Як пробачити зраду чоловіка і жити далі

  1. Короткий зміст:
  2. Як себе вести пробачивши зраду чоловікові
  3. Чи потрібно прощати зради
  4. Чи є життя після зради

Деякі жінки в житті стикаються з невірністю дружина. Потім автоматично виникає питання «Як пробачити зраду чоловіка і жити далі?». Перш за все, негатив позначається на внутрішньому стані, самооцінці. Жінка може відчувати злість, розчарування, образу. З'являється відчуття власної непривабливості, комплекси неповноцінності. Іноді жінці здається, що життя просто котиться під укіс.

Короткий зміст:


Як пробачити зраду чоловіка і жити далі: поради психолога

Психологи радять спочатку виплеснути емоції, інакше вони надалі будуть тільки заважати повернути душевний спокій. Деяким допомагає биття посуду. Однак її може знадобитися ціла гора. Простіше - звернутися до подруг, виплакатися їм в «жилетку», виговоритися. Навіть якщо розповідь буде повторюватися - потрібно його продовжувати, поки жінка сама не втомиться скаржитися.

По-іншому виплеснути емоції допоможе:

1. Прослуховування голосної музики.

2. Прогулянки швидким кроком, пробіжки, великі фізичні навантаження.

3. Можна зайнятися корисною справою. Головне, щоб руки були зайняті постійно.

Основне правило - не показувати вибуху почуттів невірного чоловіка. Однак гніву вихід просто необхідний. При цьому психологи відзначають, що хоч вимовлятися і корисно, але докоряючи невірного чоловіка, існує ризик ще більше від нього віддалитися.

Прощати чи зраду чоловіка? Коли це одиничний випадок, то не варто відразу «рубати з плеча». Якщо жінка не хоче втрачати чоловіка і бажає продовжити з ним життя, краще використовувати методику «порожнього стільця». Потрібно представити даний предмет і сидить на ньому чоловіка і почати висловлювати всі свої образи, емоційно вихлюпувати гнів.

Потрібно представити даний предмет і сидить на ньому чоловіка і почати висловлювати всі свої образи, емоційно вихлюпувати гнів

Краще виговоритися в порожній простір. При цьому почуття образи буде танути з кожної виголошеній фразою. Підсумок - ризик конфліктної ситуації, яка призведе до розлучення або нового сплеску гніву - знижується.

прийняти те, що трапилося

Після того як жінка виговоритися, настає стадія, коли те, що трапилося потрібно просто прийняти, як доконаний факт. Тут головне, - зберегти розсудливість. Гнів завадить тверезо оцінювати ситуацію. Якщо є бажання зберегти сім'ю, жінка повинна залишатися спокійною. Найбільш правильно, але не така вже й легка рішення - відпустити біль. Важливо прийняти факт, що те, що трапилося вже не змінити.

Зрада має місце, тепер потрібно орієнтуватися на поліпшення майбутнього. Для цього необхідно працювати над собою і намагатися заповнити дні тільки позитивними емоціями.

Змусити чоловіка покаятися

Зрадники завжди схильні звинувачувати в своїй зраді інших. Досить часто в цьому винна холодність дружини. В інших випадках змінив чоловік намагається, звинувачуючи дружину просто викликати до себе жалість оточуючих. Допускати відчуття власної провини жінка не повинна. У шлюб вступають дорослі люди. Перекладати на іншого відповідальність за свій вчинок - просто «дитячий сад».

Пробачити можна, тільки якщо це був одиничний випадок, вчинений за дурниці і коли чоловік щиро розкаюється у скоєному. В інших випадках, а особливо коли чоловіки намагаються тиснути на жалість - це незрілі особистості, готові в майбутньому повторити проступок.

відвертий діалог

Для деяких чоловіків невірність - просто випадковість, тимчасове «помутніння розуму». Якщо вони бажають зберегти сім'ю, то їх цікавить питання «прощають жінки зраду чоловіка?». Це залежить від характеру жінки і конкретної життєвої ситуації.

Нерідко до чоловічої зраді призводить поведінку подружжя. Перш ніж звинувачувати чоловіка, жінка повинна подивитися на себе з боку (в тому числі і оглянути внутрішній світ). Якщо є така можливість - найкраще «поговорити по душам». Таке обговорення виявить, де початок тріщини у відносинах і дасть можливість повернути колишні почуття. Жінка не повинна звинувачувати чоловіка, потрібно його вислухати. При цьому дуже важливо зберігати спокій і стримувати свої емоції.

Агресія тільки автоматично спровокує захист. Тоді чоловік вже не відкриє для подружжя свої думки. Часто мирний відверту розмову здатний вирішити конфліктну ситуацію. По крайней мере, можна залишитися друзями.

Якщо чоловік змінив один раз, це може повторитися знову. Довіра, яке вже було втрачено, відновити дуже важко. Можна спробувати поговорити про пізніх дзвінках, парафіях додому і т. Д. Висловити, як це сприймається з жіночої сторони. Якщо чоловік дорожить сімейним життям, то постарається виправити ситуацію і завоювати втрачене довіру.

Згадувати хороші моменти

Не варто зациклюватися на негативі - зраді. Потрібно намагатися якомога частіше згадувати хороші моменти, які були спочатку. Знову відчути радість від першої зустрічі, поцілунку, спробувати повернути те відчуття радості, яке було під час зустрічей.

Придбати спокій допоможе переживання хоч і маленьких, але родинних радощів. При цьому потрібно згадати всі достоїнства чоловіка, адже колись він заслужив любов. Всі хороші його якості потрібно промовляти вголос. Це автоматично і несвідомо допоможе пробачити зраду і завданий біль.

