Як вибрати Power Bank: вибираємо найкращий Power Bank серед різноманіття пропозицій

  1. Що таке PowerBank
  2. Кращий Power Bank - як вибрати? Дуже просто!
  3. ємність
  4. Розмір має значення
  5. Швидкість зарядки мобільного гаджета
  6. Швидкість зарядки Power Bank
  7. корпус
  8. кількість портів
  9. Додаткові функції

Смартфони і планшети стали невід'ємною деталлю повсякденному житті. Але у них є прикрий недолік - мобільні електронні пристрої при інтенсивному використанні швидко розряджаються. Добре, якщо це відбувається десь, де є можливість підключити гаджет до електричної мережі. Але що робити тим, у кого розетки поблизу немає? У цьому випадку на допомогу прийде зовнішній акумулятор.

У цьому випадку на допомогу прийде зовнішній акумулятор

Що таке PowerBank

Портативний акумулятор PowerBank (ПоверБанк) являє собою невелике електронний пристрій прямокутної або циліндричної форми, всередині якого розташований перезаряджається літій-іонний або літій-полімерний акумулятор. Прилад підключається до побутової електромережі і накопичує заряд. Його можна брати з собою в поїздку, на роботу, у відрядження, на заняття. У разі якщо в телефоні або іншому мобільному пристрої сяде батарея, підзарядити його можна через зовнішній акумулятор Power Bank.

Кращий Power Bank - як вибрати? Дуже просто!

Як вибрати PowerBank, коли на ринку їх безліч? Перш ніж купити зовнішній акумулятор, слід зібрати про вподобану модель, як можна більше інформації.

ємність

Це один з найважливіших параметрів, за якими визначають наскільки продуктивно зарядний пристрій. Але не завжди велика ємність означає «краще» і «швидше». Не рідкість, коли універсальний зовнішній акумулятор видає від сили половину потужності від заявленої в технічних характеристиках. Найчастіше це буває з так званими noname-пристроями від невідомих фірм, при виробництві яких була порушена технологія, використана неякісна електронна начинка.

невеликі портативні зарядки мають ємність 2000-2600 мАг. А найпотужніші - у 10 разів більше. Щоб зрозуміти, який Power Bank вибрати, дайте відповідь на питання: «Скільки додаткової енергії мені може знадобитися?». Якщо потрібно підзарядити телефон, в разі його позапланової розрядки, цілком достатньо буде зовнішнього акумулятора ємністю 2000-5000 мАг. Але якщо необхідно бути на зв'язку практично цілий день без доступу до електричної мережі або планується тривала поїздка, знадобиться пристрій потужніший.

Не підходьте до питання ємності занадто буквально. якщо ваш Power Bank має маркування 10 000 мАг, а батарея телефону 2500 мА, це зовсім не означає, що ви зможете чотири рази поспіль зарядити смартфон. Хоча з точки зору математики, це саме так, на практиці будь-портативний акумулятор втрачає деякий відсоток енергії. Наскільки великі будуть ці супутні втрати залежить від якості Power Bank.

Ще один важливий параметр для тих, хто ще не знає, як вибрати PowerBank для смартфона, це бренд. Недорогі китайські Power Bank роблять, як правило, з найдешевших матеріалів. Якщо у акумулятора солідна ємність в 10, 15, а то і 20 тисяч мАг, а ціна при цьому приємно тішить погляд, краще пройдіть повз. Для такого Power Bank можна з упевненістю ділити зазначені в технічних характеристиках цифри на три і то не факт, що на ділі ви отримаєте заявлену продуктивність. фірмові акумулятори дорожчі. Але їх реальні робочі параметри відповідають заявленим в техпаспорті, а втрати в середньому не перевищують 10-15%. Але, в кінцевому рахунку, якої фірми вибрати PowerBank кожен вирішує сам.

Розмір має значення

Переймаючись питанням, який краще Power Bank вибрати, подумайте, як ви плануєте його зберігати і носити. Питання про розмір і вагу є більш важливим, ніж може здатися. Ємнісні акумулятори можуть важити до півкілограма. Наприклад, вага PowerBank 20000 мАг від Remax 290г., А зовнішній акумулятор Remax Proda Power Box ємністю 30 000 mAh важить 450г. Тягати його в кишені не вийде. Тут потрібен рюкзак. Важливо знайти компроміс між продуктивністю і розміром пристрою. У деяких випадках цілком достатньо мініатюрного ПоверБанк розміром трохи більше кредитки, як, наприклад, модель від компанії Даджет під назвою « Power-флешка »Ємністю 600 мАг.

Швидкість зарядки мобільного гаджета

Портативні зарядні акумулятори дуже непогано справляються з зарядкою мобільних телефонів і смартфонів. Час підзарядки можна порівняти з часом очікування при зарядці від мережевого адаптера. З планшетами ситуація не така оптимістична. Для їх підзарядки потрібно набагато більше часу і не кожен акумулятор Power Bank впорається з цим завданням.

Швидкість зарядки Power Bank

Ні кому не хочеться чекати добу, поки зовнішня батарея повністю зарядиться. Тут діє просте правило - чим більше ампер, тим швидше проводиться зарядка.

корпус

Матеріал корпусу Power Bank повинен бути стійкий до механічних пошкоджень. Можна купити Power Bank з корпусом з пластика або алюмінію . Деякі виробники пропонують комбінований зарядний - портативний пристрій з металевим корпусом і захисними накладками з гуми, пом'якшуючими удар при падінні.

кількість портів

Два порти краще, ніж один. А ще краще три, як в Rombica NEO NS220 . Приємним бонусом будуть додаткові кабелі і перехідники, захисний чохол .

Додаткові функції

Деякі виробники оснащують пристрої додатковим функціоналом. Це може бути ліхтарик, як в Runtastic USB Power Bank або інтегрований з'єднувальний USB-кабель. Добре, якщо на Power Bank є запобіжник від короткого замикання і перевантажень. Теоретично ця функція штатна, але деякі безіменні виробники можуть ігнорувати вимоги безпеки. Деякі акумуляторні батареї, наприклад, Xiaomi Mi Power Bank ємністю 20 000 мАг підтримує кілька режимів, в тому числі подачу струму низької напруги для підзарядки фітнес-браслетів, розумних годин і гарнітури.

Мітки Power Bank , акумулятор power , зовнішній акумулятор power , зарядний портативний пристрій , купити зовнішній акумулятор , універсальний зовнішній акумулятор

Але що робити тим, у кого розетки поблизу немає?
Кращий Power Bank - як вибрати?
Як вибрати PowerBank, коли на ринку їх безліч?
Щоб зрозуміти, який Power Bank вибрати, дайте відповідь на питання: «Скільки додаткової енергії мені може знадобитися?

Новости