Як повернути гроші на Аліекспрес? Як відкрити суперечка? Як загострити диспут?

  1. Як працює захист товарів на Аліекспресс?
  2. Як повернути гроші за товар, який не прийшов?

Розглядаючи до покупки на аліекспресс, той чи інший гаджет або річ, необхідно ознайомиться не тільки з останніми відгуками на товар, але і з негативними поставленими раніше Розглядаючи до покупки на аліекспресс, той чи інший гаджет або річ, необхідно ознайомиться не тільки з останніми відгуками на товар, але і з негативними поставленими раніше. Але далеко не на всі негативні відгуки варто звертати увагу, а тільки на ті, які несуть смислове навантаження. Відгуки типу: «Товар не прийшов, гроші не повернули» - взагалі не мають ніякого сенсу і незрозуміло чому даний індивідуум не зміг повернути гроші. Як працює пошта, ми всі чудово знаємо і ми повинні розуміти, що ймовірність того, що посилка загубиться в дорозі відсотків 5 (чисто суб'єктивна думка людини зробив близько 500 покупок з Китаю). І, в більшості випадків, продавець в тому, що посилка не прийшла - не винен.

Хоча бувають і не добросовісні продавці надають «лівий» трек номера для відстеження. З цієї причини, через кілька днів після відправки перевірити виданий вам номер за допомогою сервісів відстеження посилок, наприклад, відстежити Укрпошту можна за цим посиланням. І якщо номер не відстежується, то краще задати питання продавцю. Чому саме ви не бачите поточний стан замовленої вами посилки. Крім цього на усі товари з магазину Аліекспресс діє захист товару.

Як працює захист товарів на Аліекспресс?

Під кожним товарів в магазині нижче кнопки купити є ось таку примітку

В якому чітко і ясно сказано, що ви отримаєте повне повернення коштів, якщо замовлений вами продукт не прийде. Хоча і для того щоб повернути гроші Вам необхідно буде зробити деякі дії.

Як повернути гроші за товар, який не прийшов?

Як тільки захист товару добігає кінця (3-5 днів до закінчення) у вас є 2 варіанти. Перший продовжити захист і для цього навіть є окрема кнопка.

Або відкрити суперечка, що більш переважно. Тому що в такий спосіб ви на 100 відсотків будете захищені. Для цього переходимо в замовлення і тиснемо відкрити суперечка.

Вибираємо тільки повернення, ви ж не хочете за свої гроші повертати товар в Китай.

Далі вибираємо в поле очікуване рішення, тільки повернення коштів. В поле Виникла проблема - Проблеми з доставкою товару і Захист вже закінчується, але посилка ще в дорозі. І звичайно ж прописуємо суму повернення. В поле детальна інформація на англійській мові пишемо, що я замовляв (а) товар 55 днів тому, але товар не отримав (а). Прошу повернути кошти.

Варто сказати, що якщо ви не знаєте англійської, то гугл перекладач в цьому Вам допоможе. Далі чекаємо відповіді від продавця, якщо продавець не погоджується або хоче, щоб ви відхилили суперечка, а він нібито продовжить захист - таку пропозицію слід відхилити. І чекати загострення суперечки, щоб втрутився Аліекспресс. Тривалість таких переговорів може затягнутися від 1-2 днів, до двох тижнів, але в кінцевому підсумку кошти повернути виходить завжди.

Як працює захист товарів на Аліекспресс?
Як повернути гроші за товар, який не прийшов?
Як працює захист товарів на Аліекспресс?
Як повернути гроші за товар, який не прийшов?

Новости