Як повернути собі гроші за допомогою tax free в Парижі. Магазини duty free.

За попередньою домовленістю з Вами я зроблю Вам послуги зі складання маршруту з важливими Вас торговими об'єктами, шопінг-супроводу (пішки або на автомобілі), оформлення tax-free в магазинах, і інші послуги, що стосуються здійснення покупок в Парижі. Ми відвідаємо найбільш привабливі для Вас торгові об'єкти, в залежності від Ваших потреб, пристрастей і фінансових можливостей. І Ви встигнете купити все, що хотіли і навіть більше, зберігши при цьому сили, нерви і здоров'я, отримавши масу приємних і незабутніх вражень. Ваш шопінг буде радісним, приємним і пізнавальним.

Як повернути собі гроші за допомогою tax free в Парижі. Магазини duty free.

Що таке tax free.

При покупці товарів ми завжди оплачуємо податок на додану вартість - ПДВ. Але багато держав світу, в тому числі і Франція, ввели систему повернення податку на додану вартість - tax free. На даний момент є кілька приватних систем tax free, які охоплюють різні країни і будучи посередниками між державою і туристами, займаються поверненням ПДВ, створюючи свої мережі магазинів і офісів для повернення грошей і взимая за це свій невеликий відсоток. Найбільш відомі з них, в які входить Франція - це Global Blue , Premier Tax Free , Innova Tax Free.

Хто може скористатися системою tax free для повернення ПДВ (DETAXE).

Цією можливістю може скористатися кожна особа у віці від 15 років, яка не є резидентом Євросоюзу або країни придбання товару, що знаходиться в країні не більше 90 днів і вчинила покупку товарів на суму понад 175.01 Євро в конкретному магазині, де діє система tax free. Вам повернуть від 12% від вартості товару. Зазвичай такі магазини мають відповідні логотипи, вивіски, що інформують покупця.

Якщо Ви не спостерігаєте подібних знаків, то, купуючи товар в магазині, поцікавтеся заздалегідь про можливість оформлення tax free.

як оформити повернення ПДВ.

Щоб повернути свої гроші, потрібно правильно оформити покупку в магазині. Після покупки товару і отримання чека, продавець оформляє Вам рахунок-фактуру на спеціальному фірмовому бланку. Для цього потрібно буде пред'явити свій паспорт. У разі, якщо це великий супермаркет (наприклад, Galeries Lafayette), то вам слід звернутися в спеціальний відділ для оформлення повернення ПДВ (DETAXE) - в офіс Global blue. До речі Galeries Lafaette - це одне з двох місць безпосередньо в місті (в аеропортах їх більше), де Вам оформлять повернення готівкою або на картку в офісі Global Blue.

Про те, які документи для цього необхідні наочно можна спостерігати на фото внизу

Якщо ж немає можливості оформити повернення прямо в магазині, то постарайтеся зберегти бирки на упаковках, сертифікати та чеки на товари і рахунок-фактури. Надалі, коли Ви будете їхати з країни, потрібно буде обов'язково поставити печатки на рахунку-фактури на митниці в аеропорту або при виїзді на кордоні Євросоюзу. Там Вас можуть попросити пред'явити товари, заявлені в рахунках, відповідні чеки та сертифікати на деякі види товарів. Потрібно мати на увазі, що на паризьких ж / д вокзалах, на відміну від аеропортів, немає митних служб. Деякі магазини (наприклад, PRINTEMPS), при оплаті покупки банківською картою, можуть запропонувати вам повернення ПДВ безпосередньо при здійсненні покупки.

Отримання повернення tax free готівкою і на кредитну карту.

Найвигідніший і надійний спосіб отримати повернення tax free готівкою. Ви отримуєте свої готівкові відразу біля стійки в аеропорту і не турбуєтеся. Але за законами Франції про обіг готівки Вам видадуть суму що не перевищує 1000 євро. Якщо Вам потрібно отримати більше, то можна отримати гроші в американських доларах за невигідним курсом, або зарахувати гроші на кредитну карту. До речі, щоб цього уникнути, можна оформити кілька рахунків на суми менше 1000 євро кожен.

Якщо Ви вирішили покласти tax free на банківську картку, то в цьому випадку Вам потрібно відправити конверти tax free з уже поставленими митними штампами поштою - це можна зробити поклавши конверти в спеціальну поштову скриньку біля пункту видачі грошей по tax free. Гроші до Вас повернутися не відразу. Час очікування може бути від 2 до 4 місяців. Але на душі ж буде неспокійно! Пошта є пошта. Обов'язково відскануйте або сфотографуйте ваші чеки перед відправленням - в разі проблем вони стануть єдиним, вагомим доказом вашого права на повернення суми податку.

