Як прив'язати банківську карту до PayPal - умови для прив'язки, інструкція, чи можна додати Світ, maestro або чужу карту, як підтвердити банківський рахунок в ПейПал, як відв'язати від ПайПал?

  1. Які карти приймає ПайПал?
  2. Як прив'язати карту до PayPal?
  3. прив'язка
  4. підтвердження
  5. Як прив'язати банківський рахунок?
  6. Як відв'язати карту від Пай Пал?
  7. Чому Пейпал не приймає карту?

Оплата на Пейпал може проводитися не з електронного гаманця, а безпосередньо - з банківської карти. Проведення фінансової операції відрізняється високим рівнем безпеки. Номер картки та дані власника ніде не вказуються, тому не можуть бути викрадені зловмисниками. Розглянемо детально, як прив'язати банківську карту до PayPal, і які види карт підлягають прив'язки.

Які карти приймає ПайПал?

Прив'язка карти до PayPal здійснюється, якщо вона відноситься до таких типів: Visa, MasterCard, Maestro або American Express, крім призначених тільки для внутрішнього використання по країні (статус Domestic). Неіменні Маестро також до аккаунт не прикріплюються.

Картка може бути кредитної, дебетової або віртуальної. До гаманцю міжнародної системи не можна прикріпити картки миттєвого випуску (які видаються в банку моментально, і на них немає імені власника). Це обумовлено тим, що провести їх перевірку дуже важко. Без проблем прикріплюються віртуальні або пластикові носії таких платіжних сервісів, як Яндекс Гроші і QIWI.

Прив'язати карту Кукурудза до Пайпал можна за стандартною схемою, оскільки вона відноситься до сімейства MasterCard.

ВАЖЛИВО!

Додати карту СВІТ в Пай Пал не вийде, вона призначена тільки для оплати в РФ.

У банківській установі можна додатково уточнити, чи співпрацює вона з Пейпал. Банківські продукти невідомих банків можуть не ідентифікуватися міжнародною платіжною системою.

Як прив'язати карту до PayPal?

Чи безпечно прив'язувати карту до ПейПал? Всі дані зберігаються на серверах в зашифрованому вигляді, а доступ до аккаунту має тільки його власник. Тому прив'язка абсолютно безпечна, і не тягне за собою ніяких ризиків. Якщо не допускати до користування ПК сторонніх і встановити на нього потужний антивірус, то виключаються навіть мінімальні ризики викрадення даних.

УВАГА!

На картці повинно знаходитися 3-5 USD, необхідні для проходження верифікації.

прив'язка

Покрокова процедура прив'язки:

  • На офіційному порталі PP проходимо авторизацію в ЛК.
  • В меню профілю натискаємо на розділ додавання / зміни картки.

В меню профілю натискаємо на розділ додавання / зміни картки

  • Заповнюємо поля в відкрилася стандартній формі. Уважно вносимо реквізити картки, в тому числі і захисний код (складається з 3-4 цифр, знаходиться на зворотному боці пластика). Адреса, паспортні дані власника вписуються тільки латинськими літерами.

Адреса, паспортні дані власника вписуються тільки латинськими літерами

  • Підтверджуємо намір натиском на кнопку «Продовжити».

Це початковий етап прив'язки, після якого з картки знімаються кошти. Скільки списує PayPal при додаванні карти? Сума дорівнює 1,95 USD або її еквіваленту в російській грошовій одиниці (60 рублів).

підтвердження

Щоб підтвердити банківську карту, необхідно зробити наступні дії:

  1. Заходимо в Особистий кабінет онлайн банкінгу і дивимося історію операцій. У ній знаходимо списання грошей на Пейпал. У записі стримається унікальний чотиризначний код підтвердження. Запам'ятовуємо або записуємо його. Отримати код можна в вигляді смс-повідомлення можна, якщо підключений смс-банкінг.
  2. Переходимо до свого облікового запису на Пайпал.
  3. Кількома на розділ «Мій рахунок» у верхньому рядку меню.
  4. Вибираємо номер картки, що підлягає прив'язці. Перед тим, як підтвердити карту в PayPal, вписуємо код прив'язки і пусте віконце і тиснемо на кнопку підтвердження.

Перед тим, як підтвердити карту в PayPal, вписуємо код прив'язки і пусте віконце і тиснемо на кнопку підтвердження

Повинно з'явитися системне повідомлення, якщо перевірка і прив'язка картки пройшли вдало.

Повинно з'явитися системне повідомлення, якщо перевірка і прив'язка картки пройшли вдало

ДОВІДКА

Списані гроші протягом 24 годин повертаються на рахунок учасника системи.

Чи можна прив'язати до PayPal чужу карту?

Така можливість виключається, оскільки дані власника картки і рахунки повинні повністю збігатися. Не можна вказувати неправдиву інформацію, це спричинить блокування облікового запису.

Як прив'язати банківський рахунок?

Процедура прив'язки рахунку аналогічна, тільки в меню профілю необхідно вибрати додавання / зміна банківського рахунку. Щоб підтвердити банківський рахунок в PayPal, потрібно зайти в історію операцій і знайти код, що міститься в транзакції списання коштів. З прив'язкою банківського рахунку менше проблем, ніж з кредиткою, оскільки особистість власника в 100% випадків підтверджена.

Як відв'язати карту від Пай Пал?

Покрокова інструкція видалення:

  1. Авторізуемся на PP.
  2. Кількома на розділ рахунків в верхньому меню.
  3. Знаходимо номер потрібної кредитки.
  4. Тиснемо на напис «Видалити.

ДОВІДКА

Процедура неможлива, якщо баланс гаманця Пейпал пішов в мінус.

Чому Пейпал не приймає карту?

Картка не прив'язується, якщо закінчився термін дії або не вистачає грошей для здійснення процедури прив'язки. Тому рекомендується поповнити її на суму трохи більшу, ніж необхідно для верифікації.

Система не приймає карту, якщо неправильно були вказані її реквізити, прізвище та ім'я власника, адреса або дата народження, а також, якщо її тип не відповідає стандартам електронного платіжного сервісу.

Ви не можете підтвердити рахунок або картку, якщо невірно вводиться код прив'язки. Можливі збої з технічних причин на стороні банку або платіжної системи. Допомагає вирішити проблему звернення до служби техпідтримки.

Прив'язка дозволить миттєво здійснювати платежі на міжнародних ресурсах. Головне, уважно заповнювати форми, щоб уникнути блокування облікового запису.

Корисне відео

Які карти приймає ПайПал?
Як прив'язати карту до PayPal?
Як відв'язати карту від Пай Пал?
Чому Пейпал не приймає карту?
Які карти приймає ПайПал?
Як прив'язати карту до PayPal?
Чи безпечно прив'язувати карту до ПейПал?
Скільки списує PayPal при додаванні карти?
Чи можна прив'язати до PayPal чужу карту?
Як прив'язати банківський рахунок?

Новости