Як отримати голоси в ВК безкоштовно

  1. Як отримати в ВК безкоштовні голоси?

Привіт. У цьому тексті я розкрию спосіб халявного отримання голосів ВК. Якщо вас цікавить відповідь на питання - як отримати голоси в ВК безкоштовно, то ви потрапили за потрібною адресою, дочитайте статтю до кінця і я гарантовано вам обіцяю, що вже сьогодні ви отримаєте безкоштовні голоси в вк на свій аккаунт, без всяких програм і іншої фігні ...

Спосіб який ми розберемо нижче, це не накрутка голосів в ВК, не програма для накрутки голосів і навіть не сервіс накрутки голосів в ВК. Це класний і в той же час чесний лайфхак на голоси в ВК, який підійде кожному користувачеві соціальної мережі ВКонтакте, а найголовніше ніхто вас за це ніколи не забанити.

Все що нам потрібно, це один або кілька вже зареєстрованих акаунтів, з підтвердженим номером телефону. Чим більше акаунтів у вас є, тим більше голосів ви зможете заробити, запам'ятайте це. На даний момент, я активно використовую цей спосіб і вже заробив понад 100 голосів, частина з них вже витратив на подарунки, стікери та інші платні послуги, частина все ще залишилася на акаунті (дивіться скріншот нижче).

На даний момент, я активно використовую цей спосіб і вже заробив понад 100 голосів, частина з них вже витратив на подарунки, стікери та інші платні послуги, частина все ще залишилася на акаунті (дивіться скріншот нижче)

Насправді я не дуже багато користувався накруткою голосів в ВК, але при бажанні заробіток голосів ВК можна збільшити в рази і навіть в десятки разів, при чому отримувати безкоштовні голоси можна щодня, не заморочуючись і витрачаючи на весь процес 15-20 хвилин.

Отже, ближче до справи: нам потрібно кілька зареєстрованих сторінок з прив'язаним номером телефону. Ці телефони повинні бути у вас під рукою, а сім-карти активні для прийому смс-повідомлень. Безкоштовні голоси в ВК можна отримати використовуючи оффер або, як їх ще називають - спеціальні пропозиції. Ви вже, скоріше за все, не раз помічали їх в настройках у вкладці платежі.

Але не поспішайте агресивно реагувати, чи не дочитавши текст до кінця, я не збираюся писати в цій статті про нудному заробіток 3-4 голосів за скачування, установку і досягнення певного рівня в іграх, які пропонуються в цих офферу. «Довгі оффер», такі як: прокачування персонажа в грі до певного рівня, написання різних відгуків на сайтах, оплата послуг і товарів і вже тим більше заявки на кредити в банку нам не підходять. Все набагато простіше, саме цим ми і скористаємося. Нам потрібні «швидкі оффер» (які займуть не більше хвилини) - це ті спеціальні пропозиції, які нараховують голоси за прості дії, наприклад за: вступ до групи, підписку на паблік, лайки, репости, завантаження картинки в альбом, перехід на сайт рекламодавця і схожі пропозиції.

Перш за все, хочу відзначити моє особисте спостереження - потрібні нам оффер, як правило, видаються тільки для сторінок жіночої статі, тому якщо у вас вже є фейковий зареєстровані сторінки з чоловічими даними, то доведеться змінити ім'я і прізвище на жіночі, а також заповнити анкету, встановити аватар і зробити кілька записів на стіну (можна репоста, особливої ​​ролі не грає). Всі ці умови необхідно виконати, інакше завдання з винагородами не видаватимуться для вашої сторінки. Вважаю ВК є якийсь фільтр, який відбирає сторінки по заповненості даних. Рекомендую вказувати вік від 20 до 30 років, а в якості міста вказувати столицю (я ставив Москву), так «швидких офферов» в спеціальних пропозиціях буде набагато більше, так як діапазон рекламних пропозицій максимальний для молоді, а самих рекламних пропозицій найбільше надходить саме для Московських жителів (хоча тут як подивитися, з іншими я не особливо експериментував).

Як отримати в ВК безкоштовні голоси?

Це найважливіший відповідь на питання, про яке багато хто навіть не підозрювали. Якщо зайти днем, з потрібних сторінок (з жіночими даними), швидких офферов може просто не бути. Справа в тому, що оффер оновлюються після 00:00 по Мск, і якщо зайти в спеціальні пропозиції після дванадцятої години ночі, то ви можете побачити кілька нових швидких офферов (в основному від 2 до 4 штук з'являється) на яких і зможете отримати безкоштовні голоси в ВК.

Для чого потрібно кілька акаунтів з підтвердженими номерами телефонів?

Думаю ті, хто хоч раз виконував спеціальні пропозиції (оффер), вже здогадався про що піде мова. При виконанні завдання, нас просять підтвердити дію на сайті. Приходить sms з цифрами від ВК на ваш номер телефону прив'язаний до використовуваної сторінці, ці цифри необхідно ввести в поле перевірки. Зрозуміло перевірка здійснюється через сайт ВКонтакте і вона безкоштовна.

Швидко виконуємо доступні після 00:00 оффер на одному акаунті, підтверджуючи дії через смс-повідомлення, виходимо зі свого облікового запису і входимо в інший. Робимо все те ж саме на іншому обліковому записі. Швидкі оффер в обмеженій кількості, думаю там не більш 100 тис. На всіх користувачів, по таргетингу. Так що робити треба все швидко і чітко.

За один присід з різних акаунтів можна заробити до 30 голосів. 30 * 7 = 210 руб., За поточним курсом за 15-20 хв, якщо пощастить. Тепер ви знаєте як отримати голоси в ВК безкоштовно, залишилося злити все на один аккаунт. Для цього використовуйте функцію «передати голоси одному», яка також розташовується у вкладці «платежі» внизу сторінки, відразу під історією платежів (скріншот нижче).

Для цього використовуйте функцію «передати голоси одному», яка також розташовується у вкладці «платежі» внизу сторінки, відразу під історією платежів (скріншот нижче)

Як отримати в ВК безкоштовні голоси?
Як отримати в ВК безкоштовні голоси?
Для чого потрібно кілька акаунтів з підтвердженими номерами телефонів?

Новости