Як правильно оформити рахунок-фактуру в магазині для повернення tax free.

Повернення tax free краще отримати готівкою. При оформленні рахунку-фактури, проконтролюйте, щоб про це було зазначено у відповідному пункті документа, галочка в квадратику напроти "Cash - готівкою", а два інших квадратика навпроти пунктів «чек» і «кредитна картка» залишалися без будь-яких позначок і помарок . Сума до повернення повинна бути прописана чітко і розбірливо, втім, як і паспортні дані одержувача. В іншому випадку вимагайте переоформлення рахунку, інакше в подальшому можуть виникнути проблеми у вигляді відмови виплати Вам tax free.

Дії в аеропортах Парижа для отримання повернення tax free.

Після прибуття в аеропорт, або в морський порт, ви проходите реєстрацію на рейс, отримуєте посадковий талон. При реєстрації вказуєте, що в вашому багажі є речі для отримання повернення ПДВ по tax free. В цьому випадку багаж буде зданий пізніше. З цими речами Ви вирушаєте на пункт митної служби з повернення ПДВ.

Знайти його можна за вказівником "Détaxe-Tax Refund", де ставите друку на рахунок-фактури (це потрібно зробити протягом 3 місяців відраховуючи від місяця покупки) і при необхідності, пред'являєте ці товари і такі, що додаються до них документи, зазначені вище. При наявності рахунку фактури і проставленою печатки митниці можна сміливо вирушати до стійки отримання tax free. Ви можете отримати суму готівкою відразу або шляхом зарахування на кредитну карту. Якщо Ви не встигли отримати суму відразу або з якихось причин не працював офіс, не турбуйтеся, Ви зможете отримати повернення податку в своїй країні або в будь-якому іншому пункті видачі, головне щоб у Вас стояла печатка митниці на рахунку-фактурі tax free. Адже період дії чека у Франції - 6 місяців.

Зміни в порядку оформлення повернення ПДВ: система «PABLO»

Зміни в порядку оформлення повернення ПДВ: система «PABLO»

З метою поліпшення якості послуг, що пропонуються туристам у Франції, були внесені зміни в порядок оформлення повернення ПДВ ( «DETAXE»).

C 1-січня 2014 році введена в дію нова система повернення ПДВ - «PABLO» ( «Programme d'Apurement des Bordereaux par Lecture Optique de code-barres» ( «Програма отримання інформації з формулярів методом оптичного зчитування штрих-коду») і вона стала обов'язковою для всіх підприємств торгівлі. При цьому порядок електронного оформлення повернення ПДВ, туристу більше не треба звертатися в вікно митниці, щоб перед вильотом отримати позначку митниці на формуляр відшкодування ПДВ (квитанція «PABLO»). для отримання електронної відмітки на формуляр «PABLO» , який залишає територію Франції турист мо жет використовувати один з пасажирів у вільному доступі інтерактивних терміналів «PABLO». Російська мова присутня в інструкції по його використанню.

Як оформити повернення ПДВ (DETAXE) по формулярам «PABLO» перед вильотом з Франції?

Знайти стійку терміналу «PABLO». Якщо ви вилітаєте літаком, ви повинні використовувати термінал «PABLO» до реєстрації багажу, маючи на руках свій паспорт, квиток на літак, формуляр «PABLO» і куплені вами товари;

Піднести штрих-код формуляра до сканера штрих-кодів терміналу для її зчитування.

Проставлена ​​електронна відмітка (має з'явитися повідомлення на екрані терміналу: «OK квитанція розпізнано») відповідає печатки митниці;

Як тільки формуляр отримає позначку «PABLO», продавцю відправляється електронне повідомлення-підтвердження, після отримання, якого він повинен зайнятися відшкодуванням вашого ПДВ.

Невелика пам'ятка про те, як перевести в готівку чек tax free

Невелика пам'ятка про те, як перевести в готівку чек tax free

Адреси пунктів отримання повернення tax free в Парижі.

Tax Free Global Blue і Premier Tax Free

В місті:

1. Boulevard Haussmann 40, Les Galeries Lafaette

2. Avenue des Champs Elysees 79, International Group Exchange

В аеропортах

3. Аеропорт - Шарль-де-Голль

- Термінал 1 - зал Вильоту, хол-1 Вихід-8 (24 / 24г)

- Teрмінал 2A - зал Вильоту, Вихід-5 (24 / 24г)

- Teрмінал 2B - зал Вильоту, Вихід-7 (24 / 24г)

- Teрмінал 2C - зал Вильоту, Вихід-4 (24 / 24г)

- Teрмінал 2E - зал Вильоту, Вихід-8 (24 / 24г)

- Teрмінал 2F - зал Прибуття (24 / 24г)

- Teрмінал 3 - зал Вильоту (24 / 24г)

4. Аеропорт - Орлі, Terminal SUD - зал Вильоту, Вихід-G.

