Як вибрати пластикове вікно: порівняння віконних профілів, вибір пластикових вікон

  1. Основна увага профілем
  2. Склопакети - вибираємо з розумом
  3. Фурнітура - акцент на деталях

Недоцільно говорити про те, що пластикові вікна практичніші і естетичні, ніж старі, це зрозуміло і так. Однак при вирішенні замінити наявні вікна на вікна пвх слід чітко уявляти якими критеріями слід керуватися при виборі вікна. Дотримуйтеся наших порад, і вибір не буде так скрутний. Недоцільно говорити про те, що   пластикові вікна   практичніші і естетичні, ніж старі, це зрозуміло і так

Основна увага профілем

Поза всяким сумнівом, імпортні профілі впливають як на якість вікон, так і на їх зовнішній вигляд. З усіх існуючих різновидів найбільшою популярністю користуються німецькі профілю, цілком справедливо заслужили свої регалії. Витримування температурних перепадів, агресивного середовища і не змінюється білизна зумовили їх популярність. Пріоритетне значення в профілі ПВХ має армуючий профіль, кажучи доступною мовою оцинкований елемент. З усіх характеристик звернути увагу слід на ширину, яка складає 1.5 мм, не менше.

Склопакети - вибираємо з розумом

Що найголовніше в пластикових вікнах - склопакети . Вони бувають різної камерності, найбільш часто використовують двокамерні, при цьому їх товщина повинна бути не менше 32 мм. Якщо ви бажаєте покращити теплоізоляцію, вам пропонується використовувати енергозберігаюче К-скло. В цьому випадку склопакети заповнюються інертним газом. В іншому випадку рекомендуємо M1 поліроване скло, яке не має спотворень в зображенні.
Саме склопакети відповідають за оригінальну форму, тому ексклюзивність вам забезпечена. Тільки зайвий раз варто подумати про форму. Не можна не згадати і про повітряних камерах - їх повинно бути три.

Фурнітура - акцент на деталях

Яким би не було вікно, увагу, так чи інакше, концентрується на дрібних деталях, тобто на фурнітурі. Під фурнітурою розуміється не тільки петлі, ручки і замки. Це поняття включає велику кількість деталей механізму, який відіграє ключову роль в закриванні і відкриванні вікна ПВХ . З одного боку фурнітура впливає на розподіл і компенсацію навантаження, що діє на склопакети і стулку, а з іншого - забезпечує експлуатацію вікон пвх. Саме тому вибір фурнітури важливий не тільки для зовнішнього вигляду, але і для нормального функціонування вікна. Серед багатьох виробників перевага віддається німецьким розробникам.

Наступна стаття: комплектуючі

Новости