Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014 / Активатор Windows 8.1

  1. СКАЧАТИ Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014 / Активатор Windows 8.1 /

Раніше ми з вами розглянули   Як встановити windows 8 Раніше ми з вами розглянули Як встановити windows 8.1 , У вас як і у нормальної людини виникне питання, як же активувати Windows 8.1, все робиться дуже просто.

1 спосіб у вас є ліцензійний ключ, вводимо його і живемо спокійно, але ми ж росіяни, і не звикли платити пендосов :) йдемо до другого способу, і будемо ліцензувати нашу операційну систему за допомогою спеціального програмного забезпечення, KMSAuto Net 2016, в простолюдді активатор Віндоус.

У цьому нам допоможе утиліта KMSAuto Net 2016 1.4.4.

4

Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014-00

Посилання на скачування утиліти KMSAuto Net 2014 1.4.4. шукайте нижче. KMSAuto Net 2014 року - програмою для активації ОС Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 Creators Update, Windows Server (2008, 2008 R2, 2012 2012 R2), а також volume-редакцій Microsoft Office 2010, 2013, 2016

Принцип роботи програми досить простий: вона емулює KMS-сервер і операційна система потім активується на ньому, після чого цей сервер видаляється.
Взагалі, KMS-активація - абсолютно законний метод активації Windows, розроблений самою Microsoft для активації корпоративних продуктів, тут нічого нового немає. Справа в тому, що в Windows 8.1, наприклад, стандартний спосіб підключення до сервера активації через локалхост (127.0.0.2-254) заблокований, так ось, утиліта змушує думати систему, що КМС-сервер знаходиться не на вашому комп'ютері, а десь то в мережі. Що таке KMS-активація, можна прочитати на сайті Microsoft, при бажанні.

Запускаємо програму від імені адміністратора

Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014-01

Перед вами відкриється головне вікно програми, відразу бачимо велику кнопку Активувати, яка і запустить механізм установки ключа в Windows 8.1 і активує її.

Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014-02

Можна активувати або Windows або Office.

Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014-04

Порада: Спочатку потрібно активувати Windows і Office в ручному режимі і тільки після цього, коли переконаєтеся що активація проходить, можна створити завдання в планувальнику для реактивації продуктів через кожні 25 днів. Якщо система ніяк не хоче активуватися по-пробуйте в Професійному режимі перейти на вкладку "Програми" і примусово встановити GVLK ключ для своєї редакції Windows, а потім знову пробуйте активувати.

Додаткова інформація:

---------------------------------

Для активації Windows 8.1 безпосередньо необхідно встановлювати TAP мережевий адаптер і використовувати IP адреса 10.3.0.2-254 або використовувати спеціальний драйвер. Все це вбудовано в програму.

Для активації по локальній мережі TAP інтерфейс можна не встановлювати і використовувати для активації мережеву адресу комп'ютера. Якщо ви перенастроїли програму і вона перестала нормально працювати - виконайте пункт меню "Скинути налаштування програми". Всі настройки встановляться за замовчуванням.

Додаткові параметри запуску програми (ключі):

---------------------------------

/ Win = act - Запустити програму в прихованому режимі, активувати Windows і вийти з програми.

/ Off = act - Запустити програму в прихованому режимі, активувати Office і вийти з програми.

/ Log = yes - Запустити програму в прихованому режимі, створити файл ActStatus.log і вийти з програми.

/ Kmsset = yes - Запустити програму в прихованому режимі, встановити KMS-Service і вийти з програми. Встановлюється тільки сам KMS-Service, без TAP, WinDivert, Hook.

/ Kmsdel = yes - Запустити програму в прихованому режимі, видалити KMS-Service і вийти з програми.

/ Key = yes - Запустити програму в прихованому режимі, встановити ключ Windows і вийти з програми.

/ Task = yes - Запустити програму в прихованому режимі, створити завдання в планувальнику по активації Windows і Office кожні 25 днів і вийти з програми.

/ Taskrun = yes - Запустити програму в прихованому режимі, виконати завдання за розкладом по активації Windows і Office і вийти з програми.

/ Convert = - Запустити програму в прихованому режимі, виконати підготовку до конвертації редакції Windows і вийти з програми.

Можливі значення ключів: win81pro, win81ent, win81, win81sl, win81wmc

Після цієї функції необхідне перезавантаження комп'ютера.

---------------------------------

Активація або установка KMS-Service буде проведена з настройками встановленими на вкладці KMS-Service.

---------------------------------

При перенесенні програми на інший комп'ютер потрібно скинути настройки Авто Режиму.

Активувати він все одно буде, на те він і авто, але режим може бути не оптимальним для вашого нового комп'ютера.

Для скидання авторежима в початковий стан потрібно переключитися на будь-який інший режим, а потім знову вибрати авто. Все, тепер авторежим скинутий на початкове, стартове стан.

Про способи активації вбудованих в програму

---------------------------------

Програма може проводити активації від Вбудований в неї емулятора КМС Сервера декількома різними способами. Навіщо їх кілька: стандартний спосіб підключення до сервера активації направляти самі знаєте кому ...

Всі застосовувані способи активації призначені для того щоб обдурити систему, зробити так щоб вона "думала" що КМС Сервер знаходиться не на вашому комп'ютері, а десь в мережі, далеко.

Коротенько про режими роботи програми:

---------------------------------

Auto - програма намагається автоматично знайти той спосіб активації який підходить вашій системі. Робляться спроби активувати систему або Офіс від всіх допустимих для вашої системи способів, і той від якого активація пройде програмою запам'ятовується. Для скидання налаштувань режиму на початкові можна переключитися на будь-який інший режим і знову вибрати Auto. Цей режим обраний в програмі за замовчуванням.

Hook - метод, заснований на підміні оригінального файлу системи на спеціальним чином змінений. Після активації повертається на місце оригінальний файл. У нових версіях програми цей метод працює без заміни файлів, всі операції проходять в пам'яті.

WinDivert - в систему на час активації встановить драйвери і керуюча ним програма для емуляції віддаленого підключення до КМС Сервера.

NoAuto - в цьому режимі немає ніякої автоматики, як налаштуєте так все і буде працювати. Для людей які краще за мене знають що, як і коли потрібно робити і чи потрібно це робити. 🙂

TAP - в систему встановлюється віртуальне пристрій, TAP інтерфейс, і активація проводиться через нього. У програмі два драйвера TAP адаптера, якщо у вас вже встановлений один з драйверів - програма буде використовувати для активації драйвер іншого типу, в результаті ваш адаптер залишиться в цілості й схоронності.

* Назви режимів на вкладці Система - це гіпер посилання, натиснувши на які можна змінити деякі настройки.

* Назви режимів на вкладці Система - це гіпер посилання, натиснувши на які можна змінити деякі настройки

Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014-05

Для роботи програми потрібно .NET Framework 4.5

СКАЧАТИ Як активувати Windows 8.1 за допомогою KMSAuto Net 2014 / Активатор Windows 8.1 /

Завантажити KMSAuto Net 2016 1.5.4 Portable (https://goo.gl/4asXdR) пароль hellodolly2017 *

Новости