Як і з чим носити парку 2018: 15 стильних образів

  1. Модні жіночі парки 2018 фото новинки
  2. З якою взуттям носити парку 2018 фото варіанти
  3. З якими аксесуарами носити парку 2018 фото новинки
  4. Модні жіночі образи з паркою 2018 фото
  5. Стильна жіноча парку з хутром фото 2018 новинки
  6. З чим носити парку навесні і восени 2018 фото варіанти
  7. З чим носити парку взимку 2018 фото приклади варіанти

Модні парки вже кілька сезонів поспіль не здають позицій, і це цілком закономірно: куртки відрізняються універсальністю, зручністю і великим вибором моделей і забарвлень. Парки стали популярними в США в 50-і роки: в процесі розробки зручної моделі для пілота фасон куртки був запозичений у ескімосів. Незабаром парку стала популярна не тільки серед пілотів, а й усього населення.

Простора куртка довжиною майже до коліна добре захищає від холоду і дощу, додаткові застібки і шнурки утеплюють її, а велика кількість накладних кишень додають практичності. Сьогодні куртки-парки часто миготять на вулицях і сторінках фешн-блогерів в розділах street style. Куртки-парки підходять усім, але при виборі моделі слід враховувати зростання і тип фігури.

Модні жіночі парки 2018 фото новинки

Такі легкі куртки прикрасять образ теплою весною або ранньою осінню. Для більш холодної погоди все-таки слід зупинити вибір на класичних щільних тканинах (бавовна і денім зі спеціальним просоченням). Парку з текстилю без підкладки хороша для літніх вечорів. Флісова парку ідеальна для осені, коли ще не дуже холодно.

А ось на зиму варто вибирати утеплену куртку-парку з хутряною або пухової підкладкою, заощадити можна на синтепоні. Більшість виробників випускають парки з розрахунком на м'які зими Європи, і часто хутром оторачивались тільки капюшон. Будьте уважні при покупці і шукайте парку з надійним утеплювачем.

Якщо ви займаєтеся спортом, ведете активні спосіб життя, більшу частину часу проводите на відкритому повітрі, тоді спортивний костюм - це річ №1 у вашому гардеробі. Одними з кращих є спортивні костюми фірми Боско. Яскрава палітра кольорів і зручний крій дозволять підібрати костюм під індивідуальні вимоги. Дівчатам, які люблять розкіш і хочуть завжди виглядати елегантно, не обійтися без стильного хутряної жилетки.

З якою взуттям носити парку 2018 фото варіанти

До речі, з якою взуттям носити парку взимку - один з найбільш нагальних. Неформальний і продуманий образ вимагає особливого вибору взуття для комплектів на кожен день. Але відмовлятися від витончених чобітків на шпильці або ботильйони на підборах зовсім не варто. Саме безпрограшна комбінація - це парку плюс джинси. Доповнити комплект можуть светри, сорочки і взуття без каблука.

Шанувальники стилю Casual можуть надіти парку не тільки з джинсами, але і з вузькими брюками і легінсами. Взуття для такого комплекту вибирайте на плоскій підошві, наприклад, кросівки, кеди або уггі. Незважаючи на гадану брутальність, куртка-парку здатна підкреслити крихкість і жіночність дівчини, якщо поєднувати її з романтичними сукнями або короткими спідницями. Не знаєте яке взуття носити з паркой- вибирайте на платформі або стійкому каблуці.

З курткою-паркою будуть доречно виглядати не тільки черевики на товстій підошві, а й елегантні кросівки на прихованої танкетці. Таке взуття допоможе створити легкий і милий образ. Носити снікерси і парку найкраще з вузькими джинсами по фігурі. Особливо ефектно виглядає поєднання парки захисного кольору, синіх джинсів і яскраво-жовтих черевиків Timberland: грубі черевики підсилюють мілітарі-ефект, а кольори гармоніюють між собою.

