Як вести себе на фотосесії в студії

  1. інтерв'ю
  2. Виявляється ...
  3. Приєднуйтесь
  4. Організаційні питання
  5. Зйомка

інтерв'ю

Клара Новікова: "Для мене немає заборонених тем"
Раніше мені здавалося, що, якщо цілий вечір виступає один артист розмовного жанру, - це нудно. Але на концерті Клари Новікової переконалася, наскільки була не права. Як вона вміє спілкуватися з залом! Та й зал, здавалося, перетворився в єдине ціле, слухав артистці, затамувавши подих. І сміявся, просто до знемоги.

Виявляється ...

Наука і спорт
Високі досягнення спортсмена залежать не тільки від фізичної форми, а й від того, як він екіпірований. Спортсмен може і не знати, скільки всяких ноу-хау вкладено в його перемогу.

Приєднуйтесь

Якщо у вас виникло бажання зробити власний фотосет в професійній студії, слід знати, як це відбувається. Адже якщо прийти туди, не підготувавшись, бажана фотосесія може розчарувати. Зараз студійні фотосет користуються величезною популярністю, тому знайти студію, що займається професійною фотографією, не складе труднощів. практична кожна фотостудія (Москва може похвалитися цілою низкою студій з професійним фотографами світового рівня) в своєму розпорядженні все необхідне устаткування і супутніх персоналом.

Організаційні питання

Насамперед потрібно вибрати студії, що задовольняють вашим вимогам, і визначитися з ціною, датою проведення і тривалістю зйомки. Слід пам'ятати, що образ для фотографії придумуєте ви самі, студія може допомогти лише з макіяжем і зачіскою. Одяг і реквізит також потрібно шукати самому.

Ваш час починається з обумовленого терміну, а не коли ви прийшли, тому краще не спізнюватися, а приходити за 20 хвилин до початку, а якщо вам потрібен візажист або стиліст, то зовсім за годину.

Зйомка

Якщо фотосесія відбувається в холодну пору року, в студію в обов'язковому порядку слід взяти змінне взуття. По-перше, це врятує від можливого псування майна студії, по-друге, на підлозі не залишиться слідів води і бруду, що спростить роботу редакторів.

На зйомці важливо вести себе природно, не бути скутим. Це може бути непросто, однак фотограф постарається зробити все, щоб ви відчували себе комфортно. Якщо ж ви не знаєте, як поводитися перед об'єктивом, - слухайте поради фотографа, він зможе коригувати ваші пози, поправляти одяг і волосся. Але найкраще буде повністю відкритися об'єктиву, уявити, що це своєрідна гра, де ви - актор, що втілює самі різні образи. Тоді фотосесія вийде максимально живий і такою, що запам'ятовується.

У процесі зйомки буде постійне бажання подивитися на результати. Однак робити це занадто часто не рекомендується, це відволікає від процесу і збиває весь темп. В кінці фотосесії фотограф покаже вам найкращі фотографії.

Зміна одягу або реквізиту буде займати деякий час, але вже не стільки, як підготовчий етап, так як відбувається, як правило, під час перебудови обладнання. Від цього весь процес відбувається без перерв як для фотографа, так і для моделі. В кінці довгої фотосесії ви можете відчувати себе втомленим і виснаженим, але вас будуть гріти думки про майбутній враження від вдалого фотосету.

Новости