Як зарядити ноутбук через power bank

  1. Загальні характеристики та переваги
  2. Техніка зарядки ноутбука за допомогою пристрою повер-банк
  3. Трохи про специфіку повербанков і популярних фірмах-виробниках

Буває так, що з ноутбуком доводиться працювати в тих місцях, де немає можливості зарядити його від мережі. Наприклад, потрібно терміново закінчити що-небудь писати або креслити, а батарея сідає. Для таких випадків і було винайдено чудовий пристрій: портативний акумулятор для гаджетів самого різного виду. Коротко він називається повербанк . Ті користувачі, які вперше стикаються з цим пристроєм, часто запитують, як зарядити ноутбук через power bank і наскільки така зарядка буде ефективною.

Загальні характеристики та переваги

Завдяки гарним показникам ємності такого пристрою, лептоп, заряджений повер-банком, може працювати в три рази довше, ніж від своєї власної батареї. Безумовно, комп'ютер доведеться підживлювати постійно, але в тих умовах, коли неможливо підключення до мережі, це може стати справжнім порятунком.

Повер-банк компактний, він незамінний в умовах далекої подорожі. Багато моделей повірити влаштовані так, що з їх допомогою можна заряджати кілька гаджетів в один і той же час. Кожен power забезпечений індикаторної лампочкою, яка показує, коли він сам потребує зарядці .

Читайте наші статті про інструкцію з експлуатації power bank і рейтинг зовнішніх акумуляторів .

Техніка зарядки ноутбука за допомогою пристрою повер-банк

Як зарядити ноутбук через power bank? Всі гаджети, і портативний комп'ютер в тому числі, заряджаються від повірю дуже просто.

головне при виборі power bank - звернути увагу на ємність акумулятора (більшість лептопів мають батареї ємністю до 20000 мА / год), а також напруга (U) вхідного порту-USB і силу струму. Зазвичай це 19 Вольт і 2 Ампера, не більше.

Не забувайте про те, що перед тим як приступити до зарядки ноутбука повер банком, сам пристрій має бути повністю заряджена. У самому підключенні немає нічого складного. Потрібно всього лише підключити портативний акумулятор до заряджається комп'ютера через наявний на ньому USB-порт.

Трохи про специфіку повербанков і популярних фірмах-виробниках

Сам повербанк можна заряджати або від мережі, або від комп'ютера, підключеного до мережі - в залежності від ситуації. Віддаючи перевагу тому чи іншому портативному зарядного пристрою, важливо мати на увазі, що далеко не всі моделі «дозволять» і працювати з лептопом, і заряджати його одночасно.

Найпопулярніші фірми на сучасному етапі - це Xiaomi, Drobak, Power Plant. Вони випускають універсальні повірити, за допомогою яких можна заряджати будь-які гаджети - і портативні комп'ютери в тому числі. Хороший повер матиме міцний корпус і надійний захист від факторів зовнішнього середовища. Як правило, корпусу пристроїв, що мають підвищений ступінь захищеності, пофарбовані в оранжевий або червоний кольори.

Ємність повер-банку, який підійде саме для того, щоб заряджати ноутбук, повинна бути, як мінімум, 20000 мА / год, можна і більше. Чим більше показник ємності повірю, тим довше буде працювати ноутбук.

Якщо ви віддаєте перевагу компактність, можна придбати недорогий повербанк Xiaomi Mi 2000 0. Цей повер якраз чудовий тим, що з ноутбуком можна працювати, одночасно заряджаючи його. Ємність Xiaomi Mi цілком відповідає необхідним показникам - 20 000 мА / год, а невелика вага, близько 400 грамів, дозволить носити його з собою.

Якщо ж вам необхідно більш потужний пристрій, існує Power Plant K2 50000, яке підходить до всіх портативних комп'ютерів і в умовах тривалої відсутності мережевого електроживлення може стати просто незамінним.

Користуватися повер-банком дуже просто - важливо тільки підібрати правильне пристрій, відповідне параметрам вашого ноутбука. При покупці також звертайте увагу на зовнішній вигляд, фірму-виробника і ціну. Якщо ви підберете повер-банк, відповідний характеристикам вашого комп'ютера, він завжди виручить вас в той момент, коли доступ до електричної мережі буде неможливий.

Новости