роздільне проживання

Для обдумування ситуації подружжю потрібно побути на самоті. Хороше рішення - тимчасово пожити окремо. Це допоможе не тільки повернути собі незалежність, а й зрозуміти, наскільки велика була цінність шлюбу. Через певний час жінка сама зрозуміє, що їй хочеться робити далі і як будувати своє життя.

нові захоплення

Допоможуть забутися і нові захоплення. Якщо в добі залишаються вільні години - потрібно зайняти їх повністю. Тоді пригніченість турбувати перестане. Наприклад, можна зайнятися спортом. Втома добре знімає стреси, організм починає виробляти «гормони щастя». Гармонію допоможе придбати йога.

Можна зайнятися ремонтом, переплануванням квартири, фотографією і т. Д. Будь-яке заняття, яке до душі - відверне від сумних думок і подарує позитивні емоції. Особливо допомагає монотонна робота, яку потрібно виконувати руками.

зайнятися дітьми

Діти завжди дають сили пережити навіть найскладніші часи. Потрібно приділити їм ще більше уваги, частіше спілкуватися, прогулюватися. Малюки завжди відчувають розлад у родині і в цей час їм дуже нелегко. Однак карати батька, забороняючи бачитися з дітьми, не можна.

підвищувати самооцінку

Зраду чоловіка найскладніше переносять невпевнені в собі жінки. Чоловікам подобається саме їх антипод. Потрібно постаратися відволіктися, сміятися, веселитися і привертати увагу протилежної статі. Рекомендується оновити гардероб, почати відвідувати фітнес та салони краси.

Важливо будь-якими способами підвищити власну самооцінку. Для цього можна навіть згадувати компліменти. Попросити одного описати ваші гідності. Ще краще - записувати навіть кожну дрібницю, а потім перечитувати записи. Важливо повернути віру в себе і відчуття захоплення оточуючих.

Не можна ревнувати

Як пробачити і забути зраду чоловіка? Після зради чоловіка довіритися іншій людині дуже складно. Ревнощі часто протистоїть поверненню гармонії відносин. Потрібно постаратися зрозуміти, чому чоловік пішов до іншої жінки.

Допомога психотерапевта

Допомогти впоратися з проблемою можуть психотерапевти. Вони зможуть оцінити виниклу проблему неупереджено. Сторонній погляд може виявити нюанси, які не бачать навіть обидві сторони конфлікту. Будь-яка ситуація переборна, головне - бажання, в тому числі і до виправлення. Психолог допоможе заново набути впевненості в собі, впоратися з депресією, відчаєм, низькою самооцінкою.

очікування

Не потрібно «рубати зопалу». Потрібен час, щоб впоратися з болем і образою. Не варто зображувати щасливу жінку, якщо це не так. Бажано покопатися в минулому і згадати обопільні образи, а потім їх відпустити. Не варто мучити чоловіка постійними нагадуваннями, це тільки ще більше відштовхне його.

Як себе вести пробачивши зраду чоловікові

Як себе вести пробачивши зраду чоловікові

Чи варто прощати зраду чоловіка, якщо це одиничний випадок? Така ситуація говорить про проблеми в сім'ї. Досить часто після шлюбу жінка поступово перестає за собою стежити, повністю віддавши своє життя дітям або коханому чоловікові. Однак при цьому не можна забувати і про власну зовнішність. Для повернення колишніх відносин доведеться попрацювати над собою.

Після зради чоловіка бажано деякий час пожити окремо. Це дасть можливість розібратися у власних почуттях, а жінці - постати потім перед чоловіком, змінившись зовні. Якщо є спільні діти - перешкоджати їх спілкуванню не потрібно. Не треба просити чоловіка повернутися. Примирення - процес тривалий. Це непростий період і відновлювати відносини повинні обидва учасники.

Чи потрібно прощати зради

Розмірковуючи, чи варто прощати зраду чоловіка, варто згадати кілька аргументів за примирення:

1. Це могло статися тільки єдиний раз, абсолютно випадково і чоловік до коханки не відчуває ніяких почуттів. Особливо якщо він вибачився і розкаюється у скоєному.

2. Загальні цінності. Це можуть бути діти, бізнес, житло. Чи варто втрачати це через єдиною чоловічою помилки?

3. Самотність - завжди погано для будь-якої людини.

4. Прощення - це благородний вчинок. Він дасть чоловікові зрозуміти, що та, якій він змінив - любляча і сильна. Найчастіше зрада більше не повториться.

Однак є й інша сторона медалі - постійні зради чоловіка, прощати чи ні таке? Якщо це повторюється систематично, значить, буде тривати, поки віддана жінка не змінитися і наново не прикує увагу коханого. У цьому випадку тільки два варіанти - розійтися або закривати очі на невірність.

Чи є життя після зради

Зрада завжди означає тріщину у відносинах і переломний момент в житті. Повернутися до колишнього життя вже не вийти, навіть якщо жінка пробачить. Доведеться обом будувати нові відносини. На це можуть піти місяці або роки. Однак перш ніж засуджувати свою половинку і «рубати з плеча» - все-таки потрібно в першу чергу подивитися на себе. Може бути причина криється в самій жінці.

Потім автоматично виникає питання «Як пробачити зраду чоловіка і жити далі?
Прощати чи зраду чоловіка?
Якщо вони бажають зберегти сім'ю, то їх цікавить питання «прощають жінки зраду чоловіка?
Чи варто втрачати це через єдиною чоловічою помилки?
Однак є й інша сторона медалі - постійні зради чоловіка, прощати чи ні таке?

Новости