Як завантажити оригінальний ISO огляд Windows 8.1 з офіційного сайту!

Привіт шановні гості і читачі блогу Rumman

Привіт шановні гості і читачі блогу Rumman.ru. Сьогодні мова піде про те, Де і Як завантажити оригінальний Windows 8.1. Я вважаю це питання актуальне в колах початківців користувачів Пк. Найчастіше багато користувачів, від незнання починають завантажувати Windows 8 з різних сторонніх ресурсів типу варезних сайтів і торрент трекерів і так далі. Але навіщо завантажувати з сумнівних ресурсів, коли є можливість скачати оригінальну Windows 8 з офіційні сайту Microsoft у вигляді ISO огляду абсолютно безкоштовно. Давайте, розглянемо по подробней як це зробити.

Для того, щоб завантажити оригінальний ISO файл Windows 8.1, переходимо відповідно на офіційний сайт Microsoft. На сторінку для скачування Windows 8.1 за посиланням:

https://www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows8

com/ru-ru/software-download/windows8

На цій сторінці, необхідно завантажити офіційну утиліту від Майкрософт mediacreationtool.exe За допомогою якої можна скачати оригінальний образ Windows 8.1.

Запускаємо файл, який був завантажений. Після чого запускаємо його, при цьому хочу звернути увагу, що утиліта не вимагає установки на ваш комп'ютер. Тому сміливо запускаємо і вибираємо мову випуск і архітектуру Windows.

На наступній сторінці необхідно вибрати спосіб запису завантажувального файлу. Варіантів два:

  • Це створення завантажувальної флешки, пункт «USB-пристрій флеш-пам'яті«. Вибравши який, вам необхідно підключити до комп'ютера флешку, об'ємом пам'яті не менше 4 Гб, і продовжити процес створення завантажувальної флешки. В результаті чого ви отримаєте завантажувальний флешку з операційною системою Windows 8.1.
  • Завантажити ISO файл на комп'ютер. Вибравши даний пункт, ви завантажуйте інсталяційний файл у форматі ISO, для подальшого запису його на DVD диск, тобто для створення завантажувального диска з операційною системою Windows 8.1.

1

Для прикладу давайте виберемо другий пункт. Натискаємо кнопку «Далі», після чого вибираємо місце на комп'ютері куди збираємо зберігати ISO огляд Windows 8.1 і чекаємо закінчення завантаження.

1 і чекаємо закінчення завантаження

Після закінчення завантаження, з'явиться інформаційне вікно: «Запишіть ISO огляд на DVD диск» І будьте готові ввести ключ продукту при установці операційної системи Windows 8.1 :).

1 :)

Після зробленого ви будете мати ISO файл оригінальної Windows 8.1.

Що робити далі сподіваюся всім зрозуміло. Потрібно записати цей огляд на DVD диск. Як це зробити ми з вами розглянемо в іншій статті. На цьому у мене все, сподіваюся тепер ви знаєте: «Як скачати оригінальний Windows 8.1».

Удачі вам! І до нових зустрічей на сторінках блогу Rumman.ru.

Новости