З якими аксесуарами носити парку 2018 фото новинки

Важливою складовою красивого способу є аксесуари. Тому їх теж потрібно ретельно підбирати. З паркою найкраще виглядають всілякі в'язані шапки і шарфи, а також берети. Сумка повинна бути об'ємною і без жорсткої основи. Якщо ви прихильниця спортивного стилю, вибирайте модні жіночі рюкзаки.

Що вам точно не підійде, так це ділові сумки жорсткої форми. В іншому обмежень за розміром і моделям немає. З паркою добре виглядають портфелі, рюкзаки, почтальонкі, шоппери, великі сумки м'якої форми. Парки люблять цікаві аксесуари: шапки, снуди, рюкзаки. Теплі класичні брюки теж ефектно виглядають з паркою. Доповніть образ крислатим капелюхом і сумочкою.

І хоча капюшон з хутром захистить голову від вітру, дощу і морозу, рекомендуємо не відмовлятися взимку від головного убору. Зупиніть свій вибір на в'язаних шапках: фактурних, об'ємних або, навпаки, щільно облягають голову.

Альтернативою в'язаній шапочці в образі з паркою стануть головні убори з мілітарі-тематикою: кепі і хутряні шапки-вушанки. Незважаючи на зовнішню грубість і матеріалу, і зовнішнього образу, парку можна надягати навіть з вечірніми сукнями - образ вийде крихким і жіночним. Додайте в якості аксесуарів ботильйони на стійкому каблуці або на шпильці, а також пояс на талію.

Модні жіночі образи з паркою 2018 фото

Унікальне якість парки полягає в тому, що її можна одягати під будь-який одяг будь-якого стилю. Добре вона буде виглядати з джинсами різних кольорів і моделей, вузькими, широкими, з манжетами. Парку відмінно підходить під вузькі штани, зі шкіри, в стилі мілітарі (з кишенями і на заклепках). А ось з брюками, де є стрілки, куртка не поєднується. Лосини і леггінви відмінно підходять під парку. Взимку можна одягати теплі легінси, восени шкіряні, а навесні і влітку з трикотажу.

Спідниця може мати різну довжину, бути міні або спідниця-олівець, плісе до статі, прямий з довжиною до коліна, джинсового, трикотажної. Шорти краще підбирати з щільної тканини, або джинсові. Плаття. Сукня може бути вечірнім, класичним або коротким і стильним. Плаття-светр, з трикотажу з довжиною до коліна, шифонової.

Для парки не варто сильно фарбуватися і робити грандіозну зачіску, тому що зовнішній вигляд буде досить безглуздим. Краще природного способу в даному випадку нічого немає. Сумки з дуже щільною шкірою або вечірні сумки не підійдуть, краще брати об'ємні, спортивні, можна з тканини.

Сумки з дуже щільною шкірою або вечірні сумки не підійдуть, краще брати об'ємні, спортивні, можна з тканини

Туфлі на танкетці, або на платформі з парку не поєднуються. Маленький розмір парки буде виглядати непривабливо. Таким чином, вибираючи парку для зими або міжсезоння, ви не прогадаєте. Ця сучасна річ універсальна і при цьому дуже модна, стильна, зручна і тепла.

Стильна жіноча парку з хутром фото 2018 новинки

Дизайнери пропонують парки з натуральним хутром шиншили, лисиці, норки, кролика. Така куртка буде не дешевою, але зате виглядає просто шикарно. Парки декоруються красивими і ексклюзивними гудзиками, застібками, можуть мати широкий пояс. Для зимових моделей курток хутро може служити основним матеріалом, наприклад, парку-дублянка, всередині оброблена кролячим хутром з колекції Alexander MacQueen, у Iceberg парки з хутром лисиці, а ось у Gaultie парку має хутро норки.

І наостанок поговоримо про колір. Зараз у продажу є чимало парок з хутром синього, бордового, рожевого і інших кольорів. З одного боку, контрастна обробка створює деякі складності в комбінуванні. Наприклад, жорсткий мілітарі вже не вийде. З іншого боку, осіннім і особливо зимовим гардеробу тепер не вистачає кольору. І якщо у нас буде той же мілітарі з часткою гумору, то чому б і ні.

