Як вибрати лампу для сушіння гель-лаку і гелю | Як вибрати УФ лампу для нарощування нігтів

Жодне нарощування гелю або покриття гель-лаком не обходиться без спеціального приборчика, іменованого - ультрафіолетовою лампою для нігтів. Перш ніж купити гелеву УФ-лампу, у багатьох виникає питання: як же вибрати лампу для полімеризації гелевих нігтів, яка підійде для роботи, буде зручною і буде також відмінно просушувати гель-лаки. Тим більше, що сьогодні на ринку матеріалів і устаткування для nail-індустрії представлена ​​величезна кількість різних моделей ламп.

Як вибрати правильну УФ-лампу

Лампа може бути електронна і індукційна.

Електронні лампи легкі (близько 1 кг), лампочки спалахують швидко, працюють при напрузі від 180 до 240 Вт. Але така схема менш надійна, ніж індукційна, тому що отсуствуют захисні вузли. При чому електроніка дуже чутлива до якості електромережі і включення в сусідню розетку навіть звичайної плойки може вивести її з ладу. Це не означає, що лампа обов'язково зламається, але це цілком можливо. При цьому вартість таких ламп мінімальна на ринку.

Індукційні лампи мають конструкцію таку ж, як у звичайних люмінесцентних світильниках, які встановлені в більшості установ і працюють роками. Тому їм не страшні перешкоди в електромережі. Тільки от вага трохи більше (до 2-х кг) і лампочки засвічуються, попередньо моргнувши кілька разів. Індукційні лампи трохи дорожче, ніж електронні, але ціна абсолютно виправдана! Якість і надійність забезпечені.

УФ-лампи бувають різної потужності: 7, 9, 14, 18, 36, 45 Wt. Залежно від обсягу роботи вибирається і потужність лампи.

Якщо вам потрібна лампа для домашнього використання або ви тільки початківець майстер і у вас мало клієнтів, цілком підійде лампа потужністю 9 Wt або 14 Wt. Вона компактна, займає мало місця, має сучасний дизайн:

1) УФ-лампа Ocius 9 Wt призначена для полімеризації УФ-гелів і гель-лаків. Внутрішня поверхня лампи оснащена дзеркально-гладким рефлектором. Час просушування традиційних УФ-гелів - 3 хвилини, гель-лаків - 3 хвилини (для темних і насичених гель-лаків час може збільшуватися), кольорових УФ-гелів - 4-6 хвилин. Виробник YCC Inc (США). Індукційна схема запалювання.

Індукційна схема запалювання

2) УФ-лампа Star Nail Starlite 9 Wt призначена для полімеризації УФ-гелів і гель-лаків. Внутрішня поверхня лампи оснащена дзеркально-гладким рефлектором. Час просушування традиційних УФ-гелів - 3 хвилини, гель-лаків - 3 хвилини (для темних і насичених гель-лаків час може збільшуватися), кольорових УФ-гелів - 4-6 хвилин. Виробник Star Nail Intl (США). Індукційна схема запалювання.

Індукційна схема запалювання

3) Індукційна УФ-лампа ProGel 2000 14 Wt має 2 лампочки по 7 Wt, призначена для полімеризації УФ-гелів і гель-лаків. Оснащена внутрішніми дзеркально-гладкими рефлекторами. Час просушування традиційних УФ-гелів - 3 хвилини, гель-лаків - 2-3 хвилини (для темних і насичених гель-лаків час може збільшуватися), кольорових УФ-гелів - 4-6 хвилин. Пріозводітель WS (США).

Пріозводітель WS (США)

Якщо ви майстер з досвідом роботи, ви багато і постійно працюєте з гелями і гель-лаками, у вас великий потік клієнтів і ви виконуєте різні дизайни, беріть УФ-лампу не менше 36 Wt. В таких лампах для зручності є таймер, висувний піддон і буває вентилятор:

4) Індукційна УФ-лампа Adventek 36 Wt призначена для полімеризації УФ-гелів і гель-лаків. Лампа вміщує 4 УФ-лампочки по 9 Wt, має дзеркально-гладкі внутрішні рефлектори, а також знімний піддон для зручності роботи на педикюрі. На задній поверхні лампи розташований таймер на 90, 120 секунд, і для безперервного режиму роботи. Час просушування традиційних УФ-гелів - 3 хвилини, гель-лаків - 2 хвилини, кольорових УФ-гелів - 3-5 хвилин. Виробник WS Inc (США).

5) УФ-лампа 45 Wt призначена для полімеризації УФ-гелів і гель-лаків, лаків і верхніх покриттів. Лампа вміщує 5 УФ-лампочок по 9 Wt, а також оснащена дзеркально-гладкими рефлекторами для максимально ефективної і одночасної полімеризації округлої поверхні нігтя. Лампа також обладнана феном для просушування лаку та інших традиційних покриттів. Час просушування традиційних УФ-гелів - 2-3 хвилини, кольорових гелів - 2-4 хвилини, гель-лаків 2 хв. На корпусі лампи розташований таймер на 2, 3, 4 і 5 хвилин зі звуковим сигналом закінчення просушування, а також кнопки перемикання режимів роботи лампи з феном і без. В УФ-лампі Ikonna 45 Wt можна просушувати всі 5 пальців однієї руки або одночасно обидві руки, що дозволяє скоротити загальний час роботи майстра на 10-15 хвилин. Виробник YCC (США).

