Як заробити на вантажний фурі. Як знайти клієнтів на вантажний транспорт.

  1. Пошук клієнтів на вантажоперевезення в Інтернеті
  2. диспетчери вантажоперевезень

Давайте спробуємо розібратися, як можна заробити на вантажний фурі і як знайти клієнтів для цього виду заробітку. Тут необхідно розглянути два можливих варіанти - це наявність власної фури і робота з вже існуючим транспортним засобом і цілеспрямована покупка фури для організації власного бізнесу з її використанням.
Якщо Ви вже є власником вантажного автомобіля-фури, то можете вважати, що Вам дуже пощастило, оскільки це неймовірно надійна машина, яка допоможе Вам, доклавши певних зусиль, непогано заробляти.
Заробіток на фурі буде пов'язаний, природно, з вантажними перевезеннями. Якість і характер вантажоперевезень буде залежати від технічних характеристик Вашого автомобіля, зокрема його місткості (вантажопідйомності).
Перевезення можуть бути різними, починаючи від району міста, в якому живе володар машини, закінчуючи закордонними країнами.
Давайте спробуємо розібратися, як можна заробити на вантажний фурі і як знайти клієнтів для цього виду заробітку
Тепер зведемо воєдино ті мінімальні дії, через які необхідно буде пройти будь-якому власникові фури, при бажанні почати свій бізнес.
По-перше, визначаємося з напрямком перевезень, а також що саме Ви хочете перевозити і як далеко. Коли рішення прийнято, варто реально оцінити стан наявного автомобіля. Якщо обраний Вами відстань перевезень досить далеке, то машина повинна бути в ідеальному (в технічному сенсі) стані, адже Ви не хочете, щоб в далекій дорозі вона зламалася, зірвавши Ваші плани і порушивши обіцянки, дані клієнта. Крім цього, поломка автомобіля спричинить за собою значні фінансові збитки. По-друге, якщо за роботу з перевезення вантажів Ви взялися всерйоз і надовго, варто подумати над офіційним оформленням свого бізнесу і його реєстрації в податковій інспекції.
Однак, поки у Вас немає достатньої кількості напрацьованих постійних клієнтів, це питання можна тримати на замітці, але повернутися до нього трохи пізніше. Подумайте - чи потрібен Вам офіс? Якщо відповідь позитивна, то доведеться орендувати офісне приміщення. Знову таки, має сенс це робити лише тоді, коли у Вас є чітке розуміння і впевненість в кількості і якості постійних клієнтів.
Найважливішим, як в організації цього бізнесу, так і будь-якого іншого залишається пошук і напрацювання постійних клієнтів! Можна ламати довго голову над питанням «Як знайти клієнтів для заробітку на фурі?». Подумайте про рекламу для Вашого нового бізнесу, вона допоможе забезпечити щомісячний приплив нових клієнтів, а від цього буде залежати подальший розвиток Вашої справи.
Як правило, 90% людей, замислених над роботою на власній фурі, починають працювати за звичайною схемою саме в приватному порядку, без залучення додаткових юридичних осіб, працюючи «на себе», а не «на чужого дядю». Шукають надійного компаньйона, домовляються про умови спільної праці та обов'язки кожного і, знайшовши, через знайомих або родичів пару-трійку «замовлень» приступають до роботи.
Існують і інші можливості заробітку для власників фури . Найпростіший варіант - це пошук відповідної вакансії в місті проживання. Водії на власному автомобілі потрібні в дуже багато компаній, напрямок діяльності яких пов'язане з доставкою великогабаритних вантажів. Це можуть бути компанії, які спеціалізуються на виробництві продуктів харчування або побутової техніки, у яких є необхідність доставляти свій «продукт» в торгові точки по всьому світу.

Пошук клієнтів на вантажоперевезення в Інтернеті


У наш час існує величезна кількість сайтів, що займаються пошуком і підбором вакансій для різних посад, сфера вантажоперевезень не є винятком. Має сенс звернути увагу на роботу вахтовим методом. Її переваги - це вищий рівень оплати праці і низький рівень витрат, витрати на проживання, харчування візьме на себе роботодавець.
Ретельно аналізуйте інформацію, перш ніж приймати рішення. Реально оцініть свої можливості і визначте вартість своїх послуг, порахуйте можливі витрати і будьте гнучкі, адже іноді, щоб заманити свого «потенційного клієнта» (або роботодавця) потрібно вміти домовитися про можливість надати невелику «знижку» на свої послуги з вантажоперевезення. Оцінюйте не тільки свій досвід роботи на автомобілі, але і не гребують прислухатися до порад друзів і знайомих, хто працює в цій сфері не перший рік, адже краще вчитися на чужих помилках, ніж на своїх.
Буде чудово, якщо Ви будете займатися «активністю» в інтернеті з метою пошуку заробітку, а також для обміну досвідом з такими ж людьми, як і Ви. Зараз безліч тематичних форумів і порталів про дорожні роботи, будівництво і, звичайно, про самих вантажоперевезеннях. Тут обговорюються роботи, в яких так чи інакше задіяний вантажний транспорт. Це непогане місце для пошуку заробітку, а також придбання нових зв'язків і знайомств в цій області.
Розміщуючи інформацію про себе, свої послуги і розцінки, не забудьте зробити фотографію своєї робочої машини, він повинен виглядати надійним, новим і чистим, багато потенційних клієнтів будуть звертати увагу саме на це. Додайте фотографію безпосередньо в тілі оголошення, це буде виділяти його серед інших, у яких немає фотографії.

диспетчери вантажоперевезень


Ще одним способом пошуку потенційних клієнтів, є звернення до диспетчерам вантажоперевезень , Які володіють інформацією про вантажі в своєму районі,.
Природно, це не безкоштовні послуги, в середньому такі компанії беруть від 10 до 15% від вартості замовлення, за який Ви в результаті візьметеся, тому це вигідно далеко не всім, оскільки такий% за посередництво не є маленьким. Звертатися до диспетчерів має сенс тоді, коли вичерпані інші можливості з пошуку клієнтів. Логічно, що диспетчерські компанії не існували б зовсім, якби вони не були корисні, адже саме вони можуть гарантовано запропонувати хороші завантаження «під запит», і саме вони є постійними користувачами сайтів (більшість з яких будуть для Вас платними), які займаються пошуком транспорту і вантажів для перевезень.
В інтернеті також є поняття «транспортної біржі» (наприклад, сайті promplace.ru розділ вантажоперевезення ). Їх сенс - звести дві зацікавлені сторони, це замовник і виконавець. Щоб стати користувачем такого сайту, в першу чергу, необхідно зареєструватися, вказавши свої дані і характеристики. Користуючись таким сайтом тривалий час, Ви зможете заробити на ньому собі непогану репутацію, яка буде відображатися у вигляді такого собі «рейтингу надійності», або, Ваш клієнт, після виконання Вами роботи з вантажоперевезення, зможе залишити свій позитивний відгук, який в подальшому зіграє позитивну роль і приверне до Вашої персони додаткових клієнтів.
Одним словом, в століття інтернет-технологій питання пошуку і утримання клієнтів став менш гострим і більш реальним, навіть для початківця даний бізнес. Було б бажання, а решта в Ваших руках.

Подумайте - чи потрібен Вам офіс?
Можна ламати довго голову над питанням «Як знайти клієнтів для заробітку на фурі?

Новости