Як заробити вконтакте: 7 супер прибуткових способів + БОНУС!

  1. зміст:
  2. Як заробити гроші вконтакте: коротко про головне!
  3. Як заробити на партнерках вконтакте? Цікаво буде не тільки новачкам!
  4. Заробіток на «товарке»: всі гроші тут!
  5. Фінансові партнерські програми - ще один стабільний дохід!
  6. Як ще можна заробити вконтакте: 7 зовсім нескладних способів!
  7. Як заробити на паблік вконтакте: покрокова інструкція для новачків!
  8. Крок 1. Створення паблік (спільноти)
  9. Крок 2. Розкручування групи
  10. Крок 3. Розміщення реклами
  11. Крок 4. Висновок зароблених грошей
  12. Ще шістка нескладних варіантів до реальних грошей!
  13. Продаж спільноти вконтакте
  14. Робота модератором
  15. займаємося дизайном
  16. Наповнюємо паблік якісним контентом
  17. Заробіток для школярів!
  18. висновок

Як заробити вконтакте

Як заробити вконтакте? Якщо вас цікавить це питання, то ви на вірному шляху до реального заробітку у всесвітній павутині. Соціальну мережу Вконтакте сьогодні не знає тільки ледачий! Деякі годинами проводять тут свій вільний час, гортаючи сторінки друзів, проставляючи лайки і вступаючи в нові групи. А, виявляється, на цьому можна заробити непогані гроші! Навіщо витрачати час даремно, почніть це робити прямо сьогодні! Геть бездумне бродіння по соціально мережі, здрастуй цікавий вид заробітку!

зміст:

1. Як заробити гроші вконтакте: коротко про головне!

2. Як заробити на партнерках вконтакте? Цікаво буде не тільки новачкам!
2.1. Заробіток на «товарке»: всі гроші тут!
2.2. Фінансові партнерські програми - ще один стабільний дохід!

3. Як ще можна заробити вконтакте: 7 зовсім нескладних способів!
3.1. Як заробити на паблік вконтакте інструкція для новачків!
3.1.1. Крок 1. Створення паблік (спільноти)
3.1.2. Крок 2. Розкручування групи
3.1.3. Крок 3. Розміщення реклами
3.1.4. Крок 4. Висновок зароблених грошей
3.2. Ще шістка нескладних варіантів до реальних грошей!
3.2.1. Створення інтернет-магазину
3.2.2. Продаж спільноти вконтакте
3.2.3. Робота модератором
3.2.4. займаємося дизайном
3.2.5. Наповнюємо паблік якісним контентом
3.2.6. Заробіток для школярів!

4. висновок

Як заробити гроші вконтакте: коротко про головне!

Перш ніж перейти до реальних способів як заробити гроші вконтакте, нагадаємо про основні моменти, які необхідно врахувати перед початком роботи. Отже, для роботи нам буде потрібно:

  1. Само собою необмежений доступ в інтернет.
  2. Базові знання про принципи роботи соцмережі.
  3. Виділене вільний час для роботи. У добу необхідно мінімум два-три години. А більшого результату вдасться досягти відповідно при великих тимчасових витратах! А якщо ви хочете створити щось вартісне, то перший час потрібно буде трудитися не покладаючи рук!
  4. Непереборне бажання заробляти гроші і цілеспрямованість.
  5. Готовність до навчання.
  6. Наявність електронного гаманця.
  7. Наявність вільних грошових коштів (щоб заробити нормальні гроші, потрібні вкладення).

Якщо все це у вас є - вперед до заробітку!

Насправді способів як заробити гроші вконтакте нескінченно багато. Можливо, з часом, ви самі придумаєте якийсь новий, цікавий і прибутковий спосіб. А ми тим часом звернімося до найбільш поширених методів заробітку вконтакте.

Як заробити на партнерках вконтакте? Цікаво буде не тільки новачкам!

Для тих, хто зовсім нічого не знає про партнерські програми, рекомендуємо до прочитання статтю « Як заробляти на партнерках? Покрокова інструкція + поради для новачка! » .

Решту ж, запрошуємо до подальшої ознайомленню з рейтингом партнерок для заробітку!

Для того, щоб заробити вконтакте на партнерських програмах, необхідно спочатку зареєструватися в одній з них. Пропонуємо ТОП - 10 гідних уваги партнерок.

Заробіток на «товарке»: всі гроші тут!

Однією з молодих, але перспективних товарних партнерок є партнерська програма Cpaseti.com., Зареєструватися в якій можна тут cpaseti.com .

Крім реєстрації для отримання реальних грошей потрібно буде ще зробити 4 кроки:

Крок 1. Встановити зв'язок з персональним менеджером

Крок 2. Знайти оффер

КРОК 3. Сформувати потік і направити трафік!

