Як отримати кредит в платіжній системі WebMoney (Вебмані). Вступна стаття

  1. Як можна отримати кредит в Вебмані
  2. Якщо ви хочете стати кредитором
  3. Перспективи кредитування в платіжній системі WebMoney

Кредитний ринок російськомовного інтернету розвивається швидкими темпами і пропонує в інтернеті порівняно нову послугу - кредитування інтернет-грошима (Електронними грошима існуючих платіжних систем в інтернеті).

Сьогодні електронні інтернет гроші отримали величезне поширення. Все більше і більше платежів відбувається саме на їх основі. Однією з найпоширеніших платіжних систем електронних грошей в російськомовному інтернеті є WebMoney Transfer. Саме про послуги кредитування в інтернеті на базі цієї системи ми і поговоримо.

Саме про послуги кредитування в інтернеті на базі цієї системи ми і поговоримо

Як можна отримати кредит в Вебмані

На основі цієї електронної валюти з'явилися безліч сервісів надання кредитів. При бажанні можна відразу знайти з десяток таких сервісів. Один з видів кредитного сервісу пропонує сама платіжна система Вебмані - так званий, боргова сервіс WebMoney, де учасники системи WebMoney Transfer можуть отримувати і видавати онлайн-позики. Більш просунутий і безпечний (особливо для кредиторів) спосіб отримання кредиту - це біржа кредитів цієї платіжної системи. І, мабуть, найпростіший спосіб - кредитні автомати однойменної системи (автоматичні кредитні сервіси).

Що б мати можливість отримати такий кредит двома останніми способами слід обзавестися персональним атестатом і мати в наявності WMC-гаманець, де буде накопичуватися ваша кредитна історія (в першому способі досить формального атестата). Взявши кредит в WMZ валюті (долари), слід справно виконувати вимоги сервісу. У разі прострочення по кредиту або іншої негативної активності ви накопичуєте собі погану історію. Так що не розводьте руками, якщо вам перестануть видавати кредити згодом.

Якщо ви хочете стати кредитором

Крім можливості взяти кредит, такі сервіси надають бажаючому можливість стати самому кредитором, отримуючи прибуток у вигляді відсотків. Якщо у вас є персональний атестат, WMID і гаманець WMZ, на якому є гроші, то ви без особливих зусиль можете виступити в цьому сервісі в якості кредитора. Але не варто спокушається простоті цього виду заробітку. Адже такий вид діяльності приховує під собою безліч підводних каменів. Будьте гранично уважні і зважуйте всі ризики. На сайті платіжної системи є керівництво для бажаючих видавати кредити, непогано з ним ознайомитися.

Варто конкретно визначитися з допустимою процентною ставкою і визначитися з термінами повернення. Скористайтеся всіма можливими довідками та консультаціями сайту і всього сервісу. Ознайомитеся відгуками і досвідом інших кредиторів. Особливо вивчіть їх історії, коли грошей їм не повертали. Ні чого не повинно вислизнути від вас, ніяка інформація. Ви повинні зрозуміти, що ця сфера діяльності має високими ризиками.

Аналізуйте, ведіть історію, враховуючи всі нюанси, ставте адекватні характеристики наданого кредиту WebMoney. При грамотному і вдумливому користуванні сервісів надання кредитних коштів в електронній валюті, будь-який користувач може значно збільшити свій гаманець і непогано заробити.

Перспективи кредитування в платіжній системі WebMoney

В даний час з багато компаній здійснюють продаж своїх товарів і послуг в інтернеті. Зростає число інтернет магазинів. А оскільки кредитний бізнес є одним з найбільш вигідних, то ця ніша в інтернеті обов'язково буде заповнена. Зараз оплатити товар в кредит в інтернет-магазині моментально можна з рахунку своєї кредитки або за допомогою кредитних сервісів (менш поширені, наприклад, система онлайн-кредитування КупіВкредіт.ру від банку Тінькофф ). Якщо ж у вас є гаманець в системі Вебмані і у вас недостатньо коштів, то ви самі берете кредит на свій гаманець і розраховуєтесь електронними грошима в інтернет-магазині, тому що Зараз практично кожен магазин в інтернеті надає таку можливість. Інтернет-магазин може вам надати Вебмані кредит відразу зі свого сайту (при наявності такого функціоналу), що значною мірою знижує покупцеві життя, адже йому не треба заходити в свій аккаунт в платіжній системі і витрачати час на пошуки кредиту - йому дають в борг тут же на сайті магазина. Однак сума максимального кредиту в інтернет грошах не перевищує 1000 доларів, але цього цілком достатньо для звичайних покупок.

Як бачимо, потенціал у цього виду кредитування є і він не маленький, не дивлячись на те, що ринок кредитування інтернет-грошима поки не сильно розвинений. Швидше за все він займе свою певну нішу, в якій буде на рівних конкурувати з іншими, більш звичними видами кредитування, т.к такі кредити даються на незначні терміни, що гарантує швидку оборотність коштів і високі доходи.

.

Новости