Як носити бермуди і не облажався: 5 чоловічих образів

  1. з піджаком і краваткою
  2. з піджаком і футболкою
  3. з джемпером
  4. з мілітарі-курткою
  5. по-спортивному

Жоден чоловічий гардероб влітку не може обійтися без шортів

Жоден чоловічий гардероб влітку не може обійтися без шортів. У цьому сезоні на піку популярності шорти-бермуди, які отримали свою назву від Бермудських островів, де вони і були придумані винахідливими британцями на початку 20 століття. Як носити бермуди - шорти вище коліна - і не облажався, читайте далі в матеріалі.

з піджаком і краваткою

з піджаком і краваткою

окуляри Ray-Ban Oversized Clubmaster, 1560,00 грн ; шорти Zara, 399,00 грн ; піджак Zara, 699,00 грн ; туфлі 4590,00 грн

американський модник Нік Вустер точно знає толк в чоловічому стилі. У його виконанні навіть найбезглуздіші поєднання виглядають мега-привабливо і свіжо. В принципі, використовувати чорні класичні бермуди замість брюк, надівши їх з сорочкою і піджаком - прийом не новий, але як бачимо цілком дієвий. Можливо, не в кожної компанії буде допустима настільки вільне трактування класичного дрес-коду. Якщо ваша робота дозволяє - експериментуйте сміливо, вам може сподобається!

з піджаком і футболкою

з піджаком і футболкою

піджак Boglioli, 4160,00 грн ; футболка Zara, 99,00 грн ; несесер Zara, 299,00 грн ; шорти Slowear, 1624,00 грн

Ще одна ненудна інтерпретація класичного чоловічого костюма. Все начебто в міру стримано і звично, по при цьому так "по-модному". Головний секрет - в однотонності і повному колірному збігу "верху" і "низу", плюс вільна і абсолютно вибивається з стилю звичайна футболка яскравого кольору.

з джемпером

з джемпером

светр Zara, 199,00 грн ; окуляри Ray-Ban Cats, 1560,00 грн ; шорти Moncler, 1224,00 грн ; оксфорди Church's, 1440,00 грн

Образ змужнілого "хорошого хлопчика" в цибулі вище обіграний просто ідеально. Все банально до непристойності: чорний нудний "низ", шкарпетки з туфлями, нейтральний бежевий "верх". Головною "родзинкою", яка видає в герої якусь інфантильність і почуття гумору, є іронічний дитячий принт на светрі. Головне не перестаратися і не перетворитися в своєму образі в "дитини-переростка" - однієї подібної деталі цілком достатньо.

з мілітарі-курткою

з мілітарі-курткою

футболка Zara, 99,00 грн ; рюкзак Topman, близько 250,00 грн ; шорти Zara, 259,00 грн ; черевики Vagabond, 1149,00 грн

Відходячи від "правильних" офісних і глянцевих міських образів, згадаймо, що шорти дозволяють обігравати свій настрій і стильові переваги в абсолютно різних напрямах. Додати трішки року і "неправильності" допоможе стандартний набір речей: звичайна біла футболка, старі потерті черевики, рюкзак і батьківська куртка в стилі мілітарі.

по-спортивному

по-спортивному

окуляри Ray-Ban Justin, 1050,00 грн ; футболка Zara, 99,00 грн ; шорти Topman, близько 340,00 грн ; кеди Nike, близько 680,00 грн

Найпростіший і нехитрий спосіб носити шорти - це, звичайно ж, носити їх з футболкою і кросівками. Щоб трохи осучаснити свій образ і не уславитися "модним простак", пропонуємо замінити кросівки на стильні кеди, зверху футболки накинути джемпер в колір шортів (джемпер, накинутий поверх плечей також підійде), і завершити картину стильними сонцезахисними окулярами.

фото: carolinesmode.com/stockholmstreetstyle

Новости