Як схуднути після пологів

  1. Набір ваги під час вагітності
  2. Чому вага не йде відразу після вагітності?
  3. Схуднення годування грудьми в центрах "Віта"

Поява зайвих кілограмів в зв'язку з вагітністю та пологами - проблема, актуальна для багатьох. Однак набір ваги аж ніяк не випадково супроводжує це надзвичайно складне і дороге серцю кожної людини подія - народження дитини.

Чому ж після пологів одні можуть схуднути повернутися до колишніх форм дуже скоро, а іншим це ніяк не вдається? Як народити і позбавитися від зайвої ваги після декретної відпустки?

У більшості випадків материнство прикрашає жінку У більшості випадків материнство прикрашає жінку. Але нерідко зайві кілограми псують і зовнішній вигляд, і настрій. Так що заради повернення колишнього вигляду багато матерів відмовляються від грудного вигодовування малюка і починають вишукувати можливості якомога швидше схуднути.

Лікарі, як правило, не схвалюють таке бажання молодих мам, якщо немає об'єктивних передумов для припинення грудного вигодовування.

Набір зайвої ваги у зв'язку з вагітністю та пологами - процес оборотний, так що якщо ви вирішили повернути стрункість, цілком можна сподіватися на пластичність свого організму.

Схуднення після пологів - зовсім не дивина. Для жінки досить сексуальної, схуднути через деякий час після пологів і повернути колишню форму не складає великих труднощів - достатньо влаштувати собі збалансовану низькокалорійну дієту , Підібрати відповідний рівень фізичних навантажень і повернути активний спосіб життя.

Якщо ж в вас домінує материнське начало, доведеться потрудитися. Результат і в цьому випадку цілком досяжний. Головне - не опускати руки.

Набір ваги під час вагітності

Щоб розібратися в причинах набору зайвої ваги при вагітності і зрозуміти, чому він не йде відразу, треба врахувати наступне.

  • Від зачаття і до кінця годування дитини грудним молоком жінка - мати. А материнство - це особливий стан, при якому потрібно багато поживних речовин. У цих умовах збільшення у вазі, як під час вагітності, так і після пологів - закономірне явище.
  • Не тільки фізіологія, а й психіка продовжувачки роду налаштована особливим чином. Тому для початку схуднення після пологів необхідно психофізіологічний перемикання (switching). Найчастіше спонтанно такого перемикання не відбувається. В такому випадку необхідно психофізіологічний сприяння. сеанси аутогенного перепрограмування , Створені С. П. Семеновим, - це якраз таке сприяння.
  • Під час вагітності повсякденне життя зазвичай менш активна. А після народження дитини замість схуднення деякі бажають розважити себе «кулінарними радощами»: тістечка, цукерки і т. П. ...

Чому вага не йде відразу після вагітності?

В період лактації організм матері продовжує виробляти необхідні малюкові поживні речовини. Тому і меню у годуючих матерів особливе. У ньому мають бути присутні головні джерела вітамінів і мінералів: м'ясо та риба, яйця і масло, фрукти, овочі (без цибулі з часником), молоко, сир, хлібобулочні вироби, крупи. Бажано обійтися без шоколаду, солінь і копченостей - щоб попередити появу алергії у малюка.

Після припинення грудного вигодовування більшість матерів бажають повернути собі колишню фігуру. Вони пробують сидіти на експрес-дієтах, голодують, п'ють проносні і сечогінні препарати. Але дієти не дають довгострокового результату.

Зайва вага йде і повертається знову після удаваного очищення організму за допомогою «чудо-препаратів». Ожиріння жевріє, стрункість; не повертається. Спроби схуднути після пологів припиняються, мета не досягнута. Чому так відбувається?

Жінки, які припинили грудне вигодовування, дуже часто продовжують залишатися в психофізіологічному стані «МАТИ».

Вони живуть з колишніми установками: «Я - мати, що годує, я повинна забезпечувати харчуванням не тільки себе, але і малюка ...», за звичкою (має несвідому природу) харчуються більш калорійне, ніж необхідно для забезпечення власної життєдіяльності. Замість схуднення виходить ожиріння.

Схуднення годування грудьми в центрах "Віта"

Необхідною, але недостатньою, умовою виступає збалансоване низькокалорійне харчування. Для успішного схуднення важливі і посильні фізичні вправи, що допомагають збільшити енерговитрати.

Однак, набагато важливіше - переключитися з «материнського» стану в інше, більш енергоємне. Програма схуднення по Семенову передбачає перемикання в іпостась «струнка сексуальна жінка».

Будь-яка з наших програм схуднення допомагає повернути жіночий погляд на питання статі, тобто переключити світосприйняття і фізіологію в сприятливий для схуднення аспект.

Перестати харчуватися так, як під час вагітності та лактації, успішно вдається практично всім учасницям програм схуднення в центрах «Віта». Тисячі жінок схудли після пологів в центрах "Віта", вийде і у вас. Дерзайте, пам'ятаючи про природній здатності жінки повертатися в стан, що передує зачаття ...

Досягнення мети - цілком реально.

Бажаємо успіху!



експерт випуску
Сергій Петрович Семенов
автор методики схуднення, лікар-психотерапевт, рефлексотерапевт

Чому ж після пологів одні можуть схуднути повернутися до колишніх форм дуже скоро, а іншим це ніяк не вдається?
Як народити і позбавитися від зайвої ваги після декретної відпустки?
Чому вага не йде відразу після вагітності?
Чому так відбувається?

Новости