5. Premier Tax Free SAS - 33-35 Rue Rennequin, 75017, Paris, France, +33.1.56.79.55.55

Мережа магазинів duty free.

Існують магазини безмитної торгівлі - це магазини, де Ви купуєте товари без формальностей по поверненню податків. Це магазини duty free. Товари здобувати тут вигідніше, адже в ціну не включено ПДВ. Якщо магазини duty free розташовані в межах Парижа (тобто вони неподалік від Опери (Opéra) і Королівського Палацу (Palais Royal)), то для здійснення покупки доведеться пред'явити паспорт і квиток, так як тут діють особливі обмеження в правах на покупку. У великих універмагах часто є відділи «дьюті-фрі».

У великих універмагах часто є відділи «дьюті-фрі»

В основному ж магазини duty free розташовуються в тих зонах, де всі потенційні покупці вже пройшли паспортний і митний контроль, і найближчим часом залишають країну. Це, як правило, аеропорти Парижа.

Це, як правило, аеропорти Парижа

При купівлі товару в магазинах паризьких аеропортів Вам не потрібно виконувати будь-які формальності. Повернення податків відбувається автоматично. Для цього вам достатньо пред'явити посадковий талон і документ, що засвідчує особу. Ціни, що не включають податків і зборів, діють для пасажирів міжнародних рейсів (за межі зони ЄС) або рейсів в Заморські департаменти і регіони Франції (Dom-Tom).

До того ж, ви отримуєте право купувати за цінами без податків, починаючи з першого витраченого Вами євро. У магазинах паризьких аеропортів Вам буде доступно більшість відомих марок, від елітної гастрономії до косметики.

Модний одяг та аксесуари: Armani, Burberry, Céline, Diesel, Dior, Furla, Gérard Darel, Gucci, Hermès, Hugo Boss, Lacoste, Lancel, Longchamp, Marc By Marc Jacobs, Max Mara week end, Montblanc, Paul & Joe, Prada , Ralph Lauren, Ray-Ban, Repetto, Salvatore Ferragamo, Solaris, Sonia Rykiel, Vanessa Bruno, Zadig et Voltaire. Сонцезахисні окуляри: Carrera, Chloe, Dior, Gucci, Guess, Maui Jim, Oakley, Persol, Polaroid, Police Porsche, Prada, Ray Ban, Tom Ford. Годинники та ювелірні вироби: Baccarat, Balmain, Baume & Mercier, Bell & Ross, Blancpain, Breitling, Bulgari, Cartier, Chanel, Chaumet, Chopard, Christofle, CK Watch & Jewelry, Dinh Van, Dior, Gucci, Hamilton, Hermès, Hublot , IWC, Jaeger Lecoultre, Longines, Louis Pion, Montblanc, Omega, Rado, Rolex, Swarovski, Swatch, Tag Heuer, Ti Sento, Tissot, Vacheron Constantin, Zenith. Гастрономічні товари: Dalloyau, Fauchon, Hédiard, Ladurée, La Maison du Chocolat, Mariage Frères, Maxim's, Nespresso, Petrossian, Valrhona. Косметика: Chanel, Clarins, Clinique, Dior, Estée Lauder, Gucci, Guerlain, Hermès, Lancôme, La Prairie, L'Occitane, Paco Rabanne, Sisley, Yves Saint Laurent. Вина, шампанське і міцні алкогольні напої: Château Latour, Château Petrus, Chivas, Dom Perignon, Glenfiddich, Glenmorangie, Hennessy, Laurent Perrier, Moët & Chandon, Rémy Martin, Roederer, Rougié, Ruinart, Veuve Clicquot.

Магазини dutyfreeв аеропортах Парижа. Розташування, час роботи, асортимент.

За попередньою домовленістю з Вами я зроблю Вам послуги по складанню маршруту з важливими Вас торговими об'єктами, шопінг-супроводу (пішки або на автомобілі), оформлення tax-free в магазинах, і інші послуги, що стосуються здійснення покупок в Парижі. Ми відвідаємо найбільш привабливі для Вас торгові об'єкти, в залежності від Ваших потреб, пристрастей і фінансових можливостей. І Ви встигнете купити все, що хотіли і навіть більше, зберігши при цьому сили, нерви і здоров'я, отримавши масу приємних і незабутніх вражень. Ваш шопінг буде радісним, приємним і пізнавальним.

Як оформити повернення ПДВ (DETAXE) по формулярам «PABLO» перед вильотом з Франції?

Новости