Як дізнатися, скільки часу ви витрачаєте на кожен додаток на своєму iPhone

Понад дві години в день витрачає середньостатистичний користувач iOS на взаємодію з додатками, впевнені експерти. З урахуванням найширшого асортименту App Store і різниці наших переваг така цифра виглядає надмірно абстрактною, демонструючи лише вкрай усереднені показники. На щастя, iOS передбачає власний таймер, що стежить за вашою активністю.

впевнені

Для того щоб дізнатися, скільки часу ви проводите в процесі роботи з тим чи іншим додатком, перейдіть в «Налаштування» - « акумулятор »І натисніть на непримітну клавішу циферблата, що праворуч від графи« Останні 7 днів »(так-так, вона кликабельна). Перед вами з'явиться перелік найбільш затребуваних додатків в порядку убування.
Для того щоб дізнатися, скільки часу ви проводите в процесі роботи з тим чи іншим додатком, перейдіть в «Налаштування» - «   акумулятор   »І натисніть на непримітну клавішу циферблата, що праворуч від графи« Останні 7 днів »(так-так, вона кликабельна)
Під кожним з них буде відображено час з точністю до хвилини, яке демонструє, як довго кожне з додатків опрацювало «на екрані» і в фоновому режимі. Статистика надається як подобово, так і недельно, враховуючи ресурс акумулятора, витрачений на забезпечення працездатності використовуваного ПО.

Характеристика «на екрані» відображає часовий проміжок, протягом якого додатком користувалися в активному режимі. Під активним використанням мається на увазі безпосередню взаємодію, що включає в себе роботу в повноекранному режимі, тоді як робота «в тлі», як нескладно здогадатися, передбачає відправку повідомлень, автоматичне завантаження контенту або оновлення.

На роботу з яким додатком найбільше часу витрачаєте ви? Відповіді залишайте в коментарях.

На роботу з яким додатком найбільше часу витрачаєте ви?

Новости