Як закріпити запис на стіні Вконтакте

  1. Прикольні записи на стіну в Вк

Соціальна мережа Вконтакте продовжує розвиватися і радувати своїх шанувальників і користувачів все новими і приємними дрібницями і фішками. Наприклад, часто виникає необхідність закріпити кукую важливу інформацію для своїх відвідувачів, будь то стаття або оголошення, а може, необхідний опитування для відвідувачів. Раніше це було можливо тільки для адміністраторів груп Вконтакте, зараз вже цією функцією можуть користуватися всі користувачі власники сторінок.

За аналогією з будь-яким постом в закріпленій записи можна розміщувати будь-який вид дозволеного контенту у ВКонтакте. Закріплюють записи на стіні для різних цілей, наприклад, для поліпшення дизайну своєї сторінки, розмістивши в пості стильний малюнок. Часто спільноти закріплюють пост, що містить меню порталу або рекламу, що може послужити позитивним фактором для залучення користувачів .

Давайте розберемося, власне, як закріпити запис на стіні Вконтакте по кроках.

  1. Створюємо потрібний пост, який потрібно закріпити в самому верху сторінки. Можна також закріпити будь-який з створений старих постів або перепис чужих акаунтів.
  2. Після опублікування, під кожним постом з'являється дата публікації, яка є активним посиланням.

Після опублікування, під кожним постом з'являється дата публікації, яка є активним посиланням

  1. Натискаємо на дату і у вікні,, в якому можна прочитати повний запис, буде присутній кнопка «Закріпити».

Натискаємо на дату і у вікні,, в якому можна прочитати повний запис, буде присутній кнопка «Закріпити»

Готово, даний запис закріплена в самій вгорі новинної стрічки Вашого облікового запису. Пам'ятайте, що закріпити можна тільки один запис одночасно. Якщо Ви подібні дії зробите над іншим постом, то закріпиться останній, а попередній, відповідно, відкріпив.

Відразу необхідно повідомити Вам, що можливість видалити всі записи зі стіни Вконтакте відразу або в пару кліків недавно пропала з нашої улюбленої соціальної мережі. Так, раніше подібна функція була реалізована в настройках будь-якого облікового запису.

Урізання подібного функціоналу було реалізовано розробниками Вконтакте не через шкідливості, а по важливою необхідності і для безпеки користувачів. Справа в тому, що через зростання популярності Вконтакте, мережа стала залучати і зловмисників. Почастішали випадки злому акаунтів не тільки особистих сторінок, але і комерційних сторінок або сторінок підприємств, після чого зломщик за пару кліків міг видалити тисячі важливих повідомлень в групі і нанести непоправних втрат або шкоди репутації. Тому видаляти записи зі стіни можна тільки по одній, а не масово і автоматично.

Тому видаляти записи зі стіни можна тільки по одній, а не масово і автоматично

Однак, якщо вже сильно потрібно видалити всі записи, а їх тисячі на стіні, то можна спробувати один з робочих методів, який не має відношення до адміністраторів мережі Вконтакте. Суть методу полягає в копіюванні певного шматка коду на JavaScript, після чого його потрібно вставити в адресний рядок свого аккаунта. Звичайно, потрібно бути залогіненним і мати доступ до своєї сторінки. Скопіювати скрипт Ви зможете тут .

Прикольні записи на стіну в Вк

Є ще один спосіб значно привернути увагу до своєї сторінці в мережі - це регулярно розміщувати прикольні записи на стіну в Вк. Цікаві і прикольні пости притягують відвідувачів, яким регулярно буде хотітися заходити до Вас на сторінку або стежити за її оновленнями.

Якщо у Вас немає належних творчих здібностей або елементарно просто немає часу придумати щось оригінальне і привабливе, один з найпростіших спосіб наповнювати сторінку прикольними постами - це знайти спеціально створені для цієї спільноти і періодично перепостити сподобалися записи.

Знайти такі групи неважко, просто в рядку пошуку того ж Вконтакте можна ввести фразу «прикольні записи на стіну».

Так можна знайти безліч приколів або мудрих думок. Якщо раптом, Ви знайшли прикольні відео, які хочеться не просто закріпити на стіні, але і скачати відео , То як це зробити ми обговорювали раніше. Вконтакте мають також нескінченної базою музики , Яку також легко завантажувати і слухати в задоволення.

Новости