Як виправити мимовільне згортання або закриття сучасних додатків в Windows 8 і пізніших версіях

Будучи відкинутими в минулому, Modern-додатки (вони ж сучасні, а з недавніх пір універсальні) поступово стають невід'ємною частиною процесу експлуатації Windows 8 і пізніших версій операційної системи, по крайней мере, на сенсорних пристроях

Будучи відкинутими в минулому, Modern-додатки (вони ж сучасні, а з недавніх пір універсальні) поступово стають невід'ємною частиною процесу експлуатації Windows 8 і пізніших версій операційної системи, по крайней мере, на сенсорних пристроях.

Дуже часто, однак, ці додатки показують своєрідну поведінку при роботі з ними, і це може моторошно дратувати. Одна з найчастіших проблем пов'язана з тим, що вони в один момент можуть просто перестати запускатися без видимих ​​на те причин, а недавно я зіткнувся з іншим дивним поведінкою: програми згортаються або закривають себе відразу ж після відкриття.

Ця проблема вже відома Microsoft, і я сподіваюся, що вона буде вирішена одним з майбутніх оновлень, або хоча б в Windows 10. Але зараз, якщо ви зіткнулися з цією проблемою на вашій системі, ось те, що ви можете спробувати, щоб виправити цю заковику.

Примітка

Допущення помилок при управлінні реєстром може негативно вплинути на роботу системи. Так що будьте обережні при редагуванні записів реєстру, а ще краще, якщо ви створите точку відновлення системи , Перед тим як продовжити.

1. Натисніть 1 + R і виконайте команду Regedit в діалоговому вікні «Виконати», щоб відкрити редактор реєстру.

Натисніть   + R і виконайте команду Regedit в діалоговому вікні «Виконати», щоб відкрити редактор реєстру

2. У вікні редактора реєстру клацніть правою кнопкою миші на гілці HKEY_LOCAL_MACHINE і в контекстному меню виберіть «Дозволи».

У вікні редактора реєстру клацніть правою кнопкою миші на гілці HKEY_LOCAL_MACHINE і в контекстному меню виберіть «Дозволи»

3. Далі, в наступному вікні, переконайтеся, що для групи «ВСЕ ПАКЕТИ ДОДАТКІВ» дозволено читання. Якщо опція «Читання» не дозволена, відзначте прапорцем відповідне поле в стовпці «Дозволити».

Якщо опція «Читання» не дозволена, відзначте прапорцем відповідне поле в стовпці «Дозволити»

Повторіть кроки 2 і 3 для інших гілок реєстру.

4. Тепер перейдіть до папки Program Files всередині системного диска. Дана папка розташована в C: \ Program Files, за умови, що операційна система встановлена ​​на диску C. Клацніть правою кнопкою миші на папці і виберіть «Властивості».

5. Рухаємося далі. У вікні властивостей папки перейдіть на вкладку «Безпека» і натисніть кнопку «Додатково».

У вікні властивостей папки перейдіть на вкладку «Безпека» і натисніть кнопку «Додатково»

6. Нарешті, у вікні «Додаткові параметри безпеки для Program Files» переконайтеся, що суб'єкт «ВСЕ ПАКЕТИ ДОДАТКІВ» має доступ «Читання і виконання», який застосовується до цієї папки, її підпапках і файлів. Це важливо, і якщо в вашому випадку застосовані інші настройки, станьте власником папки Program Files з допомогою WinOwnership або TakeOwnershipEx і призначте дозволу для «ВСЕ ПАКЕТИ ДОДАТКІВ».

Це важливо, і якщо в вашому випадку застосовані інші настройки, станьте власником папки Program Files з допомогою   WinOwnership або TakeOwnershipEx   і призначте дозволу для «ВСЕ ПАКЕТИ ДОДАТКІВ»

Повторіть кроки 5 і 6 для папки Program Files (x86), в разі, якщо ви використовуєте 64-розрядну Windows.

Виконавши кроки з 3 по 6, і встановивши відповідні дозволи, завантажити з нього машину. Після перезавантаження проблема повинна бути виправлена.

Новости