Як весело і цікаво зустріти Новий 2018 рік

  1. рік Собаки
  2. Страви на свято
  3. Даруємо приємні і корисні подарунки
  4. Подарунки для дорослих
  5. Подарунки для дітей

Новорічні свята з нетерпінням чекають не тільки діти, але і дорослі, і це не дивно. Ошатний місто, прикрашений гірляндами і ялинковими іграшками, особливий святковий настрій, вибір подарунків для численних друзів і рідних - все це не може не надихати. Всі ми чекаємо свята, передноворічного дива, і сміх і радість дітей, посмішки знайомих, такий рідний запах мандаринів - частина його. Як гідно зустріти Новий рік 2018, щоб він пройшов цікаво і запам'ятався надовго?
Новорічні свята з нетерпінням чекають не тільки діти, але і дорослі, і це не дивно

рік Собаки

Незважаючи на те, що зараз багато хто скептично ставляться до гороскопів, у нас в країні прижилася традиція: щороку асоціюється з яким-небудь твариною. Наступаючий новий 2018 рік за китайським гороскопом - рік Жовтого Собаки.
Незважаючи на те, що зараз багато хто скептично ставляться до гороскопів, у нас в країні прижилася традиція: щороку асоціюється з яким-небудь твариною
Він обіцяє мир і спокій, умиротворення - все пристрасті і бурхливе з'ясування відносин повинні піти на другий план. Цей рік сприятливий для створення сім'ї, він гарантує міцні союзи, взаєморозуміння й любов. Багато самотні люди зустрінуть свою половинку. Новий рік 2018 повинен стати роком благополуччя - як в особистому житті, так і на роботі. Працьовиті і старанні люди в цей рік можуть досягти значних висот у кар'єрі. А ось ледарям і підлабузників в цьому році буде складно.

Дуже вдалі в новому році всілякі подорожі, знайомства з новими людьми, тому відпустку краще провести не вдома, а в дорозі. Звичайно, гороскопи - це не істина в останній інстанції, а скоріше спосіб розважити, потішити дітей і дорослих. Але чому б не прочитати рекомендації, тим більше, якщо вони обіцяють стільки хорошого?

В якому кольорі зустрічати Новий рік? Вибрати для новорічної вечірки ви можете будь-який наряд, який вам подобається.

Страви на свято

У нас не звикли економити на святкуванні Нового року, тож 31 грудня стіл буває заставлений безліччю страв. Якщо ви хочете влаштувати грандіозне свято і запросили безліч гостей, то частування не пропаде. Але якщо ви вирішили відзначити свято у вузькому сімейному колі, не варто готувати дуже багато страв, а інакше частина з них доведеться викидати.

Що можна приготувати? Хочеться чогось особливого. Краще відмовитися від традиційного олів'є або ж оселедця під шубою: це занадто важкі страви. Не менш барвисто виглядає салат з незвичайною назвою «Веселка», зроблений з солодкого перцю, пучків салату, кукурудзи, квасолі і рослинного масла.

На столі обов'язково має бути спекотне. Можна зробити «різотто», яке готується з особливого рису арборіо. Є безліч рецептів цього італійського блюда, але найбільш корисним і смачним вийде різотто з овочами, наприклад, з брокколі, помідором, морквою і стручкової квасолею.

Що ще при зустрічі Нового 2018 року можна поставити на стіл? Дуже апетитно виглядають голубці з грибами, які готуються з гречаною кашею, морквою і з гливи. Приготування цієї страви не займе багато часу, але гості і члени сім'ї оцінять його дивовижний смак.
Що ще при зустрічі Нового 2018 року можна поставити на стіл
Новорічний стіл без солодкого - нудний і зовсім не святковий. Але навіщо купувати жирні торти або тістечка, коли можна самому зробити смачне ласощі з фініків - «фінікову солодку ковбаску»! Її ліплять з пропущених через м'ясорубку фініків і кураги, змішаних з кешью і насінням соняшнику. Для смаку в блюдо додають різні приправи, наприклад, корицю або кардамон.

У кожної господині свої секрети приготування, вона сама вибирає, які страви приготувати на новий 2018 рік, тому можна підібрати і інші рецепти, які особливо люблять і цінують у вашій родині. Головне, щоб вони були легкі і прості в приготуванні. Ви ж не хочете провести 31 грудня біля плити? Не забувайте, що новорічний стіл - лише супутник свята, а головний його компонент - це спілкування з близькими людьми.

Даруємо приємні і корисні подарунки

Що піднести друзям і близьким на Новий рік 2018? Можна, звичайно, купити в магазинах купу непотрібних сувенірів, які накопичуються на полицях шаф з року в рік і збирають пил. Але такі подарунки навряд чи когось порадують. Якщо навіть ваш друг мріє про порцелянової собачці, він повинен сам вибрати той сувенір, який сподобається йому більше за інших. Любителям дрібничок можна вручити подарунковий сертифікат в їх улюблений магазин: так ви будете точно знати, що покупка буде людині до душі.
Що піднести друзям і близьким на Новий рік 2018
Які подарунки на Новий рік особливо затребувані? Ті, які сприяють саморозвитку людини. Якщо у вас немає цікавих ідей, ми підкажемо, що можна піднести на Новий рік Собаки 2018, який подарунок вибрати.