Кольоровий хутро дозволить додати в образи з паркою ті кольори, які не дуже асоціюються з хакі. Важливо лише, щоб відтінок хутра гармоніював з палітрою вашого гардеробу, і не довелося купувати нові речі спеціально до парку. Тому наш вердикт: паркам з кольоровим хутром тверде «так»!

З чим носити парку навесні і восени 2018 фото варіанти

З чим носити парку навесні і восени 2018 фото варіанти

Напередодні осені не поспішайте прибирати подалі легковажні літні сукні довжиною «міні». У дуеті зі злегка брутальної паркою вони будуть виглядати чудово. Футболка в цьому випадку має бути єдиною жіночною і sекsапільной річчю в наряді, доповніть комплект щільними колготками і зручними черевиками або чобітьми на плоскій підошві і трендовий образ вам гарантований.

Навесні і восени можна замість джинс надіти легінси або облягаючі штани-скинни з широкою футболкою, або більш sекsуально - з блузкою, топом і тому подібними речами. Для романтичного образу краще вибрати високі шпильки або босоніжки, а ось для спортивного комплекту з паркою можна обмежитися і кросівками, конверсії або балетками. У прохолодну погоду замініть їх уггамі і ваш образ нітрохи не постраждає.

Нелегко розібратися в тому, з якою взуттям носити парку навесні, коли ще не встановилася остаточно тепла погода і може раптово після обіду випасти сніг. Модні будинки часто поєднують парку з жіночними сукнями і строгими спідницями-олівець. А в якості аксесуарів додають взуття на платформі або стійкому каблуці.

Це безпрограшний варіант для комплекту в будь-якому стилі, так що радимо занести їх до списку обов'язкових покупок, якщо в цьому році плануєте придбати парку на осінь або зиму.

З чим носити парку взимку 2018 фото приклади варіанти

Ставши володаркою подібної моделі на питання «з чим носити парку восени і взимку?» Завжди знайдеться очевидну відповідь. Ідеально такі моделі поєднуються з нарядами на основі джинсів будь-яких фасонів. При особистому підборі варто враховувати лише тип власної фігури. Широкі по всій довжині «бойфренди» і куртка прямого силуету довжиною до середини стегна створять елегантний, але складний силует. Він буде виглядати ідеально тільки на володарка дуже струнких і високих фігур.

Щоб не зіпсувати пропорції силуету не варто поєднувати такі куртки з широкими і максимально довгими спідницями і брюками. Так само не варто експериментувати зі строгим класичним стилем, віддавши перевагу smart casual. Але ось у чому наймоднішим паркам немає рівних при створенні модних міських образів - так це вдалі колірні поєднання. Тим більше що актуальні тренди наполегливо рекомендують моделі ефектних кольорів і відтінків.

У холодну пору року замість обридлого пуховика придбайте зимову парку з капюшоном. Найтепліша модель - на хутряній підкладці, яка може зніматися. Носіть її під будь-які джинси і легінси в поєднанні з джемпером. Зимову парку відрізняє хутро, капюшон, теплі тканини і підкладки. Носити таку куртку можна з тими ж речами, що і інші різновиди парки.

Носити таку куртку можна з тими ж речами, що і інші різновиди парки

Відмінним смакує зі блакитні джинси, черевики кольору хакі і зелена парку. Як доповнення до образу надіньте картату сорочку. Смарагдова парку складе відмінний комплект з чорними шкіряними штанами. В цьому випадку доповненням до образу виступлять коричневі чоботи або півчобітки, а також в'язана біла шапки і шарф.

А вам подобаються такі поєднання? З нетерпінням чекаємо ваших коментарів!

Читайте також: Базові аксесуари: які прикраси та сумки обов'язково повинні бути в гардеробі

Якщо Вам сподобалася стаття, збережіть до себе і поділіться з друзями!

За матеріалами: irenastyle.ru

А вам подобаються такі поєднання?

Новости