КРОК 4. Аналізувати статистичні дані і отримувати дохід!

Аналізувати статистичні дані і отримувати дохід

Детальніше зі статистичних даних веб-майстра:

Майданчик: cpaseti.com

Час: чотирнадцять днів

Отримано на баланс 436 150 рублів

Одним з переваг Cpaseti.com. є наявність власного креаторского відділу. А це означає, що веб-майстра, які працюють з даною партнеркою, мають можливість не витрачатися на тести, а отримати вже готові протестовані креативи для будь-якої аудиторії! Достатньо лише запросити їх у особистого менеджера!

Фінансові партнерські програми - ще один стабільний дохід!

Для заробітку на партнерських програмах вконтакте однієї товаришки буде недостатньо. Вдалим рішенням стане поєднання її з фінансової партнерською програмою. Одні з найвищих виплат за залучення фінансового трафіку надає «бінарка» Bintrader.

Щоб отримувати дохід прямо зараз, необхідно пройти 3 нескладних кроку:

Крок 1. Зареєструватися за посиланням >>> Bintrader.com

Крок 2. Вибрати одну з різновидів взаємодії.

Крок 3. Зробити аналіз статистичних даних і отримати прибуток.

Про решту умовах роботи на платформі можна ознайомитися тут: «Партнерська програма бінарні опціони - bintrader.com».

Як ще можна заробити вконтакте: 7 зовсім нескладних способів!

Ну, що ж, рухаємося далі! Ловіть ще кілька способів, як заробити вконтакте, які підійдуть як для успішних бізнесменів, так і для матусь в декреті і навіть школярів. Почнемо з більш серйозних варіантів, так би мовити, від складного до простого.

Як заробити на паблік вконтакте: покрокова інструкція для новачків!

Суть заробітку на паблік вконтакте зводиться до того, щоб розкрутити спільноту з його подальшою монетизацією, тобто з подальшим отриманням доходу.

Який дохід приносить звичайна група? Виявляється, зовсім немаленький! Якщо вам вдасться створити паблік з великим числом передплатників, то вважайте, прибуток у вас в кишені. А звідки вона прийде? Від рекламодавців, яким буде вигідно розміщувати рекламу на ваших сторінках.

Отже, переходимо безпосередньо до інструкції як заробити на паблік вконтакте.

Крок 1. Створення паблік (спільноти)

Створити паблік може абсолютно будь-яка людина, що має аккаунт вконтакте. Для початку необхідно визначитися з тематикою суспільства. Паблік повинен бути зрозумілий вам і цікавий оточуючим. Далі слід зайнятися оформленням сторінки. Дизайн останньої можна замовити у професіоналів.

Ваше завдання - зробити групу максимально привабливою для майбутніх передплатників і, відповідно, для майбутніх партнерів.

Крок 2. Розкручування групи

Створити паблік - це навіть не півсправи! Тепер необхідно його розкрутити, тобто залучити передплатників. І тут повертаємося до тематики спільноти. Вона повинна бути певною, тобто охоплювати конкретну цільову аудиторію.

Пріурочьте тематику до комерції, щоб було, де розвернутися рекламодавцям і партнерськими програмами.

Наповнюйте групу цікавою і актуальною інформацією: новини, корисні статті, історії з особистого досвіду. Ні «письменницької» жилки - зверніться до професіоналів.

Процес розкрутки вимагає чималих початкових вкладень. Не забувайте про це! Необхідно шукати тематичні паблік під конкретну цільову аудиторію, тестувати пости. Ваші пости повинні зацікавити передплатників! Наступним кроком за гроші зливаємо трафік з паблік в свої групи.

Крок 3. Розміщення реклами

Ось ми і підійшли до головного пункту, що відповідає на питання як заробити на паблік вконтакте - залучення рекламодавців. При цьому ми можемо робити прямі пости або здійснювати репост рекламних записів клієнта, розміщувати посилання на сайти рекламодавців або проводити конкурси з призами від замовника.

Важливо! Уважно ознайомтеся з правилами вконтакте. Дозволено в день розміщувати не більше трьох рекламних постів. А середня вартість кожного такого поста коливається в межах шестисот рублів. От і рахуйте!

Більш докладно про націлення (цільової рекламі) вконтакте і не тільки про нього можна ознайомитися тут .

Крок 4. Висновок зароблених грошей

Це найприємніший крок на шляху до того, як заробити вконтакте. Для виведення зароблених грошей нам знадобиться електронний гаманець і знання умов зняття «капіталів».

Отже, ми описали основні кроки, як заробити на паблік вконтакте. Але на цьому заробіток на паблік вконтакте не зупиняється. Можна зайняти і іншу сторону барикади, тобто стати не адміністратором групи, а арбітражніком, тобто якимось посередником між рекламодавцем і власником сторінки.