Як вибрати LED-лампу

LED-лампи називаються так завдяки светодиодам, які використовуються в якості джерел світла - напівпровідникових приладів, які при подачі на них напруги випромінюють світло. В даному випадку це ультрафіолет. Світлодіоди LED-лампи дійсно довговічні: резерв роботи може досягати 50 000 годин і більше - це близько 5 років безперервного горіння! Енергії вони споживають в декілька разів менше традиційних люмінесцентних ламп. З цієї причини нагрівання робочої зони мінімальний.

За рахунок малих розмірів і ваги самих світлодіодів і електроніки, що постачає їх енергією, розмір і вага LED-лампи теж можуть бути абсолютно невеликими. Це дуже зручно тоді, коли майстрові доводиться постійно носити лампу з собою. Крім того, світлодіоди LED-лампи не бояться ударів, у всякому разі, в звичайному житті потрібно дуже постаратися, щоб розбити світлодіод.

Переваги LED-ламп:

  • швидка полімеризації гель-лаків і лід-гелів, сушать їх за 10-30 секунд;
  • поліпшена полімеризація більш щільних шарів гель-лаків і насичених пігментом гелів;
  • тривалий термін експлуатації;
  • безпечні для шкіри, гель-лаки не печуть при полімеризації;
  • менше споживання електроенергії;
  • стійкі до пошкоджень.

Недоліки LED-ламп:

  • звичайні УФ-гелі НЕ сохнуть в таких лампах;
  • висока вартість, яку виробники обіцяють виправити найближчим часом.

6) У нас можна придбати портативну LED-лампу FIORI . Вона призначена для просушування LED-гелів і гель-лаків. LED-лампа оснащена USB проводом і може працювати від порту USB-клавіатури або системного блоку комп'ютера. У комплект також входить перехідник для підключення LED-лампи в розетку. Ресурс LED-лампи FIORI передбачає не менше 10000 годин роботи. LED-лампа FIORI дуже зручна як для роботи майстра нігтьового сервісу, так і для клієнта в подорожах або для домашнього догляду за покриттям гель-лаками. Розміри лампи (в складеному стані): висота - 2,8 см, ширина - 11,5 см.

Гібридна УФ / LED-лампа - оптимальне рішення для майстра

Краще рішення на ринку - поєднання 2-х технологій: УФ і LED. Переваги відразу помітні:

  • полімеризація будь-яких гелів і гель-лаків;
  • можливість обходитися однією лампою замість 2-х;
  • поліпшена полімеризація більш щільних шарів гель-лаків і насичених пігментом гелів;
  • прискорює час роботи майстра;
  • тривалий термін експлуатації;
  • безпечні для шкіри, гель-лаки не печуть при полімеризації;
  • менше споживання електроенергії при використанні режиму LED.

7) УФ / LED-лампа DUOLite Combo Curing Lamp - лампа для просушування УФ і LED-гелів і гель-лаків.

  • Полімеризація будь-яких УФ і LED-гелів і гель-лаків Soak Off
  • Знімний піддон для роботи на педикюрі і повноцінної санітарної обробки
  • 20000 годин роботи в режимі LED без заміни елементів (довжина хвилі 405 nm)
  • 120 годин в режимі УФ (потужність 36 Wt)
  • Таймер на 5, 10, 30 і 60 сек для LED; на 0.5, 1.5, 2 і 3 хвилини для УФ

8) LED-лампа Cuccio MaxPro 5 - лампа для просушування LED-гелів і гель-лаків.

  • Висока потужність 29 Wt для якісної полімеризації будь-яких LED-гелів і гель-лаків Soak Off
  • Сумний перевертається піддон для роботи на манікюр і педикюр, а також для повноцінної санітарної обробки
  • 20000 годин роботи в режимі LED без заміни елементів (довжина хвилі 405 nm)
  • Глибокий корпус і рівномірне розміщення LED-лампочок
  • Таймер на 10, 30 і 60 сек

Висока потужність 29 Wt для якісної полімеризації будь-яких LED-гелів і гель-лаків Soak Off   Сумний перевертається піддон для роботи на манікюр і педикюр, а також для повноцінної санітарної обробки   20000 годин роботи в режимі LED без заміни елементів (довжина хвилі 405 nm)   Глибокий корпус і рівномірне розміщення LED-лампочок   Таймер на 10, 30 і 60 сек

9) LED-лампа Cuccio MaxPro 2 - лампа для просушування LED-гелів і гель-лаків.

  • Потужність 20 Wt для просушування будь-яких LED-гелів і гель-лаків Soak Off
  • Високоякісний пластик корпусу не жовтіє з часом і не деформується
  • 20000 годин роботи в режимі LED без заміни елементів (довжина хвилі 405 nm)
  • Глибокий корпус і рівномірне розміщення LED-лампочок
  • Широкий отвір і дзеркальні рефлектори дозволяють просушувати всі нігті однієї руки одночасно
  • Таймер на 10, 30 і 60 сек

Потужність 20 Wt для просушування будь-яких LED-гелів і гель-лаків Soak Off   Високоякісний пластик корпусу не жовтіє з часом і не деформується   20000 годин роботи в режимі LED без заміни елементів (довжина хвилі 405 nm)   Глибокий корпус і рівномірне розміщення LED-лампочок   Широкий отвір і дзеркальні рефлектори дозволяють просушувати всі нігті однієї руки одночасно   Таймер на 10, 30 і 60 сек

Вдалих Вам покупок!

Новости