Як повернути старі візуальні закладки в Google Chrome

  1. Як встановити старі візуальні закладки в Google Chrome
  2. висновки статті

Візуальні закладки від Яндекса використовують багато користувачів. Користуватися такими закладками дуже зручно. Візуальні закладки відображають мініатюри веб-сторінок, які розміщені на спеціальній веб-сторінці - експрес панелі.

Яндекс розробив однойменне розширення, яке можна встановити в усі популярні браузери. Тривалий час все відбувалося нормально: розробники поступово вдосконалювали додаток, не зачіпаючи основні настройки і зовнішній вигляд візуальних закладок.

Так сталося, що розробники вирішили серйозно переробити розширення, змінивши його налаштування і зовнішній вигляд. Причому, самі мініатюри візуальних закладок перестали відображати вміст конкретної веб-сторінки. Для найпопулярніших в інтернеті сайтів дизайнери Яндекса намалювали мініатюри, а решта сайти стали тепер відображатися незрозуміло як.

Раніше по зображенню мініатюри візуальної закладки, можна було легко знайти потрібний сайт на експрес панелі, тепер це зробити буде вже не так просто. Візуальні закладки перестали бути власне закладками, а стали незрозумілими кольоровими прямокутниками.

Можу сказати точно, що величезній кількості користувачів цього розширення ці нововведення зовсім не сподобалися.

Свої нововведення Яндекс впроваджував поступово. Спочатку були оновлені візуальні закладки для браузера Mozilla Firefox. Відразу після цього, до мене почали звертатися відвідувачі мого сайту з питаннями про те, що можна зробити, щоб повернути в браузер візуальні закладки старої версії.

Мені довелося написати спеціальну статтю про те, як повернути старі візуальні закладки від Яндекса. Також я записав про це відео на своєму каналі YouTube, яке також зібрало багато переглядів. Зараз цей спосіб працює тільки для версії 25.0.1 браузера Firefox, тому що Яндекс відмовився підтримувати цю версію розширення.

Через те, що Яндекс істотно змінив візуальні закладки, багато користувачів відмовилися від використання нових візуальних закладок. Існує багато варіантів, якими можна скористатися, це можуть бути інші розширення для браузера, або онлайн сервіси візуальних закладок, наприклад, TopPage.ru .

Коли дійшла черга до браузера Гугл Хром, то Яндекс також оновив візуальні закладки для браузера Google Chrome. Ця зміна також не сподобалося багатьом користувачам. На жаль, Яндекс не реагує на критику і численні листи користувачів, він вважає за краще втрачати кількість користувачів свого розширення, ніж прислухатися і внести корективи в явно невдалий оновлення свого розширення.

До мене знову стали звертатися з таким питанням - як повернути старі візуальні закладки для Google Chrome? Можу вас порадувати - є спосіб повернути старі візуальні закладки.

Як встановити старі візуальні закладки в Google Chrome

Для початку вам потрібно буде видалити нові візуальні закладки з браузера Google Chrome. Перед видаленням розширення, можете скопіювати адреси веб-сторінок, які знаходяться у вас в мініатюрах візуальних закладок, якщо ви їх не пам'ятаєте, щоб потім не втратити потрібні адреси після заміни розширення.

Адреси веб-сторінок можна буде скопіювати в блокнот або в будь-яку папку на панель закладок. Після установки старих візуальних закладок, ви звідти можете додати свої веб-сторінки для відображення в мініатюрах закладок.

Тепер потрібно буде завантажити архів, в якому знаходиться розширення візуальні закладки старої версії. Після розпакування архіву, у вас буде папка з таким ім'ям: «Yandex visual bookmarks 2.0.1». Це розширення «Візуальні закладки 2.0.1 від Яндекса» зі старими налаштуваннями.

старі візуальні закладки від яндекса скачати

Після цього в правому верхньому куті вікна браузера, входите в настройки браузера, натиснувши для цього на кнопку «Налагодження та управління Google Chrome». У контекстному меню виберіть пункт «Інструменти», а потім пункт «Розширення».

У вкладці «Розширення», спочатку потрібно буде активувати пункт «Режим розробника», а потім натиснути на кнопку «Завантажити розпаковане розширення ...».

»

Далі відкриється вікно «Огляд папок», там виберіть папку «Візуальні закладки 2.0.1», а потім натисніть на кнопку «ОК».

1», а потім натисніть на кнопку «ОК»

Після цього ви побачите, що в списку встановлених розширень з'явилися «Візуальні Закладки» від Яндекса 2.0.1 старої версії. На попередження під розширенням, виділене червоним кольором, не звертайте уваги, візуальні закладки працюватимуть нормально.

На попередження під розширенням, виділене червоним кольором, не звертайте уваги, візуальні закладки працюватимуть нормально

Можете відключити «Режим розробника», він вам більше не потрібен. Попередження теж зникне.

Тепер можна буде перезапустити браузер Google Chrome. Після запуску відкриється вікно браузера з включеними старими візуальними закладками Яндекса.

Тепер ви можете продовжити використання розширення візуальні закладки старої версії Яндекс для браузера Google Chrome.

Можна увійти в налаштування і провести необхідні дії: збільшити кількість відображуваних закладок, змінити фон і т. Д. Детальніше про налаштування прочитайте в статті візуальні закладки Google Chrome . Там же подивіться відео про налаштування цього розширення.

Там же подивіться відео про налаштування цього розширення

висновки статті

Візуальні закладки від Яндекса старої версії для браузера Google Chrome знову встановлені в браузер. Тепер ви можете продовжувати користуватися більш зручною для вас версією розширення.

Як повернути старі візуальні закладки в Google Chrome (відео)

До мене знову стали звертатися з таким питанням - як повернути старі візуальні закладки для Google Chrome?

Новости