцінюєте вартість посилки: по інвойсу, на око, за внутрішніми документами
Митна вартість товарів для особистого користування визначається відповідно до статті 361 Митного кодексу Митного союзу, на підставі заявленої фізичною особою вартості товарів, підтвердженої документами, які містять відомості про вартість цих товарів (вартість вказується тільки згідно товаро-супровідними документами).

7. Яка вартість послуг ваших митних брокерів?
Відповідно до існуючого законодавства проведення митного оформлення товарів покладено на імпортера. Імпортер має право провести митне оформлення вантажу самостійно або скористатися послугами митного представника. Послуги митного представника на російському ринку, як правило, платні, тому що за законом відносини митного представника і особи, яку представляють будуються на договірній основі. Вартість визначається обсягом послуг, що надаються.

8. Пропустіть ви посилку вартість якої по інвойсу перевищує € 200 або розгорнете на підступах? І якщо пропустіть, то які подальші дії одержувача - розмитнювати? Які документи будуть потрібні?
На даний момент ми приймаємо вантажі від обмеженої кількості Інтернет-магазинів (кількість даних магазинів постійно зростає, в разі, якщо магазин працює з DHLExpress, це повинно бути вказано на його сайті). Всі інші вантажі на адресу фізичних осіб поки не приймаються в країнах відправлення.
Вартісного обмеження на вантажі, що ввозяться в РФ, в тому числі приватними особами, не існує; проте є ліміт для безмитного ввезення, і він вказаний у відповіді під пунктом 3. Необхідні для митного оформлення документи (для приватних осіб) такі: авіанакладна, інвойс, копія паспорта, виписка з банківського рахунку для підтвердження вартості і договір на надання послуг митного представника, якщо митне оформлення проводить митний представник.

[ джерела ]

джерела

http://www.vxzone.com/delivery/delivery-commoninfo/241-dhl-customs.html , http://sergeydolya.livejournal.com/382476.html

Оригінал статті находится на сайті ІнфоГлаз.рф Посилання на агентство статтю, з якої Зроблено ця копія - http://infoglaz.ru/?p=33946

2. Який безмитне ліміт для посилок, що відправляються на адресу фізичних осіб?
3. Чи існує так званий «білий список» магазинів, з яких посилки доставляються без проблем?
7. Яка вартість послуг ваших митних брокерів?
8. Пропустіть ви посилку вартість якої по інвойсу перевищує € 200 або розгорнете на підступах?
І якщо пропустіть, то які подальші дії одержувача - розмитнювати?
Які документи будуть потрібні?
Ru/?

Новости