Подарунки для дорослих

1. Квитки в театр, на концерт, якщо ви впевнені, що в цей день ваші друзі або родичі вільні і будуть раді такому подарунку.
2. Електронний перекладач. Це корисний гаджет, який стане в нагоді при вивченні іноземних мов. Для того, щоб цей подарунок працював, не потрібен інтернет, можна просто ввести потрібне слово і отримати якісний переклад.
1
Електронний перекладач стане в нагоді і тим, хто часто буває за кордоном, але поки погано володіє тією чи іншою мовою.
3. Книги. Щоденне читання книг - це хороша звичка, яка приносить величезну користь. Звичайно, деякі люди вважають за краще електронний варіант або ж слухають аудіокниги, але улюблений томик Толстого або Чехова під рукою ніколи не будуть зайвими, тому можна піднести їх в подарунок. Можна вручити книгу для саморозвитку. Хороший подарунок - книги Робіна С. Шарма або ж книги по бізнесу Стівена Кові. Багатьох надихають книги Брайана Трейсі. Можна купити видання про історію, подорожах, мистецтві.
4. Сертифікат на вивчення будь-якої мови - корисний подарунок і для студентів, і для тих, хто хоче освіжити свої знання. У різних мовних школах продають такі сертифікати, які дозволяють отримати від 1 до 20 уроків. При бажанні можна займатися навіть по скайпу.
5. Цікавий сучасний подарунок - скретч-карти. Якщо раніше продавалися тільки карти світу, які могли зацікавити туристів і мандрівників, то зараз варіантів набагато більше.

6. Чи можна піднести в подарунок карту бажань або карту 100 справ, які обов'язково потрібно виконати, карту для закоханої пари або ж ту, на якій будуть фіксуватися досягнення дитини.

Якщо у вас немає коштів на дорогі презенти, до Нового року можна підібрати більш бюджетні, символічні подарунки. Наприклад, на Новий рік собаки 2018 можна подарувати ручку із зображенням цієї тварини, настінний календар або ж антистресовий брелок. Ці дрібниці завжди повинні бути під рукою, але часто ми забуваємо їх купити, тому подарунок буде до речі.

Подарунки для дітей

Особливо чекають Новий рік 2018 діти, так як це особливий для них свято, коли вони дружно водять хороводи навколо ялинки, розповідають вірші Діду Морозу і сподіваються отримати від нього подарунки. На жаль, багато в це свято задаровують малюків дешевими іграшками або ж безліччю солодких подарунків. Ті ж самі гроші можна було б витратити більш розумно, піднести малюкам корисні, але в той же час цікаві презенти.

1. Дитячі конструктори або ж пазли - універсальний подарунок.
2. Предмети для творчості: набори для ліплення, для виконання красивих аплікацій. Дітям старшого віку можна підібрати набори для плетіння браслетів, для створення фігурок з гіпсу, і так далі. Хороший і недорогий подарунок!
3. Настільні ігри. Зараз величезний вибір настільних ігор: від простих ігор-ходілок до більш складних, таких як «Монополія», «Словодел», за якими може збиратися вся родина.
1
4. Ігри на спритність і увагу, такі як «Дженга», припадуть до душі не тільки молодшим членам сім'ї, а й їхнім батькам, а також дідусям і бабусям. Чудовий подарунок для великої родини!
5. Лижі або ковзани, різні варіанти санок для катання з гірок - корисні подарунки. Малюкам корисно гуляти на свіжому повітрі, але, щоб було не нудно грати на вулиці, можна подарувати їм санки-ватрушки, надувні санки, санчата, Ледянка, нові лижі або ж чудові ковзани.
6. Різні набори в подарунок: набір фокусника, набір юного техніка, електронні конструктори, набір юного хіміка і інші.
7. Квитки на ялинку, на дитячий спектакль, науково-розважальне шоу, в аквапарк і так далі, можна навіть організувати спільну поїздку в резиденцію Діда Мороза.
8. Книги. Як і дорослим, малюкам сподобаються хороші дитячі книжки - це теж відмінний подарунок. Це можуть бути і казки народів світу, і різні енциклопедії, і твори відомих авторів, наприклад, Н. Носова, В. Драгунського, В. Осєєва, і так далі.

Як би ви не вирішили зустріти Новий рік 2018, які б страви та подарунки ні приготували, головне - це дружня атмосфера, взаєморозуміння й любов у родині, щире веселощі і радість. Свята повинні об'єднувати людей, дарувати їм відчуття тепла, а все інше - це дрібниці. Запам'ятаються не дорогі презенти і розкішний стіл, а добрі слова, обійми, поцілунки, відчуття єднання сім'ї.

З наступаючим вас!

джерело

Як гідно зустріти Новий рік 2018, щоб він пройшов цікаво і запам'ятався надовго?
Але чому б не прочитати рекомендації, тим більше, якщо вони обіцяють стільки хорошого?
В якому кольорі зустрічати Новий рік?
Що можна приготувати?
Що ще при зустрічі Нового 2018 року можна поставити на стіл?
Ви ж не хочете провести 31 грудня біля плити?
Які подарунки на Новий рік особливо затребувані?

Новости