Як використовувати зовнішню флешку для iPhone і iPad. Огляд i-FlashDrive EVO

Кожен користувач iPhone і iPad стикається з проблемою браку вільного місця. Буває так, що всі ваші фотографії або музика і відео заняття весь простір iOS пристрою, ви не можете фотографувати або встановити оновлення. При цьому вам шкода видаляти їх з iOS пристрою, так як хочеться завжди мати ці знімки завжди з собою «в кишені».

Об'єм пам'яті пристрою не гумовий і єдиний вихід у такій ситуації - спеціальна флешка i-FlashDrive EVO, яка створена, щоб зберігати великі обсяги файлів, а також переносити їх з одного iOS пристрою на інший або на ваш Mac.

Об'єм пам'яті пристрою не гумовий і єдиний вихід у такій ситуації - спеціальна флешка i-FlashDrive EVO, яка створена, щоб зберігати великі обсяги файлів, а також переносити їх з одного iOS пристрою на інший або на ваш Mac

Восени цього року на російський ринок вийшла нова флеш-карта від компанії PhotoFast - i-FlashDrive EVO, що дозволяє копіювати і передавати файли між пристроями iOS і Mac / PC без використання інтернету або iTunes. Варто зазначити, що на сьогоднішній день i-FlashDrive єдиний флеш-накопичувач, сертифікований компанією Apple.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день i-FlashDrive єдиний флеш-накопичувач, сертифікований компанією Apple

Флешка з одного боку обладнана Lightning-адаптером, зі швидкістю читання 14 Мб / с і швидкістю передачі 7 Мб / с, а з іншого USB 3.0, що дозволяє передавати музику, відео, фото та документи зі швидкістю 20 Мб / с. Показники дуже хороші і однозначно виводять її на перше місце серед з конкурентів. Так, наприклад, виходить на ринок iStick видає швидкість в рази менше: читання через USB 11 Мб / с, читання і передача файлів через Lightning 3,1 і 1,3 Мб / с відповідно.

Для зручності користувача створено безкоштовний додаток i-FlashDrive ONE, яке можна завантажити з App Store, а потім управляти файлами безпосередньо з iOS пристрою. Крім швидкої передачі різних файлів за допомогою програми можна захистити дані паролем, користуватися диктофоном, переглядати відео на Apple TV, створювати резервні копії контактів, фото, календарів і все це за відсутності інтернету і зайвих проводів. Крім того, для любителів хмарних сервісів передбачена синхронізація з Dropbox.

В додаток вбудований музичний програвач з підтримкою ID3-тегів для вашої улюбленої музики, в ньому ж можна створювати плейлисти і впорядкувати музику за виконавцями. Вбудований менеджер файлів дозволяє сортувати дані за розміром, назвою, типу і датою створення, створювати нові папки і текстові документи, а потім можна їх убезпечити від прочитання за допомогою пароля.

Гаджет сумісний з усіма моделями iPhone, починаючи з iPhone 5, iPad Air і mini зі встановленою iOS 6 і вище. Підключити флешку до комп'ютера можна якщо у вас Mac OS Х або Windows XP / 7/8. i-FlashDrive EVO має корпус чорного кольору і доступний в обсягах пам'яті 16, 32 і 64 Гб.

Купити i-FlashDrive EVO на i-flashdrive.ru
Вартість: 5990 руб. Купити i-FlashDrive EVO   на i-flashdrive

Новости