Як створити віртуальну карту QIWI для покупок в iTunes Store

зареєструватися в App Store можна без кредитної картки , Але щоб здійснювати покупки в iTunes Store, у вас повинна бути пластикова карта Visa, MasterCard, Amex. Поширені у нас в якості зарплатних карти Maestro, на жаль, не підійдуть. Проблеми також можуть виникнути з картами Visa Electron.

Однак багато хто не хоче використовувати кредитки в мережі побоюючись шахрайства, і правильно. Нещодавно в магазині Sony був скандал з приводу крадених номерів ...

Кращий варіант, це оформити віртуальну карту (існує тільки її номер і рахунок, без пластику) з невеликим балансом і купувати з її допомогою програми для iPhone в App Store.

Найпростіший варіант - віртуальна карта QIWI. Їй можна розплачуватися по всьому світу: на всіх сайтах, де приймається до оплати звичайна Visa.

Так що пропоную ознайомитися з інструкцією по створенню віртуальної платіжної карти.

Заходьте на сайт Qiwi , У вікні "Вхід в систему" клікаєте "Зареєструватися". Вводите свій номер мобільного телефону, код і ставите галочку "Згоден з умовами оферти". Тут же прийде смска з паролем. Тепер можна виконати вхід в систему - вводите номер телефону і присланий пароль.

Після входу ви побачите номер свого гаманця, поточний баланс. За оформлення карти система QIWI попросить з вас 10 руб., А iTunes Store - ще один долар (який через кілька днів повернуть на рахунок), тому спершу необхідно поповнити QIWI гаманець на суму 45-50 рублів. Для цього у верхньому меню перейдіть у вкладку Поповнення і виберіть зручний спосіб.

Поповнити гаманець QIWI можна за допомогою електронної системи платежів webmoney, через інтернет-банкінгу декількох десятків різних банків, з рахунку мобільного телефону, перекладом з банківської карти, з електронного рахунку Yota, а також через термінали, банкомати та салони зв'язку. Досить тільки ввести номер свого гаманця.

Тепер звернемося до меню "Карти QIWI" (праворуч, прямо під даними вашого гаманця), через яке можна отримати віртуальну карту.

Карта QIWI Visa Virtual (QVV) трохи відрізняється від QIWI Visa Card. Термін дії QVV - 3 місяці, на один номер телефону можна оформити кілька таких карт.

QIWI Visa Card термін дії - 1 рік, її рахунок об'єднаний з рахунком вашого QIWI Гаманця, тому для здійснення покупки не треба зайвий раз поповнювати карту, можна просто поповнити свій QIWI Гаманець. Карту QVC зручно прив'язати до аккаунту в AppStore, тому рекомендую оформити саме її.

Карту QVC зручно прив'язати до аккаунту в AppStore, тому рекомендую оформити саме її

Кількома «Детальніше» під QIWI Visa Card, в вікні клацаємо Отримати QVC. Заповнюємо латинськими літерами необхідні поля, тиснемо кнопку "Отримати". На ваш телефон прийде повідомлення з номером віртуальної карти. Повні реквізити можна подивитися, оновивши останню сторінку з повідомленням про отримання карти. Ці реквізити нам знадобляться для реєстрації в App Store.

Запускаємо iTunes, переходимо у вкладку iTunes Store. Вгорі праворуч клікніть по своєму Apple ID (поштова скринька), відкриється сторінка з інформацією про обліковий запис. Тут в рядку "Спосіб оплати" натискаємо на "Редагувати".

У вікні, в якості способу оплати вибираєте visa і заповнюєте поля реквізитами щойно отриманої віртуальної карти QVC: повний номер карти переписуєте з смс-повідомлення, інші дані - з останньої відкритої сторінки в браузері. Натисніть кнопку "Готово". Віртуальна карта готова! Тепер можете поповнювати її через QIWI-гаманець і здійснювати покупки в iTunes Store.

Рекомендую на сайті w.qiwi.ru уважно прочитати всю інформацію про комісії за поповнення і витрата грошей з QIWI-гаманця, обслуговування віртуальних карт.

До речі, аналогічним чином можна отримати віртуальну карту і через термінали QIWI на вулицях міста.

І якщо вже ви зв'язалися з системою платежів QIWI, стане в нагоді і додаток для iPhone / iPad Qiwi Wallet. З його допомогою ви зможете прямо з iPhone відстежувати баланс гаманця Qiwi, поповнювати його, виводити кошти, здійснювати покупки і оплачувати найрізноманітніші послуги і, звичайно ж, переводити гроші на віртуальні картки.

На головній сторінці програми у правому верхньому куті є швидка посилання для управління картою QVC:

  • отримання реквізитів,
  • перевипуск,
  • замовлення нової,
  • інформація про комісії та інші функції.

А у вкладці "Поповнення" можна включити карту терміналів і банкоматів QIWI, щоб знайти найближчий. Додаток Qiwi Wallet безкоштовно, необхідна версія iOS 3.0 і вище.

0 і вище

Встановити з App Store

Новости