Як зробити сайт самому

Сучасні інструменти дозволяють створювати веб-сайти без залучення фахівців. Якщо ви хочете зробити сайт самостійно, для цього є кілька способів і рішень.

Для початку потрібно визначитися, чи готові ви оплачувати створення і підтримку сайту або хочете скористатися тільки безкоштовним рішенням. У другому випадку для створення сайту вам підійдуть безкоштовні онлайн-сервіси. Приклад такого сервісу - конструктор сайтів 1C-UMI. Він дозволяє самостійно зробити сайт з професійним дизайном і повноцінним функціоналом навіть новачкам, при повній відсутності будь-яких технічних знань. Управління сайтом з його допомогою практично не відрізняється від роботи з будь-якими офісними програмою. Вам потрібно лише вибрати шаблон сайту і заповнити його вмістом: описати ваш бізнес, вказати ваші контактні дані і переваги роботи з вами.

Правда, будьте готові до того, що отримати унікальне оформлення сайту на безкоштовному рішенні не вдасться. Вам буде доступно обмежена кількість полів для редагування. Ви не зможете змінювати дизайн сайту, вам будуть доступні для зміни текстове наповнення і картинки, деякі зміни структури і параметрів сайту.

У той же час, така обмеженість в управлінні сайтом має і свої плюси можна не боятися, що ви щось зіпсуєте і сайт перестане працювати або буде виглядати непрезентабельно. У той же час, якщо ви не будете регулярно оновлювати сайт (на безкоштовному тарифі), або перестанете оплачувати його (на платному), сайт буде відключений. Ви втратите дизайн, контент і всі інші напрацювання.

Другий спосіб швидкого і порівняно недорого створення свого сайту - купити готовий сайт на коробкової платформі - наприклад, на системі управління UMI.CMS.

щоб самостійно створити сайт на платформі UMI.CMS, потрібно все-таки деяка допомога технічних фахівців, але її вам із задоволенням нададуть фахівці компанії UMI безкоштовно, які допоможуть вам розгорнути сайт. вартість покупки движка для сайту UMI.CMS стартує з 4900 рублів.

Перевага коробочки платформи полягає в тому, що, купивши ліцензію і заплативши за неї один раз, ви отримуєте повний контроль над своїм сайтом і над усім його вмістом. При бажанні, весь сайт (його контент, дизайн, структуру і всі налаштування) можна зберегти в архів? Це може знадобитися, наприклад, якщо сайт вам більше не потрібен, але може знадобитися пізніше відновити його при необхідності. Більш того, на одній ліцензії UMI.CMS можна створити кілька сайтів. Таке унікальне властивість UMI.CMS під назвою мультісайтового є додатковою перевагою цієї платформи. А якщо ви вирішили інвестувати в сайт і далі, то ви зможете згодом на основі готового сайту на цій же платформі замовити в веб-студії унікальний дизайн. Купувати нову ліцензію для цього не буде потрібно.

Комерційна версія коробочки платформа для створення сайтів зазвичай забезпечує своїм клієнтам додатковий захист від хакерів. Наявність вразливостей і атаки хакерів на сайти, створені на безкоштовних платформах, вже перетворилися на справжній бич сучасного інтернету. Все частіше хакери зламують сайти на безкоштовних движках. Це пов'язано з тим, що виробники безкоштовних платформ не роблять підтримку своїх програм і не закривають уразливості. В результаті сайти на таких платформах створюють сприятливі умови для впровадження різного шкідливого коду, який негативно відбивається на роботі сайту і навіть може заражати інші комп'ютери. Користувачам UMI.CMS такі проблеми не знайомі тому, що виробник гарантує підтримку і стабільність роботи системи, а аудитом безпеки платформи займаються фахівці з компанії ONsec, які дуже швидко можуть знайти і усунути різні проломи в ПО.

Створюючи сайт, потрібно бути готовим до роботи по його оптимізації та просуванню. Сайти на платформі UMI.CMS готові до SEO-діям. У систему закладено всі інструменти аналізу і оптимізації сайту, що сприяють найкращою індексації сайту пошуковими системами. При цьому почати оптимізацію і проводити всі заходи з просування сайту можна як самому, так і з залученням професіоналів.

Наявність декількох редакцій UMI.CMS в різними цінами робить витрати на створення і підтримку сайту доступними практично будь-якої компанії. Кожна редакція UMI.CMS відрізняється функціональними можливостями і кількістю вбудованих модулів. Кожен модуль при необхідності можна докупити і підключити окремо, якщо вам не потрібно старша редакція системи, а лише потрібен певний функціонал.

Інтеграція сайту на UMI.CMS системами обліку (1С, МойСклад) забезпечує автоматичний двосторонній обмін даними для рітейлерів.

Найголовніше - при виборі UMI.CMS не варто побоюватися залишитися одному перед екраном з адміністративною панеллю свого сайту і купою питань. Отримати відповіді на них та детальну консультацію допоможуть як докладна призначена для користувача документація, сайту, так і підтримка Служби Турботи UMI.CMS.

При бажанні, весь сайт (його контент, дизайн, структуру і всі налаштування) можна зберегти в архів?

Новости