Як купувати одяг дешевше в ASOS c доставкою за 2 дні

Дана стаття написана на наше прохання моїм знайомим Павлом Уваровим, який якось поділився ось такою цікавою новиною:

У статті розповідається як купувати одяг і взуття в ASOS на прикладі України, в яку замовлення Павла приїхав за два дні, що рідко можуть забезпечити навіть наші магазини!

Шопінг це одна з моїх найменш улюблених речей. Ходіння по гігантським храмам споживання, примірки, сумнівні распродажі- все це дуже стомлює, а ще відбирає багато часу і грошей. На щастя, існують така штука, як інтернет-магазини. До них у мене спочатку не було особливої ​​довіри, але, одного разу скориставшись asos.com, я практично забув про візити в торгові центри.

У цього магазину відразу два конкурентні переваги: ​​безкоштовна доставка в Україну незалежно від кількості товарів та суми покупки, а ще величезний асортимент товарів. У продажу є абсолютно всі види одягу: від нижньої білизни і запонок до шкіряних курток і взуття. Ціни сильно варіюються і залежать про сезонності купується одягу і бренду (їх на ASOS дуже багато), але в цілому, в порівнянні з вітчизняними магазинами ціни - нижче.

Ціни сильно варіюються і залежать про сезонності купується одягу і бренду (їх на ASOS дуже багато), але в цілому, в порівнянні з вітчизняними магазинами ціни - нижче

Для шопінгу на ASOS вам треба зареєструватися на сайті, а ще потрібен акаунт на PayPal і прив'язана до нього банківська карта. Як прив'язати карту читайте тут .

ASOS організований дуже зручно: на сторінці товару вказані розміри, склад матеріалів, збільшені фото і навіть відео - так що легко прикинути як на вас буде виглядати та чи інша річ. Не повинно виникнути проблем і з пошуком відповідного розміру - але скажу відразу, що помилки неминучі, адже у кожного бренду бувають різні лінійки розмірів. Тому будьте морально готові до того, що для пошуку вашого ідеального розміру і бренду доведеться зробити парочку повернень.

Боятися їх не варто, тому що ASOS віддає гроші оперативно. Одного разу я повертав джинси, іншим разом - сорочку, і в обох випадках вартість посилки для мене обійшлася до 60 грн ($ 7,5), а повернення грошей на карту був проведений приблизно за 5-7 днів після відправки повернення. Так що при поверненні втрати в грошах є, але вони невеликі.

Доставка в Україну і Росію безкоштовна і не залежить від суми замовлення. До Росії ASOS термін доставки - до 20 днів, в Україні - до 10 ( детальна таблиця ). Доставляють службою USPS і втрат товару, проблем з доставкою на моїй пам'яті ще не було. Зате є дуже приємна опція: якщо сума замовлення перевищує 100 англійських фунтів, то покупку безкоштовно доставлять за пару-трійку днів службою DHL - до дверей вашого будинку або офісу. Цікаво, що на сайті це регламентовано як 'UK only', але по факту працює і для України.

Чи варто говорити, що багато київських інтернет-магазини не здатні організувати доставку в такі терміни?

ASOS

Чи варто говорити, що багато київських інтернет-магазини не здатні організувати доставку в такі терміни?

Новости