Як встановити ВКонтакте на iPhone 4 з iOS 7.1.2? Інструкція!

Дана стаття буде корисна власникам iPhone 4, адже в даний час на це покоління смартфонів досить складно знайти і встановити оновлення програм. Незважаючи на відсутність актуальних оновлень на Айфон 4, багато як і раніше використовують саме ці телефони з різних причин. Остання версія системи - iOS 7.1.2 тому розглянемо установку програм, які підходять саме для неї.

Як завантажити ВК на iPhone 4 з iOS 7.1.2?

Додаток Vkontakte був одним з найпопулярніших і найуживаніших програм. Але в зв'язку з тим, що Айфон 4 давно знятий з продажу, поновлення ВКонтакте для нього теж уже не виходять. Найстаріша версія додатка VK восьма, але для iOS четвертого айфона актуальні тільки ті, які виходили до 7.1.2. Пізніші оновлення не будуть запускатися, а повідомляє про те, що пристрій не підтримується.

Виходи з цієї ситуації багато хто шукає в використанні сторонніх версій або тільки веб-версії сайту, але ми розповімо вам, як цього уникнути і все-таки завантажити офіційний додаток на свій смартфон:

  1. спочатку потрібно скачати iTunes і встановити програму Apple iTunes.
  2. Потім зайти в свій аккаунт.
  3. Далі вам треба знайти і закачати програму ВК. ( Як в iTunes 12.7 зайти в App Store )
  4. У AppStore пройдіть шлях «Оновлення - Покупки», де з'являться встановлені через комп'ютер програми.
  5. Натисніть «Встановити», після чого спливе віконце, в якому можна вибрати більш ранню версію програми.
  6. Вибираєте «Так», і потрібна версія скачується і працює абсолютно нормально.

УВАГА. App Store був прибраний з останнього iTunes. Вам потрібно буде завантажити і встановити iTunes 12.6.3. Зробити це можна ТУТ .

Зверніть увагу: при виконанні операції з установкою VK через айтюнс айфон підключати до комп'ютера не треба.

Цим способом користуються багато власників iPhone 4, і у них не виникає проблем з використанням ВКонтакте, встановленим таким методом.

БОНУС:

Бонусом хочу вам розповісти про сервіс, який допоможе в просуванні вашої сторінки Вконтакте. Це сервіс SOCLIKE! Якщо ви хочете більше друзів, лайків, переглядів, репоста, або ж просто щось рекламуєте - цей сервіс ДЛЯ ВАС! Ви без зусиль зможете додати собі популярності! До того ж, на сайті завжди працює чат, в якому можна задати будь-яке питання щодо сервісу, тому у вас не буде проблем і складнощів в розкручуванні вашої сторінки! переходь по ЗАСЛАННІ і спробуй сам!

висновки

Незважаючи на можливості використання старих айфонів в даний час, радимо вам все-таки оновити девайс, щоб в подальшому не виникало ніяких проблем з різними додатками і мати можливість завантажити останню версію будь-якого з них.

Зрозуміло, що не всі можуть дозволити собі останні девайси продукції Apple або не бачать необхідності витрачати стільки грошей на мобільний телефон. У цьому випадку варто звернути увагу на смартфони з операційною системою Андроїд, серед яких є приємні в користуванні і вельми продуктивні варіанти. Якщо ж ви не хочете відмовлятися від продукції Еппл, то варто розглянути айфони з маркуванням Refurbished, тобто відновлені. Вони дешевші за нові, але теж непогано працюють. В крайньому випадку можна купити старий айфон. Для цього радимо прочитати наші статті про те, як перевірити б / у айфон і як відрізнити айфон від китайської копії .

Для цього радимо прочитати наші статті про те,   як перевірити б / у айфон   і   як відрізнити айфон від китайської копії

Новости