як отримати голоси в ВК

  1. Програми для отримання голосів безкоштовно:
  2. Завантажити голосу для ВК:
  3. Накрутка голосів:
  4. Чити на голоси:
  5. Інші способи:
  6. Як поповнити голоси:
  7. Де ще купити голоси дешевше:
  8. Як з'являються голоси в ВК:
  9. Як прибрати голоси:

Як нам з вами відомо, голоси - це внутрішня валюта даної соціальної мережі

Як нам з вами відомо, голоси - це внутрішня валюта даної соціальної мережі. Способів її отримання маса. Їх можуть дати за перебування багів в роботі сайту. Бували випадки, коли за невелику помилку видавали по 10 000 голосів безкоштовно.

Зараз, коли сайт стає дедалі досконалішим, гайки закручують і вже не розкидаються голосами направо і наліво. Однак, в цій статті ми перерахуємо кілька основних способів видобутку голосів в ВК. У деяких випадках вам навіть вдасться отримати безкоштовні голоси ВК.

Безкоштовні голоси вк здебільшого завжди були заманухой і розлученням, за яку зараз жорстко баннят. Але все ж можливо заробити безкоштовно голоси є кожного.

Є абсолютно легальний спосіб отримання халявних голосів. Зайдіть у вкладку «баланс» на своїй сторінці і натисніть «спеціальні пропозиції». Перед вами з'явиться великий список можливих варіантів, за які вам нараховувати дану внутрішню валюту. Це всілякі рекламні акції, які формуються для кожного індивідуально.

Залежно від безлічі факторів (стать, вік, місто, захоплення і т.д.), тому якщо для вас не має жодних пропозицій, то просто поміняйте ваше місто і вік.

розглянемо на прикладі:

Давайте розглянемо основні, а саме найпопулярніші способи отримання голосів ВКонтакте.

Програми для отримання голосів безкоштовно:

Це цілковитий розлучення. Програми, які ви скачаєте, поцуплять ваші паролі. Якщо навіть ви не пишіть логін і пароль від своєї сторінки, то напевно буде потрібно ваш токен, за допомогою якого зловмисники зможуть зайти на вашу сторінку. Не користуйтеся такими програмами!

Завантажити голосу для ВК:

Черговий розлучення. Ніколи не бачитеся на таке!

Коли ви скачаєте так звані «голосу», то швидше за все вам запропонують встановити програму, яка в кращому випадку встановить на вашому комп'ютері усіма нелюбимий браузер Аміго, супутник мейл ру і інше сміття, за установку якого розповсюджувач отримує гроші, а саме від 2 до 8 рублів.

У гіршому випадку ви зловите вірус, від якого ви насилу позбудетеся.

Накрутка голосів:

Якщо ви знайшли біржу взаімопіара, на якій є такий спосіб заробити голоси, то врахуйте, що він не працює, тому що що б накрутити голоси, власнику цього сайту потрібно мати доступ до ВК, у якій захист як на військових базах.

Чити на голоси:

Навіть говорити про це не варто. Це можна віднести до шкідливих програм, про які ми говорили ще на самому початку. Читів в контакті немає і не буде.

Читів на голоси в ВК не буває. Запам'ятайте це.

Про те, як отримати голоси вконтакте без програм, ми вже говорили. Для цього теж доведеться потрудитися, але це краще, ніж залишитися зі зламаної сторінкою.

Інші способи:

Ми багато критикували способи отримання голосів, але це що б ви не попалися на виверти шахраїв. Насправді беплатних і працюють способів ще можна знайти. Наприклад: конкурси та акції від спільнот. Правда не всі спільноти виплачують голосу, але на щастя про це можна сказати тих підтримки соціальної мережі і в разі чого вони їх заблокують.
Ми багато критикували способи отримання голосів, але це що б ви не попалися на виверти шахраїв

Як поповнити голоси:

Мої настройки-баланс і натисніть «поповнити», а потім виберете найбільш зручний для вас варіант.

Де ще купити голоси дешевше:

З досвіду скажу, що вигідніше купувати голоси з рук. Найдешевше на форумі зісмо. Якщо офіційно вони продаються за 7 рублів, то на форумі можна знайти і по 2 рубля. Але будьте обережні! Не переводьте гроші продавцю першими.

До речі, 1 голос, а то і 3 голоси в ВК можна випросити і безкоштовно у форумчан.

У ВК можна отримати голос одного. Звичайно з його дозволом, а саме тільки тоді, коли він сам його відправить. Ця опція є в настройках.

Часто користувачі ведуться і шукають якомога скачати програми що б заробити голоси для android пристроїв. Я погано уявляю, що це означає, але знайте, що це в будь-якому випадку розлучення, тому що це неможливо. Втрутитися в стракруту і роботу сайту можуть тільки розробники.

Як з'являються голоси в ВК:

Їх купують або заробляють за конкретні дії в соціальній мережі.

До речі, зараз в ВК можна отримати хоч 10 000 голосів, які вам обіцяють дати тоді, коли ви виявите будь-баг і недолік в цьому сайті.

Навіщо потрібні голоси в ВК:

Голоси потрібні що б дарувати платні подарунки, Донато в додатках і навіть замовляти рекламу. А так же можна купувати стікери і багато чого ще.

Як прибрати голоси:

Видалити голосу не можна, а можна тільки їх витратити.

До речі, після останнього оновлення, отримати голос без смс вже не можна. Навіть перевести голоси не можна. Зроблено це для того, що б зламані облікові записи, наприклад через брутфорс, яким зламують частіше за все, не роздягли (маються на увазі крадіжка голосів) без відома господаря (власника) особистої сторінки.

Головне запам'ятайте: скачати голосу в вк або отримати голоси через програму або через накрутку неможливо! Читів теж не існує! Будьте уважні, якщо ви, звичайно, не хочете втратити свій аккаунт.

На останок подивіться відео, як отримати голоси в вконтакте.

Рекомендуємо вам подивитися відео про те, як отримати голоси безкоштовно:

Новости