Фактично розміщувати рекламні пости в спільнотах стане не рекламодавець, а ви. А щоб це було максимально вигідною справою, необхідно правильно підходити до вибору паблік. Як? Читайте тут: « Арбітраж трафіку на паблік вконтакте: як не помилитися на закупівлю постів ».

Ще шістка нескладних варіантів до реальних грошей!

Створення інтернет-магазину

Як створити групу ви вже знаєте. Але цей паблік може бути не тільки співтовариством за інтересами. Це може цілим інтернет-магазином! Правда, для цього потрібні певні знання. Та й часу на перших порах дане дітище займе чимало.

Вибір ніші, пошук постачальників, відповідне оформлення сторінки, рекламна тактика - ось далеко неповний перелік заходів, які будуть необхідні для створення інтернет-магазину.

До слова сказати, сторінка вконтакте може бути тільки відправним ланкою до самого магазинчику. Так би мовити, рекламним ходом. Якщо взяти ту ж групу про материнство і рекламувати в ній власний інтернет-магазин, то можна отримати подвійну вигоду!

Продаж спільноти вконтакте

Створювати паблік можна не тільки для того, щоб заробляти на них. Можна заробити і на продажу вже готових, розкручених груп. Тобто, по суті, досить зробити тільки 2 кроки з запропонованої вище інструкції і виставити групу на продаж. Наша справа - отримати гроші, а що вже там далі буде робити з групою новий власник, нас не стосується.

Робота модератором

Як заробити вконтакте в цьому випадку? Можна влаштуватися і модератором до людини, у якого кілька груп вконтакте. Зрозуміло, що належним чином стежити за всіма сторінками немає можливості. Ось тут ви і можете стати в нагоді. Що робимо?

  • стежимо за тим, щоб сторінка була «живою»: якщо мало передплатників - залучаємо, якщо немає лайків і коментарів - додаємо;
  • працюємо з рекламодавцями: шукаємо їх самі або розглядаємо вже готові пропозиції та розміщуємо рекламу на стіні спільноти;
  • підтримуємо групу «в тонусі»: розміщуємо актуальний і цікавий контент, створюємо нові форуми;
  • спілкуємося з передплатниками: відповідаємо на їхні запитання, стежимо за порядком.

займаємося дизайном

Якщо у вас є відповідні навички, то можна спробувати себе в дизайні. Як уже згадувалося вище, група повинні виглядати привабливо. Вона повинна спонукати користувача не тільки «заглянути всередину», а й підписатися. Сюди віднесемо унікальні аватарки, барвисте оформлення, зручну навігацію.

Наповнюємо паблік якісним контентом

Спільнота буде цікаво тільки в тому випадку, коли користувач зможе почерпнути з нього щось важливе для себе. Однією реклами, веселих постів і альбомів з фотографіями мало. Потрібна і «розминка для розуму». Наприклад, для тієї ж групи по вагітності актуальні будуть статті з планування та ведення вагітності, вихованню дітей і навіть стилю або макіяжу.

Якісний матеріал обов'язково знайде відгук від передплатників. Обговорення та коментування статті тільки додасть популярності групі. А дотримання СЕО - правилами в написанні статей виведе паблік в перші рядки пошукових сервісів.

Написанням такого роду контенту ми і пропонуємо вам зайнятися.

Заробіток для школярів!

Ну, і наостанок звернемося до зовсім легким видам заробітку, які доступні навіть школяреві. Як заробити вконтакте, практично нічого не роблячи? Увага сюди!

Будь-який підліток витрачає багато часу на перегляд фотографій, виставлення лайків і написання коментарів. Робіть це за гроші, друзі! Поєднуйте приємне з корисним!

Ми вже згадували, що створену групу потрібно як розкрутити, так і підтримувати в тонусі. Запропонуйте свої послуги: коментуйте фотографії або приймайте обговорення в форумах, проставляйте лайки до рекламних постів, беріть активну участь у житті громади.

Можна заробити і на файлообмінниках. Просто закачуйте собі на сторінку різні файли і пропонуйте передплатникам їх скачати за певну суму. Якщо людину зацікавить інформація, а самостійно займатися пошуком файлу він не захоче, вважайте, клієнт в кишені!

висновок

Як бачите, існує дуже багато способів, як заробити вконтакте. Причому способи ці прийнятні як для «серйозного бізнесу», так і для «дитячого пустощів». Якщо ви давно вже шукаєте віддалену роботу в мережі, якщо вконтакте для вас став уже одним номер один, то спробуйте свої сили на цьому поприщі. Головне - бажання, а все інше додасться!

Як заробити на партнерках вконтакте?
Як заробити на партнерках вконтакте?
Який дохід приносить звичайна група?
А звідки вона прийде?
Як?
Що робимо?
Як заробити вконтакте, практично нічого не роблячи?

Новости