Як перевести гроші з WebMoney на PayPal і поповнити рахунок Вебмані через Пейпал

  1. Порядок і правила перекладу з WebMoney на PayPal
  2. Поповнення рахунку WebMoney з PayPal

Електронні платіжні системи зараз популярні, але користувачі не завжди можуть перекинути один одному кошти безпосередньо Електронні платіжні системи зараз популярні, але користувачі не завжди можуть перекинути один одному кошти безпосередньо. Іноді для перерахування коштів потрібно пройти досить складну процедуру. У цій статті розглянемо, як перевести гроші з Webmoney на Paypal. Процедура можливо, але доведеться користуватися сервісами-посередниками, які стягують немаленьку комісію. до змісту ↑

Порядок і правила перекладу з WebMoney на PayPal

Поповнити Paypal через сервіс Webmoney за допомогою власного функціоналу не вийде. Зробити це можна через сервіс - наприклад, Exchanger. Важлива умова -персональние атестати в системах.

Необхідно зареєструватися на сайті Paypal.exchanger.ru , а потім:

  1. Відкрити вкладку «Гаманці WebMoney».
  2. Ввести реквізити свого рахунку і натиснути на кнопку «Додати».
  3. Відправити переказ і натиснути на кнопку установки довіри.

Система перекине на сервіс безпеки, де потрібно встановити довіру. Якщо не виконати цю умову, переклади електронної валюти будуть неможливі.

Потім потрібно додати обліковий запис Пайпал. Інструкція:

  1. Клацніть по вкладці «Облікові записи PayPal» і введіть реквізити.
  2. Зайдіть в свій аккаунт, натиснувши на кнопку «Налаштування продавця».

    налаштування продавця

  3. Зайдіть в розділ «Доступ до API», натисніть на кнопку «Оновити», потім - «Запросити облікові дані».
  4. Подивіться параметри підпису API.

    Запросити облікові дані API

  5. Скопіюйте реквізити доступу до API і вставте в розділ «Облікові записи PayPal».
  6. Натисніть на кнопку «Додати».

    Додавання облікового запису

  7. Перевірте, щоб в особистих даних були вказані діючий e-mail і телефон, щоб ви могли отримувати повідомлення про заявку та повідомлення від контрагентів.

Покрокова інструкція, як перекинути кошти з гаманця Вебмані на Пейпал, створивши зустрічну заявку:

  1. Вказати: «Хочу PayPal (RUB) / віддам WMR».
  2. Подивитися заявки інших користувачів в списку.
  3. У вибраній заявці уважно прочитати умови, запропонувати коригування при необхідності.

    Заявка на переклад

  4. Натиснути на кнопку «Почати обмін». Врахуйте, що після цього скасувати операцію не вийде, кошти будуть списані з рахунку і заблоковані.

Відстеження стану заявок є в особистому кабінеті. Для цього потрібно вибрати вкладку «Мої заявки / В процесі обміну». Система повідомить про завершення операції.

Важливо! Якщо раптом не вдасться поповнити Webmoney через те, що партнер скасує транзакцію, гроші повернуть відправнику. При успішному виконанні перекладу в системі PayPal надійде відповідне повідомлення. Клікнувши по кнопці «Докладно», можна ознайомитися з усіма деталями операції.

За часом поповнення може зайняти до декількох днів, але точний термін залежить від контрагента. Операція буде здійснена, коли він виконає зустрічний переклад. При відсутності відповідних варіантів потрібно сформувати власну заявку.

до змісту ↑

Поповнення рахунку WebMoney з PayPal

Через обмінник paypal.exchanger.ru можна відправити переказ і c Пейпал на рахунок Вебмані. Тільки слід вказати інший напрямок: «Я хочу WMR / віддам PayPal (RUB)».

Щоб переказати кошти, підійдуть і інші онлайн-обмінники. Один з популярних сервісів - bestchange.ru , На ньому можна відстежувати курси. Якщо жоден з них не влаштовує, активуйте функцію сповіщень. Коли на електронну пошту прийде лист з інформацією про вигідному курсі, можна відразу провести обмін. Щоб перерахувати кошти, достатньо заповнити просту форму і підтвердити подальші дії.

Деякі обмінники обробляють заявки в напівавтоматичному режимі або вручну - через це процедура може затягнутися. Цю інформацію слід уточнювати перед тим, як переводити гроші.

Поповнювати Paypal з Webmoney і навпаки можна за допомогою онлайн-обмінників. Потрібно зареєструватися і знайти підходящу заявку або створити свою, якщо запропоновані умови вас не влаштовують. Обмін електронних валют можливий при установці довіри і наявності персональних атестатів в платіжних системах.

Новости