Як вибрати принтер для будинку і офісу

Як вибрати принтер для будинку і офісу, в даній статті не буде рекламуватися певний принтер, а будуть даватися поради, як правильно вибрати відповідний принтер, і відповідно не переплачувати. Важливо перед покупкою принтера визначиться в які призначення ви будете його використовувати, оскільки оскільки ціновий діапазон саме звідси починає дуже сильно скакати, і відповідно обслуговування в заправці картриджів теж різниться.

Ціновий діапазон будемо розглядати 1500 грн. ,

Мова буде про струменевих і лазерних принтерах.

Якщо ви зібралися купити принтер для будинку ви повинні чітко розуміти, що ви будете друкувати: реферати, документи, або зображення, графіки кольорові, або фотографії.

Лазерні принтера ч.б. найвигідніші в обслуговуванні, і найбільш надійні, але вони не передбачені на друк якісних фотографій, оскільки при друку наприклад на глянцевому папері тонер запікається, і фотографія більш матова, одним словом - негарна. За 1500 грн. Ви можете придбати якісний монохромний принтер (чорно-білий), вони розраховані на друк тексту і графіків, в подальшому дешево обходиться заправка картриджів, це дуже важливо, при покупці принтера звертайте увагу на виробники Hp і Canon, оскільки ці принтера не потрібно перепрошивати , На відміну від Samsung і Xerox але це не стосується всіх моделей. Лазерний якісний принтер можна купити і до 1000 грн., Так званий бюджетний (HP LaserJet P1102 картридж чорний: HP 85A Black (CE285A) - ціна заправки у нас 155 грн., на 2000 сторінок), хороша, дешева, вигідна МФУ, але ціна в районі 1900грн., (Canon i-SENSYS MF3010 картридж чорний: Canon 725 - ціна на заправку у нас 155 грн., на 2000 сторінок) .

Кольоровий лазерний принтер 1500 грн., Замало початкова вартість від 200 $ середня вартість заправки кольорового картридж 295 грн., Їх 4 в принтері. До 2х тисяч реально купити нормальний принтер, що стосується виробника, аналогічно як і з ч. Б. принтерами.

принтерами

Струменеві принтера, дуже дешево коштують від 500 грн., Друк фотографій по качествe щодо хороша, вона залежить від кількості точок на дюйм, чим більше тим краще. дуже популярні моделі Canon PIXMA. Візьмемо для прикладу Canon PIXMA MG2440 - ціна 550 грн принтера, але коли закінчаться картриджі їх ціна кольорового 300 грн., І майстерні не горять бажанням їх заправляти, оскільки не факт чо будуть друкувати, через багатьох причин, засох поролон в картриджі, соплі забилися - через які витікає чорнило.

Ви повинні самі розуміти, що принтер за 1500 грн., Не друкуватиме якісних фотографій.

Відмінний вибір принтера для будинку це монохромний (чорно-білий) лазерний принтер, дешева, якісний друк.

Новости