Як вести себе після сварки з чоловіком: настройка на позитив

  1. 1. Пауза
  2. 2. Визнання помилок
  3. 3. Не піддавайтеся на провокацію
  4. 4. Тісний контакт
  5. 5. Додайте почуття гумору
  6. 6. Поступайтеся
  7. 7. Позитивний настрій
  8. 8. шокує його

Доброго часу доби, шановні читачі Доброго часу доби, шановні читачі!

Як ми знаємо, відносини мають на увазі під собою не тільки любов і радість. Як правило, це складна робота над зміцненням почуттів, при цьому інструментами є далеко не компліменти, подарунки та любовні втіхи. Ні!

«Як поводитися після сварки з чоловіком» - це актуальне питання, яке повинен, час від часу, виникати у свідомості жінки. Адже все відносини міцніють з огляду на рішення складних ситуацій, що виникають на спільному життєвому шляху. І сварка - це часто зустрічається явище в даному процесі.

З одного боку, вона необхідна, щоб ефективніше вирішити нерозуміння між супутниками. З іншого, це явище необхідно намагатися уникати, так як наслідки можуть надати руйнівний вплив на відносини.

Для того щоб налагодити відносини, і по можливості уникати конфліктів, і при цьому не пред'являти завищених вимог до партнера, все це зрозуміти допоможе марафон «Магія Досягнень»

Подивитися

Безумовно, не варто. Це необхідно! Як показує практика, більшість сварок, що виникають при серйозних відносинах, відбуваються з ініціативи слабкої статі. Смішно, але, сьогодні, чоловіки приписують жінкам, до всіх інших достоїнств, такий плюс, як вміння прощати свого супутника, навіть якщо він ні в чому не винен.

Саме жінці необхідно «йти на зустріч» першої, так як саме їй дано розтопити лід у серці. І ніяк не інакше! Однак це не поширюється на ті випадки, коли в сварці цілком і повністю винен чоловік, або вона не має серйозних масштабів.

Далі, наведемо кілька ефективних методик, як вести себе після сварки з чоловіком. У комплексі, або окремо, вони дозволять швидко і надійно налагодити відносини.

1. Пауза

Пауза

Ні в якому разі не можна вдаватися до примирительному розмови відразу ж після сварки. По-перше, ви самі ще остаточно не відійшли від конфлікту, і не здатні контролювати свою поведінку. Зважаючи на це можна лише погіршити становище.

Навіть якщо ви володієте швидкої відхідливістю, то не факт, що аналогічне властивість є у вашого супутника. Як правило, представники сильної статі вважають за краще ненадовго «піти в себе» після сварки з супутницею. Це дозволяє все зважити, а головне - заспокоїтися.

Постарайтеся почекати проміжок часу до початку примирливого розмови. Займіться справами по дому, сходіть в магазин. Але й затягувати з такою паузою не можна.

2. Визнання помилок

Визнання помилок

Саме з нього починається примирення. Інтонація не повинна бути викликає. Не варто підвищувати голос, і вже тим більше, не можна вдаватися до звинувачення. У сварці кожна сторона одночасно і винувата, і постраждала. Попрацюйте перед розмовою над аналізом власної поведінки і допущених в ньому помилок. Визнайте їх перед собою, потім повторіть це перед своїм супутником.

Справа в тому, що слово «Вибач» повинно мати сенс, і це не проста формальність. Чоловік хоче гарантії, що подібного не станеться, а для цього провинилася сторона зобов'язана визнати свої помилки.

3. Не піддавайтеся на провокацію

Не піддавайтеся на провокацію

Не факт, що чоловік буде цілком настроєний на перемир'я. У більшості випадків, осад залишається надовго, і в примирливому розмові, це дасть про себе знати. Супутник буде намагатися зачепити вас, або сказати щось образливе зопалу.

Пам'ятайте свою мету - ви хочете помиритися, щоб скоріше повернути щастя і гармонію в ваші відносини. Не звертайте уваги на закиди. Заздалегідь перед розмовою, дайте собі таку установку.

Досить раз зробити акцент на іншому моменті в примирливому розмові, як він виллється в новий конфлікт.

4. Тісний контакт

Тісний контакт

При спілкуванні намагайтеся далеко не віддаляться від свого супутника. Близьке знаходження біля улюбленого, підкреслює Ваші наміри помиритися. Також, воно обеззброює. Він ніби піддається чарам. Йому хочеться швидше закінчити цю розмову, і зробити залишився до вас крок.

Кращими методами поведінки себе з чоловіком після сварки є і фізичний контакт. Дотик, обійми - все це зіграє свою роль в примирливому розмові. Вам стане простіше знаходити потрібні слова, відчуваючи тепло коханої людини. Він і зовсім почне «танути» під напором жіночої ласки.

5. Додайте почуття гумору

Додайте почуття гумору

Як показує практика останніх століть, гумор навіть на похоронах не буває зайвим. Намагайтеся розбавляти їм ваше спілкування. Наприклад, якщо вам потрібно підкреслити недоліки свого супутника, вдавайтеся до порівнювання його з персонажем з мультиків. Робіть жартівливу інтонацію, частіше посміхайтеся.

Головне, робіть це щиро і з позитивними намірами, щоб такий спосіб поведінки не здався коханому глузуванням.

6. Поступайтеся

Поступайтеся

Часто сварки зосереджені біля будь-яких предметів, занять або певних відносин до чого-небудь. Перед тим, як почати конфліктувати через що-небудь, подумайте, а чи варто? Що для вас важливіше? Наприклад, чи може розбита ваза послужити приводом для розлучення? Або чи варто затаїти образу на улюбленого зважаючи на його не розташування до вашої нової зачіски?

7. Позитивний настрій

Позитивний настрій

З самого початку розмови ви повинні зберігати його. Безпосередньо перед примирної бесідою налаштуйтеся на життєрадісний лад. Під час процесу не забувайте собі нагадати, що все добре, і через кілька хвилин стане ще краще. Сварка - це лише тимчасове явище, і у нього є властивість закінчуватися.

8. шокує його

шокує його

Ця методика поведінки себе з чоловіком після сварки, працює окремо від перерахованих вище, і, як правило, не вимагає доповнень. Суть її полягає в тому, що навряд чи улюблений встоїть перед вашим виходом до нього в красивому нижньому білизна. Страсна і розпусна, ви закрутите голову своєму супутнику, і він геть забуде про причини конфлікту.

Головне, не робити цього відразу після сварки (хоча може бути і навпаки - все залежить від його характеру). Чоловік чекає одного, але отримує зовсім інше - несподіване, але має той же підсумок, що і очікуване. Як говориться в сферах маніпулювання «Шокувати і гіпнотизувати!».

Єдиним негативним наслідком даної методики може виявитися бажання чоловіка знову сваритися, щоб домагатися такого примирення. Дерзайте!

Див. також " Як врятувати стосунки на межі розриву або хто винен? » Далеко не завжди розлади закінчуються миром, закохані живуть довго і щасливо. На жаль, дуже часто логічним завершенням любовних зв'язків стає їх розрив.

Поділися статтею з одним:

Перед тим, як почати конфліктувати через що-небудь, подумайте, а чи варто?
Що для вас важливіше?
Наприклад, чи може розбита ваза послужити приводом для розлучення?
Або чи варто затаїти образу на улюбленого зважаючи на його не розташування до вашої нової зачіски?

Новости