Як зробити повернення грошей на Аліекспресс продавцеві?

  1. В яких випадках доводиться повертати гроші продавцю?
  2. Як повернути гроші продавцю?

Коли мова йде про повернення грошей на Аліекспресс все, звичайно ж, думають про неякісні товари або шлюбах, коду доводиться відкривати суперечка, просити часткової компенсації або ж повертати товар і чекати повного повернення. У більшості випадків так і відбувається, але бувають варіанти, коли все зовсім навпаки і гроші доводиться повертати продавцям. Як зробити повернення грошей на Аліекспресс продавцеві? Зараз ми це з'ясуємо.

В яких випадках доводиться повертати гроші продавцю?

Зовсім недавно найбільш поширеною причиною відкриття суперечок на Аліекспресс була втрата посилки з сайту по дорозі до покупця. На жаль, в переважній більшості випадків визначити винен не виходило. Посилки відправлялися без коду відстеження та нечесний співробітник пошти міг безкарно залишити за собою вашу покупку. У покупців не залишалося іншого виходу, крім того, відкрити суперечка і вимагати гроші з продавця, хоча і він в більшості випадків абсолютно не винен.
На даний момент Аліекспресс спробував вирішити цю проблему. Сьогодні на територію Росії, Білорусії і України посилки не відправляються без трек-номера для відстеження. Посилки губляться все рідше, і якщо таке і відбувається, то зазвичай через помилки самої системи відстеження.

У будь-якому випадку, якщо посилка не прийшла вчасно і при цьому термін захисту покупця вже добігає кінця, вам слід відкрити суперечка
У будь-якому випадку, якщо посилка не прийшла вчасно і при цьому термін захисту покупця вже добігає кінця, вам слід відкрити суперечка. Швидше за все, навіть без його загострення продавець погодиться на повне повернення всієї вартості придбаного вами товару. Уже через тиждень після закінчення спору гроші будуть на відповідному рахунку.
Вже після цього бувають такі випадки, що посилка, за які вам повернули гроші все ж приходить за адресою. Саме в таких випадках і виникає питання, як зробити повернення грошей на Аліекспресс продавцю.

Як повернути гроші продавцю?

Перед тим, як відповісти на найголовніше питання даної статті слід зрозуміти, для чого ж, взагалі, повертати гроші. Ну почати варто з моральної точки зору. Все-таки, продавець теж ні в чому не винен і не повинен втрачати свій прибуток через те, що наша пошта працює недостатньо добре.
Крім того, бути чесною людиною в переважній більшості випадків вигідно. Рідкісні такі випадки, коли покупець чесно повертає гроші, а продавець при цьому не робимо йому знижку або не дає якийсь спеціальний бонус, наприклад, купон.

Є ще й третя причина, чому це слід робити
Є ще й третя причина, чому це слід робити. Якщо продавець все ж дізнається, що ви отримали товар, але не сповістили про це сайт, то може поскаржитися на вас, як на шахрая. В такому випадку вам, швидше за все, заблокують аккаунт, а якщо він вже досить старий, буде шкода його втрачати.
Перевірити, забрали ви товар можна за тим же трек номером, що вам відправили спочатку. Багато продавців збирають все такі треки зі спірних товарів і періодично перевіряють, не отримали ви річ, за яку вам повернули гроші.
Якщо вам зловлять в перший раз, можна, звичайно, сказати що це помилка системи і насправді посилку ви не отримали, але вчинити, таким чином, кілька разів вже точно не вийде.
Тому з вашого боку найкраще провести на Аліекспресс повернення грошей продавцю. Яким чином ми це робимо? Для початку вам необхідно зв'язатися з продавцем. Кнопка для цього знаходиться в описі кожного його товару трохи нижче і правіше основний фотографії.
Ви пишіть англійською, що отримали товар, з приводу якого раніше була суперечка і пропонуєте повернути гроші. На цьому ж етапі можна домовитися про якийсь заохочення своєї чесності, наприклад, про знижку на цей же самий товар.

Іноді продавець і зовсім пропонує залишити вам товар безкоштовно, але, звичайно ж, не варто розраховувати на такий розклад, якщо мова йде про речі не самої низької цінової категорії
Іноді продавець і зовсім пропонує залишити вам товар безкоштовно, але, звичайно ж, не варто розраховувати на такий розклад, якщо мова йде про речі не самої низької цінової категорії.
Сам же повернення відбувається наступним чином. Ви оформляєте замовлення на той же товар повторно. Продавець одразу ж вказує в системі, що він нібито відправив посилку, а ви, в свою чергу, підтверджуєте її отримання.
Все це займає кілька хвилин і насправді відправка товару, звичайно ж, не відбувається, адже він, по суті, у вас вже на руках. Ви просто віддаєте гроші продавцю.
Якщо ви домовилися з магазином, що він в результаті надасть вам знижки, то треба спочатку оформити замовлення, але не оплачувати його. Далі ж потрібно просто написати продавцеві і він зможе знизити ціну вашої речі. Ви потім оплачуєте покупку вже з урахуванням знижки.
Саме так і відбувається повернення грошей продавцю на Аліекспресс.


Саме так і відбувається повернення грошей продавцю на Аліекспресс

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

В яких випадках доводиться повертати гроші продавцю?
Як повернути гроші продавцю?
Як зробити повернення грошей на Аліекспресс продавцеві?
В яких випадках доводиться повертати гроші продавцю?
Як повернути гроші продавцю?
Яким чином ми це робимо?
Знайшли помилку?

Новости