Як подарувати дітям щасливе і яскраву зиму? Огляд дизайнерських валянок для маленьких модників

Ніякої фантазії, ніякого асортименту. Але я, будучи дитиною творчим, з задоволенням розписала нудний повсть червоними і синіми фломастерами. Шкода, що бабуся не оцінила і довго лаялася. Вона ще не знала, що через роки яскраві і незвичайні валянки для дітей будуть в тренді.

Скоро зима і я, як будь-яка порядна мати, вирішила закупити зимовий одяг і взуття малюкам заздалегідь. Подорожуючи по онлайн-магазинах у пошуках якісних речей, натрапила на дизайнерські дитячі валянки ручної роботи і подумала: «А чому б і ні?» Валянки - найтепліша і зручна зимове взуття, в якій класно гуляти, підкорювати замети і крижані гірки, ліпити сніговиків і не боятися навіть найсуворіших холодів.

А неймовірної краси валянки - мрія дитинства, яку змогла втілити Експериментальна Художня майстерня. Я тільки зайшла на сайт http://www.ehmapodarki.ru/ і відразу вирішила - вони будуть моїми! Усе! Відразу!

Ніякої фантазії, ніякого асортименту

Фото: ех подарунки

Коли перше захоплення трохи вщух, зрозуміла, що все і відразу мені, по-перше, не по кишені, а по-друге, і не потрібні. Але вибрати з декількох десятків моделей дві пари для своїх малюків виявилося нелегко. Весь асортимент я поділила на категорії:

  • Пазуристі валянки. У цих моделей носочки прикрашені витонченими кігтиками і розділені на три частини, як лапи тварини. Можна вибрати тематичну забарвлення - кошеня чи лисеня, ведмежа, далматинець. Мене підкорив лисий забарвлення з плавним переходом кольорів від вогненно-рудого до білих підошов і темного, майже чорного, переднього фону.
  • Валянки з об'ємними аплікаціями. Ніжні дівочі квіти на тлі градієнтних рожевих, синіх, оранжево-жовтих моделей виглядають витончено і оригінально, жолуді на темно-зеленою обувке підійдуть сміливому і веселому хлопчику, а кумедні сніговики, сніжинки і повітряні кульки подарують святковий настрій і викличуть захоплення оточуючих. Таких валянок точно немає ні у кого в окрузі!
  • Валянки з різноманітними статичними малюнками і візерунками. Кораблики і рибки, парасольки і ягідки - дитячі валянки ручної роботи представлені значним асортиментом!
  • Однотонні яскраві валянки. За 990 рублів можна придбати рожеву або блакитну, жовту або червону, фіолетову або зелену взуття.

Фото: ех подарунки

Ексклюзивні боти з повсті коштують від 1650 рублів - ціна варіюється в залежності від довжини виробу. Тепле взуття максимального розміру - 21 см - обійдеться в 3120 рублів, незалежно від категорії. Приблизно стільки ж зараз стоять звичайні зимові черевики на дошкільника. Але тут вийде і унікальність, і стовідсоткове тепло, і зручність, а ще - користь від масажних властивостей повсті. Ціна мене навіть приємно здивувала, адже це штучний товар, який створюється для кожного конкретного замовника.

Доставляють, на жаль, не безкоштовно - в мій регіон обійдеться близько 500 рублів. Зате, нарешті, стану щасливим володарем красивих і яскравих валянок, якими марила в дитинстві! Буду взувати діток на прогулянку і радіти. А коли вони виростуть - обов'язково розповім, як їм пощастило народитися в епоху достатку і благополуччя, адже на ehmapodarki.ru є те, про що їх мама в дитинстві могла тільки мріяти!

Новости